VIDEO Vlaanderen: Blijde intrede van de Zwarte Pieten discussie…

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t meerdere reageerders

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Vlaanderen: Blijde intrede van de Zwarte Pieten discussie…

 1. Elisah zegt:

  https://www.powned.tv/artikel/zaanse-partijen-willen-van-zeijl-vastzetten-t

  Zaanse partijen willen Van Zeijl vastzetten tijdens intocht

  Kijk, dat zijn tenminste geen halve maatregelen. Om op voorhand erger te voorkomen, willen VVD Zaanstad en de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV) Michael van Zeijl, de extreemlinkse leider van actiegroep ‘De Grauwe Eeuw’, tijdens de Sinterklaas-intocht achter de tralies hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  Schandalig al die zwarte Pieten .Hebben wij het racisme nu nog niet afgeleerd …..Maar ik zal U een geheim vertellen .Als ge bij de mannelijke Pieten hun broek aftrekt ….wat zie je dan ? …juist een witte blanke Piet of Pietje…hangt van persoon tot persoon af

  Like

 3. Eigenlijk is negeren en doodzwijgen de enige mogelijkheid om er boven te blijven staan. Doe net of je die lui niet verstaat.

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Prachtig dat versje.

  Ze weten nog niet wat ze te wachten staan als die linkse sneuneuzen daar ook voet aan de grond krijgen in deze kwestie.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Het gedonder omtrent Zwarte Piet is helaas nog niet voorbij daar Kick Out Zwarte Piet hun wild geraas niet kunnen staken. Lees thans hoe de PVV zich daarin zal mengen:

  PVV heeft geen zin in anti-Zwarte Piet-fratsen tijdens intocht: ‘Geef ze met de roe van de ME!’

  Als het aan de PVV in Den Haag ligt, krijgen de linkse demonstranten (wat zijn dat toch een bende luie en waardeloze nietsnutten, lapzwansen, labbekakken en broekschijters!) die het in hun hoofd halen om stennis te schoppen tijdens de intocht van Sinterklaas er van langs met het favoriete wapen van de Goedheiligman en zijn pieten: de roe.
  Geen protesten tijdens de feestelijke intocht van de Sint, aldus de PVV.

  Meestal is de PVV wel te vinden voor een oploopje of een menigte woedende mensen, maar met de intocht van Sinterklaas heeft de partij van Geert Widlers (volkomen terecht ook!) geen enkele trek in stennisschopperij.
  Zo maken we althans op uit vragen die PVV-raadslid Sebastiaan Kruis gesteld heeft aan de Haagse verantwoordelijke wethouders. Kruis wil dat er geen anti-Zwarte Piet-demonstranten komen opdagen (desnoods werpen ze daar opnieuw blokkades op tegen dat tuig die nog steeds denken dat ze alle 17 miljoen Nederlanders in Zwarte Piet-haters kunnen veranderen maar dat NOOIT in zullen slagen!) bij de intocht van de Sint op 17 november.
  En zowel, dan mag de ME wat hem betreft tikken uitdelen met de roe.

  “Op zaterdag 17 november willen verschillende actiegroepen, tijdens de Haagse intocht van Sinterklaas, demonstreren tegen Zwarte Piet. Demonstranten van Kick Out Zwarte Piet, Zwarte Piet is Racisme en Stop Blackface roepen medestanders op om tussen 15.00 en 17.00 uur actie te komen voeren op het Plein, waar de intocht van de Sint eindigt. Naar aanleiding van de aangekondigde demonstratie heeft gemeenteraadslid Sebastian Kruis namens de Haagse PVV raadsvragen gesteld. Hij roept burgemeester Pauline Krikke op om de demonstratie te verbieden en geen anti-Zwarte Piet protesten toe te staan tijdens de intocht van Sinterklaas op 17 november 2018. In juni van dit jaar besloot burgemeester Krikke dat Pegida niet voor de As-Soennah moskee mocht barbecueën vanwege een sfeer van confrontatie en provocatie wat zou kunnen leiden tot ernstige verstoringen van de openbare orde. Wat de PVV betreft valt protesteren tegen zwarte piet tussen de kinderen op de dag van de Sinterklaasintocht hier ook onder.
  Raadslid Sebastian Kruis: “De vrijheid van meningsuiting is voor ons erg belangrijk en iedereen mag van ons altijd demonstreren maar wij willen niet dat een kinderfeest wordt verpest door protestclubjes tijdens de Sinterklaasintocht. Als zij toch komen opdagen mogen ze wat ons betreft de roe van de ME krijgen.”

  Stop Blackface en consorten weten zich hopelijk dus gewaarschuwd en naar de bliksem met die zogenaamde anti-racisten die blijkbaar nog steeds denken dat ze zelf allemaal zonder enige zonde zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s