De erfenis van ISIS: VN documenteren 200 massagraven met 12.000 doden in Irak

Screenshot_75

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is stil geworden rondom de kopafsnijdermilitie “Islamitische Staat” (ISIS) sinds ze zowel in Syrië als in Irak het grootste deel van haar eerdere veroveringen weer heeft ingeboet. In de bevrijde gebieden zijn de autoriteiten sindsdien bezig met de wederopbouw – en de documentatie van de ISIS-terreur.

Duits - Zuerst

Nu nemen de Verenigde Naties het woord met een bericht om een overzicht te geven van de stand van zaken. Dientengevolge werden er tot nu toe in Irak 202 massagraven ontdekt, waarvan 28 inmiddels werden uitgegraven. In deze graven werden meer dan 1250 lijken ontdekt en opgegraven. Het totaal aantal slachtoffers wordt geschat op ongeveer 12.000.

De VN-missie in Irak (UNAMI) roept in het bericht de Irakese autoriteiten ertoe op om de graven volledig bloot te leggen om zodoende de familie zekerheid te geven over het lot van hun familieleden.

Screenshot_74

“De in ons bericht gedocumenteerde massagraven getuigen van gruwelijke menselijke verliezen, ontzettend leed en schokkende wreedheid”, zei de VN-gezant voor Irak, Jan Kubis. Voor de familieleden zou het belangrijk zijn voor het verwerkingsproces om zekerheid te hebben over de omstandigheden omtrent hun dood. Ook zouden de massagraven kunnen bijdragen aan de opheldering en verwerking van de ISIS-misdaden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

7 reacties op De erfenis van ISIS: VN documenteren 200 massagraven met 12.000 doden in Irak

 1. Elisah zegt:

  Aanzetten tot haat en discriminatie van zgn ongelovigen, onderdrukking van vrouwen etc etc, en dat allemaal in een agressieve “religie” waar men echter geen enkele kritiek op mag hebben.

  Like

 2. Elisah zegt:


  Sterker worden en alles overnemen is de bedoeling….

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  De VN die mede de oorzaak was van deze ellende in Irak gaat zich nu bekommeren om familieleden die hun familie hebben verloren. De hypocrisie ten top.

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  Laten we a.u.b. NIET. vergeten dat volk. met. dezelfde…MENTALITEIT! …in onze landen komt .’binnensypelen’, …….zij het voorlopig nog. tamelijk rustig. ‘gebeurt’!!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Niet getreurd beste ISIS helden ondanks die 12.000 moorden blijven in Europa de grenzen open… mede op advies van de Paus ….”””.Willkommen Fluchtelingen”””…..Als je 12000 moorden op je geweten hebt , is het normaal dat je wil Fluchten

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat ISIS van Marawi (Filipijnen) overliet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s