Nieuwe blokkades aangekondigd tijdens intocht

Screenshot_87

(Door: Marcel Vink)

AMSTERDAM – De straffen die zijn uitgedeeld aan de Friezen die vorig jaar anti-Pietactivisten tegenhielden om demonstraties bij de landelijke intocht in Dokkum te voorkomen, houden andere Nederlanders bepaald niet tegen om ook in actie te komen. Zo heeft een groep woedende inwoners uit Den Helder een oproep gedaan om de toegangswegen naar de Noord-Hollandse marinestad te blokkeren op de dag van de intocht.

De nieuwe blokkade moet er voor zorgen dat Kick Out Zwarte Piet – net als een jaar geleden in Friesland – niet in staat is te protesteren.

Lees verder>>>
(h/t “Claudia M.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Nieuwe blokkades aangekondigd tijdens intocht

 1. koddebeier zegt:

  Als we echte rechters en een echt OM hadden dan werd het tuig van Kick Out Zwarte Piet en de Grauwe Eeuw keihard aangepakt, maar dankzij de slappe knieën van de zogenaamd rechtsprekende veranderd Nederland langzaam maar zeker in een onleefbare bananenmonarchie !
  Mijn vertrouwen in “onze” rechtspraak is gedaald maar 0,0 !!!!

  Geliked door 3 people

  • Frans Brassens zegt:

   Koddebeier, we hebben maar al te vaak niet te maken met Rechters, maar met Trechters, waardoor het overheidsvuil over de (echte, Nederlandse) burgers wordt uitgestort.

   Geliked door 5 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Koddebeier.

   Wat niet vergeten mag worden is zeker dat het moment van deze rechtzaak tegen de Friezen op juist dit moment plaats vind.
   Dit dient namelijk als waarschuwing tegen de mensen die ook acties tegen dat KOZP tuig willen ondernemen.
   Het waarom laat zich eigenlijk makkelijk raden want de Nederlander moet en zal meegaan met de regering die als de dood is voor schreeuwerige clubjes als deze.

   Elke idioot die het voor elkaar krijgt om ergens een platform te vinden om de meest achterlijke dingen te eisen word eerst met subsidie een tijdje stil gehouden met het gevolg dat in een later stadium van datzelfde subsidiegeld rechtzaken gevoerd gaan worden tegen het systeem onze cultuur en identiteit met het gevolg dat we het verlies van onze cultuur en identiteit zelf financieren.

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Te zijner tijd zal heel blank Nederland in de bajes zitten… en zullen de lichtgetint tot zwarten de macht in handen hebben…
   Als het aan die vuile smerige vieze politieke huichelaars-landverraders zal liggen…
   Denk het maar niet…!!!

   Ruim voor die tijd zal de “Grote verandering in de samenleving” zijn uitgebroken…!!!

   Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  Waarom gaan de ‘kick out zwarte Piet’ demonstreerders niet terug vanwaar ze vandaan kwamen, SURINAME, naar hun tint/kleurgenoten,: daar zullen ze zich zeker. niet ‘vervelen’!(nietwaar?) …….Wat zou DAT een opluchting zijn!!!

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Omdat ze hier lekker tegen onschuldige blanke mensen kunnen aanschoppen, vanwege opgekropte wraakgevoelens en de zucht naar overwinning over blanken, zodat ze zich dan vervolgens superieur te kunnen voelen.
   Dat hebben ze nodig en is hun drijfveer om zich waardevol te voelen, omdat ze verder vaak incompetent en ongeschoold zijn, en niet in staat zijn om behoorlijk te functioneren in de Nederlandse maatschappij.
   De blanke Nederlander is meestal te beschaafd, vredelievend en fatsoenlijk, om daar accuraat op te reageren en men laat zich dan ook zonder veel weerstand in een hoek drijven, plús natuurlijk omdat ze een schuldgevoel is aangepraat/opgedrongen.
   Je land en cultuur verdedigen wordt tegenwoordig bestempeld als rechts nationalisme, terwijl alle gekleurde arme “zieligerds” wél hun cultuur mogen verdedigen, zélfs met geweld.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Gewoon uitkeringen stoppen!!!
    Probleem over.

    T.z.t zal de nieuwe actie van blank NL heten;”Zwarte Piet komt bij U thuis…!”

    Lijkt me ’n vreselijk vooruitzicht voor al dat lichtgetint tot zwart ongedierte!!!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 10 november 2018 om 14:37

    terwijl alle gekleurde arme “zieligerds” wél hun cultuur mogen verdedigen, zélfs met geweld.

    En ook nog eens in het land van een ander!
    De brutale schoften.

    Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ fleckie (10 november 2018 om 12:12)

   Dames en Heren.

   Al die negers, die hier in ONS land alle kansen en hebben gekregen, hebben kennelijk grote problemen met ONZE cultuur en zijn vreselijk ongelukkig. Waarom blijven ze dan hier. Ze worden niet door ONS vastgehouden. Als het hen bij ONS niet aan staat, wat let ze, om terug te gaan naar Suriname, of naar Afrika ??? Daar liggen immers hun roots. Daar zijn ze onder hun eigen mensen, onder hun eigen volk. Daar staat geen blanke Nederlandse cultuur hun geluk in de weg.

   Like

   • Elisah zegt:

    In Suriname en Afrika gaan ze op in de massa en er is geen hond die ze aandacht geeft.
    Hier kunnen ze hun vijandigheid en weerzin tegen blanken de vrije loop geven en krijgen er zelfs aandacht en een podium voor terug, tevens geniet men van het uitmelken van hun ingebeelde slachtofferschap, hetgeen hun haat nog meer voedt.

    Geliked door 1 persoon

 3. Ronald B zegt:

  Ik ben er trots op een Fries te zijn!!! Friezen zijn eerlijk en direct!!! Zullen altijd voor eigen volk, cultuur en land opkomen!!! Hopelijk wordt de intocht van Sinterklaas een rustig kinderfeest!!!

  Geliked door 4 people

 4. King Arthur zegt:

  Allemaal afleiding georkestreerd door lichtgetintesubsidieratten en met absolute goedkeuring van den Haag. Ondertussen wordt door onze nationale nsb-vvd-club gewoon Marakess getekend, terwijl het volk bezig is met swarte Piet. Zo worden we belazerd en we stinken er met open ogen in. Dus in plaats van anti-anti swartepiet zouden we de zooi in den Haag moeten belegeren met honderd duizende boze burgers die men dan Hooligans zou noemen!!!

  Geliked door 5 people

 5. Williaan zegt:

  Je zal maar in de schoenen van die rechters staan, ze hebben nu vast bewaking nodig, want ze hebben kans in de zak van zwarte piet te belanden en als werkstraf sinaasappeltjes te moet plukken in Spanje.

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Den Helder en Eindhoven hebben al duidelijk aangegeven, dat de elitaire lichtgekwetste ssubsidieratten zich daar niet hoeven te vertonen tijdens de intocht van Sinterklaas.
  En zo hoort het !
  Optiefen met die zeurnegers.

  Geliked door 2 people

 7. Aegolius cs zegt:

  Wat is er toch aan de hand
  in dit koude kikkerland;
  Ooit naar Curaçao gebracht
  viert men Sinterklaas zonder klacht;
  een blanke man als Sint met Piet
  het deert de inwoners niet;
  edoch in dit koude kikkerland
  grijpt zwart de uitgestoken blanke hand;
  van de werkloze Koos, NL behoedend voor deze vloek
  nooit weer Sint en zwarte piet, dan valt het in NL doek.

  Geliked door 2 people

 8. Williaan zegt:

  De antipiet beweging veroorzaakt daarbij een zeer ernstige verdeeldheid onder de Echte Nederlanders die hun eeuwenoude tradities en cultuur langzaam maar zeker ten gronde zien gaan, om de Afrikaanse en Oosterse invasie te legaliseren en mogelijk te maken. Christelijke feesten en symbolen geven daardoor aanstoot, maar de kerken zijn wel goed genoeg om in te vluchten en onderdak te verlangen/eisen tegen de vervolging van de rechtelijke macht, die toch al machteloos en partijdig is geworden.

  Geliked door 2 people

 9. QENQ5 zegt:

  Ik wil heel graag een Blokkeer-Hollander worden en de grenzen/sluiten c.q. blokkeren.

  Geliked door 3 people

 10. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Heerlijk nieuws!

  Like

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laat die blokkades maar komen.
  Dan is de politiek correcte uitspraak van vrouwe Justitia in de zaak tegen de blokkeerfriezen meteen ontkracht. Wat men sluw dacht op te lossen, werkt dan averechts uit. Als vrouwe Justitia de gevoelens en emoties van het volk opzij schuift, heeft ze zichzelf te kakken gezet.
  De geschiedenisboekjes leren, dat als een rechtstaat tot een kromstaat verwordt, het volk de wet opzij zet en met verhitte gevoelens het recht in eigen hand neemt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s