Dresden: 1265 delicten door “vluchtelingen” in slechts één “vluchtelingen”onderkomen

Screenshot_148

(Vertaling: E.J. Bron)

Op verzoek van André Wendt van de AfD heeft de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Roland Wöller (CDU), politieaantekeningen van januari tot eind september voorgelegd. De politie registreerde in totaal 1265 delicten door 642 bewoners van het “vluchtelingen”onderkomen in de Hamburger Straße in Dresden.

Mitteleuropa

Het “vluchtelingen”onderkomen was lange tijd berucht, omdat constante misdaden en voortdurend geweld tegen beveiligingspersoneel in juni een nieuw veiligheidsprotocol noodzakelijk maakten. Tot de delicten behoorden 364 overtredingen tegen de verblijfsvergunning, 299 diefstallen, 175 keer verduistering van voorwerpen van geringe waarde, zoals de politie dit noemt, 97 grote diefstallen en 69 drugsdelicten, 41 rijverboden, 33 zware overvallen, 20 overvallen, 13 keer benderoof met wapens, 12 roofdiefstallen, vier roofovervallen, twee aanvallen op gevangenenbewaarders, eenmaal chantage en er werd een persoon gearresteerd wegens doodslag.

Bovendien vond er een zwaarwegend geval van huisvredebreuk en een verstoring van de openbare orde door het dreigen met misdaden plaats. Er werden zeven seksuele delicten evenals seksuele intimidatie en misbruik van kinderen geregistreerd. Wendt beoordeelde de cijfers als schrikbarend en gaf de volgende verklaring af: “Hier wordt duidelijk dat zich onder de asielzoekers veel criminelen bevinden die onze veiligheid bedreigen en daarom geen plaats in onze natie hebben.” Hij eiste dat de asielprocedures onmiddellijk na gepleegde delicten stopgezet en de criminelen uitgezet worden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Dresden: 1265 delicten door “vluchtelingen” in slechts één “vluchtelingen”onderkomen

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Cathja zegt:

  Die criminelen worden echt niet uitgezet.
  Als het AfD de cijfers niet opgevraagd zou hebben, zouden we het dan ooit te weten zijn gekomen? Dit is werkelijk onthutsend!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En wat doet de overheid eraan……………………………..NIETS !!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Merkel volgt Honecker: wil de de binnenlandse veiligheidsdienst inschakelen om de AfD te laten bespioneren

  Prof. Dr. Dietrich Murswiek: Richtigstellung zum Gutachten über rechtliche Voraussetzungen für die Beobachtung einer politischen Partei durch den Verfassungsschutz

  https://www.afd.de/prof-dr-dietrich-murswiek-richtigstellung-zu-seinem-gutachten-ueber-rechtliche-voraussetzungen-fuer-die-beobachtung-einer-politischen-partei-durch-den-verfassungsschutz/

  Like

 5. Jan zegt:

  Alles is nep, fake, in scene gezet

  Like

 6. Judge zegt:

  Het zijn mensen die ons de oorlog verklaren en met haat ons land zijn binnengedrongen om het te veroveren. Waarom dan niet het oorlogsrecht toepassen en hen krijgsgevangenen maken. Via dwangarbeid kunnen ze dan hun eten verdienen en verblijfskosten!

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Hoe meer delicten hoe beter….dan zullen eindelijk de ogen opengaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s