Nieuw bewijs voor mislukte migratiepolitiek!

Screenshot_101

17-jarige door Keniaan met Duits paspoort vermoord: Nieuw bewijs voor mislukte migratiepolitiek!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteravond werd het lijk van een vermist 17-jarig meisje uit de deelstaat Rheinland-Pfalz in een vluchtelingenonderkomen in Sankt Augustin bij Bonn gevonden. Een 19-jarige met Keniaanse wortels is dringend verdacht. De ouders hadden hun dochter vrijdag als vermist gemeld. Korte tijd later vonden wandelaars bij een meertje kleding en de handtas van het slachtoffer.

Er begon onmiddellijk een intensieve speurtocht met helikopters, dronen en reddingshonden. Maar het meisje was niet in het meer te vinden. Omwonenden van een nabijgelegen vluchtelingenonderkomen informeerden uiteindelijk de politie, nadat zij een verdachte vondst hadden gedaan: het lijk van de vermiste. In de instelling zijn zowel asielzoekers als daklozen ondergebracht. De rechercheurs kwamen de vermoedelijke dader op het spoor door sms´jes op de mobiele telefoon van het slachtoffer.

Meer achtergronden zijn tot nu toe niet bekend. De vermoedelijke dader met Keniaanse wortels zit in voorarrest. Opnieuw moest een jong meisje met haar leven betalen. Duitsland geeft royaal het staatsburgerschap weg. Er moet dringend meer gecontroleerd worden wie dit überhaupt krijgt.

Onze gedachten zijn bij de familieleden en vrienden van het slachtoffer.

(www.general-anzeiger-bonn.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nieuw bewijs voor mislukte migratiepolitiek!

  1. koddebeier zegt:

    Hoelang blijven de Duitsers dit nog accepteren ???

    Like

  2. QENQ5 zegt:

    De Staat van Frankrijk richt inmiddels zijn wapens op de eigen burgers/gele hesjes. Het wordt serieus…. zeer serieus.

    Like

  3. Henk zegt:

    Merkel wil gewoon alles moslim in haar land om Turkye bij de EU te krijgen , wil niet oprot wordt vermoord ?

    Like

  4. Steven zegt:

    Tja.. de gele hesjes zijn in opkomst.. het kan mij niet groot genoeg worden en overwaaien naar héél Europa (die zichzelf willen vernietigen) om aan te tonen dat het GENOEG is geweest met het afpakken en afbreken van ieder land!
    Daarnaast zijn ze een oorlog aan het voorbereiden met Rusland die ze dan graag in Europa willen uitvechten om zoveel mogelijk doden te creëren…
    Deze ELITE in Europa moet WEG en aangepakt worden.
    Als het zover is..geef mij Fransje maar…

    Like

  5. jack black zegt:

    Yep ! Een keniaanse zwartwortel hat hij !
    Dat komt ervan wanneer iedere idioot een dubbelpas krijgt !

    Like

  6. Cathja zegt:

    Opnieuw wordt glashelder dat wij van deze misdadigers af moeten. Dat ze nooit een Europees paspoort zouden moeten krijgen, en dat ze zonder pardon uitgezet dienen te worden.
    Opnieuw een jong leven opgeofferd vanwege het ruimhartige toelatingsbeleid van Merkel, wiens handen onderhand DRUIPEN van het bloed van zeer vele onschuldigen!
    Wat ben je voor duivelin, dat je je eigen volk opoffert om je smerige plannen er door te drukken?
    De zwaarste straf voor haar is nog niet zwaar genoeg.

    En het moorden gaat maar door…..

    Like

  7. Harrie Vaes zegt:

    Verrijking van de samenleving.?…Merkel ziet dit treurige misdrijf slechts als …..nevenschade.

    Like

  8. Inge zegt:

    Ouders moeten hun kinderen maar goed inlichten over deze veranderde maatschappij. S’avonds niet meer alleen over straat of in afgelegen gebieden rondhangen en niet uitdagend gekleed de deur uit, daarnaast een busje warmtespray voor de spieren (lees: ogen 😉 voor in je tas.

    Like

  9. King Arthur zegt:

    Wat doe je als jonge meid dan ook bij zo’n stelletje smerige pleuris importhyena’s?????
    Hoe naïef moet je nog zijn en hoe naïef moeten de ouder zijn??

    Like

  10. delamontagne zegt:

    Een jong meisje van 15 jaar door 2 minderjarige Afghaanse “vluchtelingen” verkracht in een openbaar toilet.
    De politie arresteerde ene Mohammed en zijn vriend
    van 18 jaar.
    Beiden bekenden van de politie in de misdaad………….
    Daily Mail
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6434645/Girl-15-pinned-raped-two-Afghan-migrants-Germany.html?ito=social-twitter_mailonline
    ORIGINEEL
    https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/brandenburg-zwei-maenner-sollen-maedchen-15-missbraucht-haben-58674870.bild.html

    Like

  11. Elisah zegt:

    https://politikstube.com/goettingen-deutscher-28-nach-brutaler-attacke-gestorben-polizei-nimmt-4-maenner-mit-migrationshintergrund-fest/

    28 jarige Duitser na brutale aanval gestorven, de politie arresteert 4 mannen met migratieachtergrond.

    Göttingen: Deutscher (28) nach brutaler Attacke gestorben – Polizei nimmt 4 Männer mit Migrationshintergrund fest

    Nach dem gewaltsamen Tod eines 28 Jahre alten Göttingers Samstagnacht in der Unteren Karspüle hat die Polizei in der Nacht zum Sonntag (02.12.18) und im Laufe des Sonntagvormittags im Stadtgebiet Göttingen vier mutmaßlich Tatverdächtige im Alter von 19 Jahren festgenommen.

    Like

  12. guusvelraeds zegt:

    Nog teveel meisjes krijgen van hun ouders en onderwijs instituten geleerd dat ze tolerant moeten zijn, buitenlander vriendelijk en dat nuance in denken een deugd is en zwart wit denken fascistisch en racistisch. Over de onderbuik zullen we het maar niet hebben want die moet van de linksen en progressieven geamputeerd worden..

    Als deze attitude in de algemene opvoeding niet omslaat zullen nog vele meisjes een zeer jonge en/of vroege dood vinden.

    Helaas.

    Like

    • kampersrene zegt:

      Ik zal onze heilige vader De Paus om raad vragen om de Christelijke van naastenliefde gevulde opvoeding een beetje te veranderen in de andere richting. Het zou mensenlevens kunnen redden..Ik heb toevallig het tel nr van de paus

      Like

  13. kampersrene zegt:

    Nieuw bewijs voor medeplichtigheid van Merkel

    Like

  14. BertG. zegt:

    Typisch weer dat een reactie van mij over een andere berichtgeving waar uit zou blijken dat ze die gozer nog even een bezoekje bracht, vlak voor haar dood, nou net compleet is verwijderd door wordpress.
    Je zou toch bijna gaan denken dat wordpress hier een beetje mee aan het denken is, want Bert zelf verwijderd niet zomaar iets heb ik begrepen na eerdere vragen hierover.
    Dus dat hoef ik mij niet af te vragen meer.

    Like

Plaats een reactie