Begrotingsstaat Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking 2019 (18-12-2018)

Screenshot_395

(Door: Marjolein Faber)

Voorzitter, nadat Nederland eerst is uitgeleverd aan de machtswellustelingen van Brussel, die nu al meer dan 50% van onze wetgeving dicteren, is de Nederlandse politieke elite klaar voor de volgende desastreuze stap. Om de Nederlandse invloed nog kleiner te maken, tilt deze regering het beleid voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking naar mondiaal niveau en rolt zij enthousiast de politieke agenda uit van de Verenigde Naties, afgekort de VN, om de zelfbeschikking van het Nederlandse volk totaal te vernietigen.

Voorzitter, de burger wordt misleid met de zogenaamde duurzame ontwikkeldoelen van de VN. Deze staan internationaal bekend als de sustainable development goals, afgekort SDG’s. Deze SDG’s zouden als doel hebben een beter leven voor iedereen op onze planeet. Maar vooral voor hen die achterblijven bij de westerse welvaart. De regering die haar amor voor de VN niet onder stoelen of banken steekt, omarmt dan ook hartstochtelijk de SDG’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rutte III minister Kaag het mandaat heeft gegeven om de VN-agenda uit te rollen. Deze minister was in eerste instantie géén lid van D66, maar zij zit wél tot de nek toe in het VN-netwerk. Zij kan de SDG’s als geen ander inbedden in het beleid van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Hetgeen tot uiting komt in beleidsnota “Investeren in perspectief”, dat doordrenkt is met deze SDG’s.

De SDG’s zouden het gereedschap zijn voor de mondiale elite om de strijd aan te gaan tegen honger, armoede, ongelijkheid, ongeletterdheid etc. Ons morele kompas geeft aan dat je daar niet op tegen kan zijn. Zo zijn onder morele druk decennia lang miljarden euro’s uit onze zakken geklopt. En het resultaat voor de armen der aarde is om te huilen. Zij zijn alleen maar armer geworden.

Dit terwijl Oxfam meldt dat elke dag in Afrika nieuwe bronnen van grondstoffen worden ontdekt en ontwikkeld. Als deze gigantische bron van inkomsten in Afrika zou blijven, zouden er tientallen miljarden euro’s beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen. De Africa Development Bank meldt dat Afrika $1,4 biljoen aan illegale geldstromen de afgelopen 30 jaar heeft verloren. Waarom is er dan de afgelopen vijftig jaar, volgens de Afrikaanse econome Dambisa Moyo, $ 2,3 biljoen aan ontwikkelingshulp gespendeerd, met Afrika als grootste ontvanger? Afrika kan immers over voldoende eigen middelen beschikken.

Maar ja voorzitter, wat moeten we dan met dat leger van weldoeners dat zich te goed doet aan de ontwikkelingsindustie? Een industrie die niet alleen big business is, maar ook stiekem via de achterdeur de linkse agenda uitrolt om vervolgens de rechtsstaat te ondermijnen. En dit gefinancierd met bakken belastinggeld. Dit alles is gegoten in een amper te controleren netwerk van NGO’s, dat elkaars handje ophoudt en vasthoudt. Dit netwerk wil het kapitalistisch Westen maar al te graag afbreken en droomt van de socialistische heilstaat, waar bijna alle mensen gelijk zijn en bijna alle mensen even arm.

Voorzitter, vandaag de dag staan er aan de grenzen van Europa, de bakermat van de westerse beschaving, miljarden gelukszoekers klaar om, als zij niet vertroeteld worden door die malle gutmenschen, Europa zullen bestormen om haar vervolgens compleet uit te wonen. De geïndoctrineerde Europese bevolking hoeft niet te rekenen op steun van haar eigen nationale regeringen en helemaal niet op de EU. Zij spannen graag samen met de VN, die nationale regeringen graag een handje helpen voor hún gezamenlijke doelen.

De VN heeft een duivels plan uitgebroed, het zogenaamde Global Approach to Migration and Mobility. In dit kader vindt een viertal EU-externe dialogen plaats te weten:

1. Het Praag-proces met Oost-Europa en Centraal-Azië 2. Het Khartoem-proces met de Hoorn van Afrika 3. Het Boedapest-proces met westelijk Azië 4. Het Rabat-proces met diverse Afrikaanse landen, waarvan het verdrag van Marrakesh onderdeel is.

Voorzitter, laten deze instabiele regio’s nu één op één overkomen met die landen waar de regering de focus oplegt voor Ontwikkelingssamenwerking. Te weten Noord-Afrika, West-Afrika/Sahel, de Hoorn van Afrika en het Midden-Oosten. Het is geen toeval dat deze regio’s vrijwel geheel islamitisch zijn. De kantoren van de VN zitten immers stampvol met islam/knuffelaars en antisemieten.

Voorzitter, zolang deze regio’s islamitisch zijn, is het uitrollen van de SDG’s in deze regio’s een heilloze opdracht. Alleen al gendergelijkheid. Als vrouwen érgens een minderwaardige positie hebben, dan is dat in de islamitische wereld.

Voorzitter, terwijl één van de doelen van de VN is “handhaven internationale vrede en veiligheid”, blijven zij het Palestijnse conflict voeden. Zo is er een aparte organisatie opgericht, de UNRWA, die vooral is opgericht voor meer, meer en nog eens meer zogenaamde Palestijnse vluchtelingen, die door hun eigen Palestijnse bestuur bewust in een uitzichtloze situatie worden gemanoeuvreerd. En voedt het Palestijnse bestuur vooral hun eigen zakken. Zo gaf de Egyptische professor Achmed Karima van de Al Azhar Universiteit aan dat Hamas niet minder dan 1200 miljonairs telt onder zijn leiders en middenkader. Volgens de Palestijnse minister Mohamed Dahlan is er $ 1,3 miljard verdwenen sinds Abbas aantrad. Abbas, die zelf een geschat vermogen heeft van $100 miljoen.

En de Palestijnen zelf? Zij worden vooral gevoed met Jodenhaat om het ultieme doel te bereiken: de vernietiging van Israël, het enige democratische land in het Midden-Oosten. Het succes van dit kleine dappere land wordt haar en haar inwoners niet gegund. Haar bestaan confronteert immers de Arabische wereld met het eigen falen, iedere dag weer. Amerikanen hebben juist ontzag voor landen die hun mannetje staan.  De Amerikaanse President Trump is dan ook helemaal klaar met de UNRWA en heeft de bijdrage aan deze haatclub gestaakt. Deze haatclub, die wapens opslaat in UNRWA-gebouwen. Deze haatclub, waarvan een deel van de medewerkers, waaronder ook stafmedewerkers, hun Jodenhaat en lofzang op nazi-Duitsland spuien op de sociale media.

Maar voor minister Kaag schijnt dat er niet toe te doen. Zij springt graag in het financiële gat van haar voormalige werkgever UNRWA en verhoogt gewoon de Nederlandse bijdrage voor haar Palestijnse kameraden met € 6 miljoen extra bovenop het reeds bestaande budget van € 13 miljoen. En de minister komt er mee weg. Met dank aan het anti Israël netwerk, dat draait op volle toeren. Uiteraard gesubsidieerd.

Voorzitter, de belastingbetaler, afgestompt door gruwelijke beelden van burgeroorlogen en ondervoede kinderen, is steeds minder bereid om nog langer te betalen voor corrupte regeringen, die gretig hun zakken vullen met westerse valuta om vervolgens hun eigen bevolking te laten creperen. Ondertussen draait de indoctrinatie van de klimaatwaanzin op volle toeren en wordt de klimaatvluchteling ten tonele gevoerd om onder morele druk de gutmensch mee te slepen in de klimaat- en migratiewaanzin. Er wordt dan ook binnen Ontwikkelingssamenwerking een heus klimaatfonds opgericht. De totale begroting voor dit klimaatgeneuzel loopt op in deze begroting tot bijna een half miljard euro!

Voorzitter, alsof de Afrikaanse vrouw, die iedere dag een bikkelharde strijd moet voeren om met haar kinderen te overleven, zich druk maakt over CO2. Zij is niet het slachtoffer van klimaat, maar van cultuur.

Voorzitter, of er al klimaatslachtoffers zijn gevallen, is niet bekend, in tegenstelling tot jihad-slachtoffers. Behalve dat het aantal jihad-slachtoffers met de dag toeneemt, is momenteel het aantal jihad-slachtoffers ruim twee keer zo groot als het totaal aantal slachtoffers van Mao, Stalin en Hitler samen. Het is dan ook onbegrijpelijk dat deze regering de grenzen wagenwijd openzet voor nog meer islam, dus ook nog meer jihad en dus ook nog meer jihad-slachtoffers.

De pro-islamitische en antisemitische VN gaat er compleet aan voorbij dat het achterblijven van de islamitische wereld vooral veroorzaakt wordt door cultuur. Cultuur, die doorspekt is met islam. Islam zet mensen en hun land op achterstand. Islam maakt mensen passief, fatalistisch. Armoede, ongelijkheid, onderontwikkeld zijn, het is allemaal insjallah, oftewel de wil van Allah. Zolang deze landen zich niet bevrijden van het juk van de islam vinden zij nooit de kracht om op het niveau te komen van het Westen.

Voorzitter, de waarheid is hard; de islam faalt. De islam is niet bij machte om zijn aanhangers een humaan leven te bieden. Het Westen kan dat wel, maar de westerling wordt gedoemd om letterlijk en figuurlijk te bloeden voor zijn/haar eigen succes, door toedoen van haar eigen politieke elite.

Voorzitter, ik rond af. Afrika en het Midden-Oosten moeten zelf hun huis op orde brengen. In vele landen zitten ze letterlijk en figuurlijk met hun gat op een schat van grondstoffen, waar de eigen bevolking amper van profiteert.

Voorzitter, waarom moet de Nederlandse belastingbetaler miljarden euro’s ophoesten, terwijl er volgens de belangenorganisatie ONE Campaign jaarlijks $1 biljoen dollar verdwijnt in een web van corruptie en schimmige deals inzake natuurlijke hulpbronnen? Terwijl één op de vijf Nederlandse huishoudens moeite heeft om rond te komen, is het aantal Afrikaanse dollarmiljonairs vanaf 2000 tot 2014 verdubbeld naar 160.000, samen goed voor $660 miljard. En de verwachting is dat dit aantal in 2024 toeneemt met 45%, zo’n 234.000 mensen. Zolang corrupte regimes een bom leggen onder hun eigen samenleving, draagt geen enkele vorm van hulp bij voor de armen der aarde. Het mondiaal uitrollen van de SDG’s is een ordinaire overheveling van geld van de ontwikkelde landen naar de ontwikkelingslanden, waarvan het prijskaartje geschat is op $ 2.500 miljard per jaar! Het enige resultaat is dat de gewone mannen en gewone vrouwen allemaal even arm en zwak worden. Een heilloze weg. Je maakt immers de zwakken niet sterker door de sterken te verzwakken.

PVV nieuw

Door:
Marjolein Faber
voorzitter PVV-fractie in de Eerste Kamer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Algemeen, antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, cultuurrelativisme, D66, Den Haag, Derde Wereld, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, UNRWA, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Begrotingsstaat Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking 2019 (18-12-2018)

 1. likudnl zegt:

  De groep die verreweg de meeste ‘ontwikkelingshulp’ krijgt, zijn de Palestijnen, twee miljard dollar per jaar. Dat geld wordt gebruikt om tienduizenden ambtenaren thuis te laten blijven, miljoenen mensen opgesloten te houden in kampen en om de gigantische Palestijnse staatssalarissen aan Jodenmoordenaars te betalen.
  Waanzinnig.
  Het maakt duidelijk dat er met ‘ontwikkelingshulp’ nog miljarden vergooid worden.

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Een aan duidelijkheid niets te wensen overlatend artikel.
  Klasse, mevrouw Faber!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gewoon helder. Duidelijk verhaal. Duidelijk oorzaak en gevolg. Hoe meer ontwikkelingshulp hoe meer de armoede bevorderd wordt. Hoe minder ontwikkelingshulp hoe meer kans voor de neger en de Arabische Semiet zich zelf te verheffen. Eindelijk een kans dat de moslim gaat inzien dat de islam meer dan 1400 jaar een molensteen is om zijn nek en hem hinderd zwemmend het hoofd boven water te houden en de oever van welvaart en vrede zonder de gebruikelijke islamitische rooftochten te bereiken.

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Weer grandioos fantastisch! Wat een brain heeft dat mens, chapeau!!

  Like

 5. Wim zegt:

  Overmacht aan feiten. Maar daar hebben de ‘wijze’ mannen en vrouwen van de Eerste Kamer weinig mee. Zij wantrouwen het gezonde verstand en koesteren hun hersenspinsels.

  Like

 6. Gerrit zegt:

  Goed en duidelijk geschreven mvr Faber.

  Was het maar mogelijk, dat de PVV wekelijks zendtijd kreeg op een bepaalde zender om dit aan het nederlandse volk uit te leggen.
  Er zijn genoeg leden die er zeker wel wat voor over hebben om dat te realiseren zou ik zeggen.

  Like

  • Marja zegt:

   Het is dan niet de PVV, maar kijk eens naar Jensen. Een geweldig programma die een heel ander geluid laat horen dan al die linkse praatprogramma zooi. Het is echt de moeite waard.

   Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  mevrouw Kaag, getrouwd met een palestijn, bewonderaar van de moordenaar Arrafat, met een politieke koers die er niet om liegt, is aangesteld door deze regering onder leiding van Rutte. Volksverlakker en volksverrader bij uitstek. Op zo’n man en partij ga je toch niet stemmen? Stem allemaal PVV, daar kom je verder mee.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  De spijker op zijn kop!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s