Gender totaal: Meisjes moeten in jongenskoor kunnen zingen

Screenshot_451

(Vertaling: E.J. Bron)

Gendermainstreaming doet haar intrede bij jongenskoren. Want die discrimineren meisjes systematisch. Dat moet nu eindelijk afgelopen zijn, vinden de geslacht-husselaars.

journalistenwatch

In Groot-Brittannië kan de Britse sopraan Lesley Garrett het niet verdragen dat het gerenommeerde, alleen uit jongens bestaande, koor van het King´s College Cambridge al meer dan 60 jaar het BBC-kerstconcert uitvoert. In Duitsland maakt de muziekwetenschapper Christian Ahrens een schandaal van het feit dat er in het tijdperk van de totale gendermainstreaming nog altijd zuivere jongenskoren bestaan, zoals het Thomanerkoor uit Leipzig, de Domspatzen uit Regensburg, het Kruiskoor uit Dresden of het jongenskoor uit Bad Tölz. Want hier gaat het volgens de gelijkmakers om een ongrondwettige discriminatie, die meisjes zou uitsluiten van een hoogwaardige muzikale ontwikkeling, bericht de “Tagesspiegel”.

Dwingende redenen voor een uitsluiting zouden niet bestaan, omdat immers ook geoefende meisjesstemmen als een geoefende jongenskoor stem zouden kunnen klinken. En net zoals bij de Vrijmetselaars, schutters- of zangverenigingen en gelijksoortige traditionele mannenverenigingen, die geen beroep kunnen doen op belastingvoordelen wanneer ze in principe vrouwen uitsluiten, is het nu tijd om ook de jongenskoren te onderwerpen aan een alles omvattende gendermainstreaming kuur.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Duitsland, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Gender totaal: Meisjes moeten in jongenskoor kunnen zingen

 1. Steven zegt:

  Wat is het volgende…. meisjes moeten ook mannen zwanger kunnen maken?

  Geliked door 3 people

 2. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Nog erger is het bij de religieuze mannenklup uit Rome, priesters alom, maar geen priesteressen of priesterdinges. Maar daar wordt zedig over gezwegen.

  Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   Onzin !!
   De Katholieke Kerk staat geen vrouwelijke priesters toe. Dit is op de eerste plaats niet, omdat de Kerk denkt dat vrouwen niet geschikt zouden zijn voor dit ambt of omdat ze op één of andere manier deze roeping niet waardig zouden zijn. Het is een constitutief element van het sacrament van de priesterwijding dat door geen enkele paus of bisschop en door geen enkele concilie kan worden gewijzigd !
   Zo is het en niet anders.

   Geliked door 1 persoon

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    En dus is het géén onzin wat ik schreef. Uw betoog daarentegen… Sakramenten en de hele trammelant werden door mensen ingesteld. En dat waren dus diskrimineerders avant la lettre.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Geslachtsorganen als slachtafval in de afvalput…
    Het is al erg genoeg dat vrouwen mogen stemmen en ’n politiek ambt kunnen vervullen.
    “Zie Kaag met kopdoek en omstreken.”
    In de toekomst, als de grote omwenteling achter de rug zal zijn, zullen we daar scherper op moeten controleren.

    Ook vrouwelijk commentaar op politieke zaken zal niet meer worden toegelaten.
    Weg er mee.

    Geliked door 1 persoon

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Van de webmaster mag Peter (onterecht) beweren dat ik onzin schrijf. Mijn (beleefd en gefundeerd) antwoord mag dan weer niet van de doodeerlijke webmaster. Tja…

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @Peter. Ik meen dat er in Zweden een vrouwelijke bisschop rond loopt.

    Like

 3. Elisah zegt:

  Ze krijgen iig geen baard in de keel….

  Geliked door 1 persoon

 4. fransdewit zegt:

  Je wordt toch helemaal gek van iedereen zeg! Van de week las ik dat iemand blauwe geboorte kaartjes had besteld omdat hij een jongetje had gekregen. Schreef er zo”n muts aan hem, dat die dat niet moest doen, want dan kreeg zo”n baby al gelijk een stempel opgedrukt, want hij zal later wel een meisje kunnen zijn !? Wat voor tijd leven we toch?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @fransdewit

   We leven in een tijd dat ‘gek’ normaal gevonden moet worden, en normaal ‘gek’. Het lijkt wel of de mensen gedrogeerd zijn, als je let op de waanzin die we dagelijks over ons heen krijgen.
   En het gaat ook nog eens met een sneltreinvaart…

   En vlak de waanzinnige plannen van onze regering ook niet uit. Deze kliek is er op uit om de burgers de moedeloosheid in te jagen. Het ene onzalige plan ligt net op tafel en een volgende dreiging komt alweer over ons heen.

   De mooie tijden van vroeger komen nooit meer terug. Dat hebben we allemaal ‘te danken’ aan de steeds linkser worden regering, die laat zien hoe (snel) ze ons mooie land en zijn inwoners naar de Filistijnen kunnen helpen.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Wat een debiele reactie, alsof een baby iets meekrijgt van een geboortekaartje.
   Trouwens, vroeger was licht-blauw voor meisjes en rose voor jongens.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Onmiddellijk dat wijf corrigeren, zodat ze voortaan ’n wijdere blik zou kunnen hebben op het geheel….!!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het volgende is dat heteroseksualiteit wordt verboden. Homoseksualiteit ook. Bi-seksualiteit ook. Iedereen moet het met iedereen doen. Als ik mannen uitsluit en het alleen met vrouwen wil doen word ik strafbaar. Van Rutte moet nog vastgesteld worden of hij strafbaar is. Rob Jetten in elk geval wel. Maar dat was hij eigenlijk al. De freule ook.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. edwin vissers zegt:

  moslims blijven ongemoeid ,anders kan de blanke genocide niet plaatsvinden ,

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Die gender-gekte moet bij normale mensen toch zo langzamerhand neus en oren uitkomen?
  Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt daar in Engeland?
  Jongenskoren zijn voor jongens. Als meisjes graag in een koor willen zingen, dan moeten ze maar meisjeskoren oprichten.
  Maar blijf van de wereldberoemde jongenskoren af!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Saeftinghe zegt:

  Wachteres schreef: Beter van niet, dan zou de wereld gaow uitsterven.

  Dat zou juist een reden kunnen zijn om de enorme overbevolking tegen te gaan.
  Een beetje selectief bij voorkeur op……eh eh……….
  En natuurlijk op tijd weer aanpassen wanneer de wereldbevolking net onder de 1.000.000.000 mensen zit.
  Dan komen er weer redelijke bestuurders aan het bewind. Hoop ik.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Hetero zijn is uit! Die zijn nu blijkbaar tot racisten en abnormalen uitgeroepen. De eindtijd nadert volgens een oude christelijke voorspelling; De mensch wordt steeds doler ende dwaser so wordt in’t endt de mensch bedroge”

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Wat is dit nu weer voor gierende onzin! Dat koor bestaat nu eenmaal uit jongetjes, punt. Er zijn ook meisjeskoren, mannenkoren, dameskoren en dat hele spul komt ook nog gemengd voor en ze zingen ook allerlei genres. Dus voor ieder wat wils…
  Daarnaast denk ik als meisjes een hoogwaardige muzikale opleiding willen ze wel een zangschool opzoeken…

  Geliked door 1 persoon

 11. xander zegt:

  Jongens hebben een hele andere sound dan meisjes, en word doorgaans meer gewaardeerd. Andere koren, en shows bestaan weer meer uit meisjes, omdat meisjes allround weer beter zijn. Zang, dansen, en performen. Het volgende is dat er even veel jongens als meisjes mee moeten doen met het junior eurovisie songvestival. En punten gelijk verdeeld.

  Beide geslachten hebben andere kwaliteiten. accepteer dat.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Nou dát weer!

  In Groot-Brittannië kan de Britse sopraan Lesley Garrett het niet verdragen dat het gerenommeerde, alleen uit jongens bestaande, koor van het King´s College Cambridge al meer dan 60 jaar het BBC-kerstconcert uitvoert.

  Er bestaan toch al gemengde koren, trut!

  Ik ben benieuwd naar de volgende idiote, linkse diarree.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Zullen we anders eens een verhaal maken over ‘The New Adventures of Peter Pan’ (2012) waarin Wendy Darling, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell samen gaan zingen met Peter Pan, John Darling, Michael Darling, Stringbean, Chubs en Baby? Ik vrees echter dat die meiden zich al teveel als jongens gedragen en nog niet eens kunnen zingen al is Wendy erg gek op popmuziek uit de computer, iPad en smartfone!
  Stel trouwens dat tientallen vrouwen en meisjes in Düsseldorf, rond1930, samen gingen zingen in een mannenkoor waarin Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, zou meezingen! Ik vrees echter dat al die meiden dan meteen allemaal hun zwanenzang hadden gezongen omdat Kürten hen dan allang had aangerand, verwacht, vermoord en hun bloed had geconsumeerd!

  Like

 14. Jan zegt:

  Linksvolk wil boek ‘Dear Zoo’ op de brandstapel want alle dieren zijn mannelijk en dat is…..sekssisties!!!!

  Gender activists want to BAN beloved 1982 British children’s book Dear Zoo for being ‘SEXIST’ because all the animals are male

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6609623/Gender-activists-want-BAN-beloved-1982-British-childrens-book-Dear-Zoo-SEXIST.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s