Christine Tasin, de presidente van “Résistance républicaine”, wenst de “Gele Hesjes” een vrolijke Kerstmis

Screenshot_506

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Vrienden van het verzet, de wind draait… ten gunste van ons. Of we nu de winter-zonnewende vieren, omdat we heidens zijn, althans een beetje heidens, of dat we de geboorte van Jezus vieren, omdat we christen zijn, of omdat we gewoon een familietraditie in stand houden en we gezamenlijk een heerlijke maaltijd nuttigen met een goede wijn, Kerstmis is een magisch moment. Een van die zeldzame momenten waarin men zich laat gaan om plezier te hebben en terug denken aan de fijne Kerstdagen uit onze jeugd. Maar boven alles wil ik iedereen een Prettige Kerstmis wensen, gelukkige ogenblikken die nodig zijn om de batterijen weer op te laden om in ’t nieuwe jaar de strijd te hervatten.

Ja, het is nodig, meer dan ooit, om aan de strijd te denken… De wapenstilstand is maar voor even. Om nu Kerstmis te vieren, is een daad (wie had dit 30 jaar geleden kunnen denken?) van verzet. De boom opgezet, de kribbe aan de voet, het is een uiting van onze westerse beschaving. De beschaving die in haar ziel bedreigd wordt in haar bestaan door de islam en diegenen die hem in het Westen willen faciliteren.

De islam die ons de oorlog heeft verklaard zonder het uit te spreken. Hij denkt al in termen van “veroverd gebied”. Het is een verraderlijke oorlog die geleidelijk terrein wint, zodanig dat een voormalig president zijn angst uitte om de eventuele verdeling van Frankrijk. Hierdoor liet de voormalig minister van Binnenlandse Zaken de zaken achter zich en ontvluchtte de regering, bang voor de komende botsing der beschavingen. De oorlog wordt gezamenlijk gevoerd door moslimterroristen die onze kelen afsnijden en door de Moslimbroederschap en hun door de Staat gesubsidieerde handlangers zoals de CCIF ( = overkoepelende moslimorganisaties ).

Enfin, Macron heeft een en ander in een stroomversnelling gebracht en de totale oorlog verklaard door het Pact van Marrakesh te laten ondertekenen. Bovendien stelt hij een herziening voor van de Wet op de “Laïcité” van 1905, die de moslims een speciale bevoorrechte positie zal geven in ons mooie Franse land. Maar het gaat allemaal niet zo gemakkelijk als hij dacht… De “Gele Hesjes” kwamen in actie. De Fransen schreeuwen hun haat uit over Macron…

Het uur van de opstand, zelfs revolutie, wellicht oorlog, komt steeds dichterbij

De oorlog, als die moet plaatsvinden, zal verschrikkelijk en angstaanjagend zijn… Wij willen hem eigenlijk niet, maar als het gebeurt, zal dat komen omdat wij tot ’t uiterste zijn getergd. Worden beschouwd als te verwaarlozen melaatsen. Maar die oorlog/revolutie zal alleen maar plaatsvinden als de zogenaamde elites weigeren om ons aan te horen en vasthouden aan hun zogenaamde waarheid, pretenderen alsof zij de waarheid in pacht hebben en hun manier van leven en hun wereld aan ons op dringen. Een manier van leven die wij niet willen…

Maar in elke geval staan de seinen op rood voor Macron en hetgeen hij voorstelt: globalisering, Europeanisering, immigratie en islamisering. En wat de “Gele Hesjes” aan de regering en de Brusselse elite willen laten weten, is een duidelijke boodschap: het is voldoende om met enkele duizenden te zijn, alleen gewapend met een  “geel hesje” en het  gezicht van Frankrijk zal veranderen.

En de allerlaatste onzinnige provocaties van de regering suggereren dat vanaf januari alles beter zal worden. Maar er is meer voor nodig dan de paar armzalige kruimels die ze smalend naar de hoofden van de laagst betaalden hebben gegooid om ons te overreden naar huis terug te keren. De belastingverhoging heeft alles wat in dit land verkeerd is, blootgelegd en Macron is hiervan zowel de representatieve als de actieve medeplichtige. Maar behalve de uitslag van een referendum is er ’t verlangen dat Macron weggaat, de wereld te zien veranderen of liever gezegd Frankrijk zal veranderen en dat de mensen hun soevereiniteit herwinnen. Want dat is het echte probleem. De media verzwijgen op bevel om  anderen, die het nog niet doorhebben, niet op andere ideeën te brengen.

Om een referendum vragen is tegen Macron zeggen dat de mensen in de maling worden genomen door Macron, beroofd van hun bevoegdheden die toch  door de grondwet gegarandeerd zijn. De enige echte oplossing is Frexit, de exit uit de EU, de afwijzing  van de verdragen die ons binden; Maastricht, Lissabon, CETA en zoveel anderen.

Maar het gaat ook om het Pact van Marrakesh en alle teksten die namens ons zijn ondertekend door de EU met de moslimlanden die ons verplichten een dodelijke cultuur, die onverenigbaar is met onze beschaving, te accepteren en te verwelkomen.

De strijd zal moeilijk zijn, maar hij zal plaatsvinden. Dit is de voornaamste boodschap van hoop die de “Gele Hesjes” laten zien. Vroeg of laat, in twee weken, twee maanden of twee jaar, zal alles in Frankrijk veranderen.

Dit is de bekende geschiedenis. Niemand weet wanneer, hoe en wie de hoofdrolspelers zullen zijn, maar de overschakeling zal plaatsvinden en wat de prijs ook is die we moeten betalen, we zullen winnen, omdat we geen andere keuze hebben. Omdat het leven in een Frankrijk dat islamitisch is geworden, erger is dan de DOOD en de “Gele Hesjes” laten ons zien hoeveel ze van Frankrijk houden.

Neen,  Fransen zijn echt niet van die consumenten en zwakke geesten die onderuit gezakt voor de tv zitten kijken en minachtend reageren op Macron en al die anderen die op tv verschijnen. De “Gele Hesjes” hebben het plezier van samenzijn herontdekt, om met de kameraadschap van lotgenoten in de strijd te leven. Ze zijn niet bang om opnieuw tot de aanval over te gaan.

KAREL MARTEL KEERT TERUG, WIJ ZIJN ALLEMAAL KAREL MARTEL! Prettige Feestdagen met diegenen die jullie liefhebben, kom opnieuw op krachten.

Bron:
http://resistancerepublicaine.eu
Door : Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door :
« delamontagne »
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Frankrijk, Historie, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Christine Tasin, de presidente van “Résistance républicaine”, wenst de “Gele Hesjes” een vrolijke Kerstmis

 1. Republikein zegt:

  Mooi werk de la!

  Geliked door 1 persoon

 2. Asgard zegt:

  Delamontange, dank je wel voor je berichtgeving, ook je reacties zijn altijd goed zuiver, dank je wel.

  De Denktank in Europa en USA heeft de Islam met zich mee genomen in de cultuur of clashes die moet plaatsvinden in Europa,…de mossels denken werkelijk dat ze Europa kunnen innemen, maar dat zal nooit gebeuren, de NWO moet plaats vinden door orde uit chaos, de mossels zijn hier een prima volk voor de elite die de NWO willen laten slagen, dit volk is zo gehersenspoeld dat het een goed wapen is voor de NWO om het te bespoedigen, niet wetende dat ze zelf ook de rekening gepresenteerd krijgen.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ja zeker Delamontange onze man in Frankrijk die gelukkig de taal goed genoeg onder de knie heeft om het nodige te vertalen voor mensen als Ik, want Ik begrijp geen snars van dat Frans.
   Daarom dank Delamontange.

   Like

   • Harry zegt:

    Hier sluit ik me geheel bij aan , goed werk , Delamontagne .

    Laten we hopen dat dit zo gaat gebeuren !

    Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Niet alleen de “gele hesjes ” zullen tot verandering leiden. Achter elk geel hesje hangt een Kalasjnikov. Dat de autoriteiten dat goed tot zich door laten dringen. stop de overheidswaanzin nu het nog kan. Als de trekker wordt overgehaald is er geen weg terug meer voor iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 4. hans-e-pans zegt:

  Binnen afzienbare tijd zal of zullen dit soort uitingen wel gekaapt worden door linksen omdat ze vinden dat het in hun kraam tepaskomt en ze er dan goede sier mee kunnen maken.

  Like

 5. Tineke zegt:

  Dank u wel,heer Delamontagne.
  Zitten wij niet in dezelfde situatie?
  Dacht het wel…………..!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s