Aantal bezoekers wereldbol valt tegen, gemeente en provincie Utrecht voor een ton schip in

Screenshot_523

(Door: Diane Hoekstra)

Het duurzaamheidsevenement Climate Planet, dat in oktober in een grote wereldbol op het Jaarbeursplein werd gehouden, heeft veel minder bezoekers getrokken dan gedacht. De gemeente en de provincie moeten daarom beide 50.000 euro extra ophoesten. Ook waren er tegenvallende kosten door problemen met het klimaatsysteem in de bol.

Dat laat D66-gedeputeerde Pim van den Bergh aan Provinciale Staten weten naar aanleiding van vragen van de provinciale fractie van de PVV over het evenement. De gedeputeerde schrijft dat zowel de gemeente als de provincie garant stond voor de komst van Climate Planet naar Utrecht. Dat betekent dat de provincie en de gemeente de kosten dekken die door onvoorziene omstandigheden ontstaan.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, establishment, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aantal bezoekers wereldbol valt tegen, gemeente en provincie Utrecht voor een ton schip in

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ach, luchtfietserij mag best wat belastingcenten kosten, klotst toch tegen de plinten in Nederland heb ik mij laten vertellen.

  Liked by 2 people

 2. Freda110 zegt:

  De tekst in bovenstaande banner zou “ASOCIAAL EN DUUR” moeten zijn, dat geeft in een klein zinnetje de hele groene linkse beweging weer.

  Liked by 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De organisatie werd tijdens het evenement ook geplaagd door problemen met een batterij die ‘s nachts werd geladen, maar onvoldoende stroom bleek op te wekken om films te vertonen over de opwarming van de aarde. Om dit toch door te laten gaan, werd een dieselaggregaat aangerukt.

  LOL

  Met een landelijk net met windmolens en zonnepanelen zal het niet anders gaan.

  Voor miljarden het schip in voor waanideeën van een beperkte elite en een groepje klimaatidioten. Als het volk niet gaat ingrijpen is de toekomst van onze kinderen naar de knoppen.

  Vergeet vooral niet dat Marakesh hier ook nog eens overheen gaat.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Nadat we 1.000.000 windmolens op de Noordzee hebben geplaatst zullen we daarna vaststellen dat het resultaat “teleurstellend” is omdat we qua productie niet hoger komen dan een lampje van 4 Watt pèr huishouden…
   Niets aan de hand.

   Like

 4. treesie zegt:

  laat groen links zelf maar betalen laat ze de wereld bol maar op een eilandje in de oceaan zetten komt er misschien een walvis of een dolfijn langs om de weg te zoeken GOD heeft het klimaat geschapen en heeft gezegd dat lente zomer en herfst en winter niet zullen op houden tot dat jezus weerkomt op de wolken om te oordelen delevenden en de doden

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het wereldvreemde Groen-Linksche beleid in een notendop, alles kost meer dan het ooit zal opleveren, zelfs geen sympathie…..

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Dat doen ze graag geld over de balk smijten van een ander bij groenslinxs.🤬🤬

  Like

 7. Williaan zegt:

  De groenen kennen de keiharde werkelijkheid niet. Het zijn utopisten die denken alles even te kunnen regelen. Ze worden nu even met de neus op de vele echte problemen gedrukt, maar ze zullen wel weer smoezen hebben en kosten op de gemeenschap afwentelen. Een dom evenement waar zo goed als heel Nederland niets van wist. Onbegrijpelijk dat de overheden met die lui in zee gaan, of zijn dat ook groene utopisten?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De belastingbetaler zal er wel weer voor opdraaien! 😡
  &^%$#@#$%*&@!%^

  Als een bedrijf of huishouden zo roekeloos en stompzinnig kwistig zou omgaan met geld, was er in een mum van tijd sprake van een faillissement en bittere armoede.

  Like

 9. jack black zegt:

  Op zes plekken toegeslagen in Winterswijk
  Inbraakgolf vergalt kerst: ’Het is verschrikkelijk !

  Meer-meer-meer !
  Bestelt -Geleverd !

  WINTERSWIJK – Slachtoffers van een inbraakgolf die het Achterhoekse Winterswijk op eerste kerstdag trof zijn hevig ontdaan en spreken van een compleet vergald jaareinde. „Mijn man is herstellende van een hartoperatie en dan krijgen we er dit ook nog eens bij. We waren van plan om 2019 goed te beginnen, maar zoals dit jaar eindigt is dat nog maar de vraag. Het is verschrikkelijk.”

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Typerend voor de linxe kerk, een dergelijk fiasco. Daarnaast bereiken ze met dit soort kul alleen hun eigen doelgroep. De allochtoon zul je er nooit zien, en de autochtoon heeft wel wat beters te doen. Maar de klimaatgekkies, die komen wel.
  Nederland moet ook subsidieseculier worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s