Actiegroep “We Gaan Ze Halen” gaat zonder “vluchtelingen” naar huis

Screenshot_522

De actiegroep “We Gaan Ze Halen” is er niet in geslaagd om vluchtelingen uit Griekenland mee te nemen naar Nederland. Volgens organisator Rikko Voorberg heeft de Griekse regering niet gereageerd op het verzoek om in gesprek te gaan.

De actiegroep vertrok vorige week met tientallen auto’s en een bus naar Athene. Ze was van plan om 150 “vluchtelingen” mee terug te nemen naar Nederland. De “vluchtelingen” verblijven volgens de actiegroep onder erbarmelijke omstandigheden in opvangkampen in Griekenland.

Lees verder>>>
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Griekenland, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op Actiegroep “We Gaan Ze Halen” gaat zonder “vluchtelingen” naar huis

 1. Tineke zegt:

  Deze droplul heeft ook weer zijn ”moment of fame” gehad…next.

  Geliked door 6 people

  • paulzwueste zegt:

   En het blijft maar droplulllen regenen….

   En liegen of het gedrukt staat.
   “We hadden hier rekening mee gehouden…”
   En “Voor het eerst staat het onderwerp “vluchtelingen” weer bovenaan de agenda….”
   En wie betaald dit fiasco eigenlijk allemaal…?
   Ai…!

   Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Geweldig, dat dit op een enorme koude douche voor die ‘goedmensen’ is uitgelopen!
  Dat ze nog zeer veel teleurstellingen moeten incasseren is mijn oprechte wens voor het jaar 2019 voor dat stelletje onbenullen en betweters.
  Ze waren van tevoren gewaarschuwd dat ze absoluut zónder ‘vluchtelingen’ teruggestuurd zouden worden, maar in hun achterlijkheid geloofden ze daar niet in.
  Hun naïeve gedrag laat zien dat ze de Griekse mentaliteit flink onderschat hebben. Bovendien laten de Grieken zich niet beledigen door zo’n stelletje snotneuzen uit Nederland, die wel even komen vertellen dat de ‘vluchtelingen’ in Griekenland onder ‘erbarmelijke omstandigheden’ in opvangkampen zitten…..

  “Denk voortaan eerst eens na, stelletje uilskuikens, voordat jullie weer achterlijke plannen maken!”.

  Geliked door 8 people

  • guusvelraeds zegt:

   Cathja dat nadenken is de spijker op de kop.Het zelfstandig nadenken is bij deze geïndoctrineerden op enig moment in hun leven gestopt. Zij werden groot gebracht met het idee dat je alles in de wereld kunt bereiken als je het maar hard genoeg wil. Nooit tegenslagen gehad want papa en mama bracht hun elke dag met de bakfiets naar school en na afloop terug. Ging het even minder op school dan sprak vader met de meester of juf des noods met een advocaat erbij of men ging naar een andere school die beter bij de wensen van het sneeuwvlokje aansloot.

   Dan plotseling geheel onverwacht klopt op zekere dag het echte harde bestaan op de deur.

   Gelukkig waren het deze keer geen verkrachtende en hoofd afsnijdende islamieten.

   Geliked door 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zeg Rikko Voorberg,

  Wel mooi voor de kat zijn k*t met vijftig auto’s een paar ton CO2 extra in de lucht geblazen.

  Mijn complimenten knul.

  Geliked door 7 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Godzijdank dat dit vreselijke plan van die ziekmakende actiegroep “We Gaan Ze Halen!” in Griekenland grandioos is mislukt omtrent die 150 “vluchtelingen”! Eindelijk eens een goed bericht hier op E.J. Bron om te vermelden!

  Geliked door 5 people

 5. Freda110 zegt:

  Wat een fijn bericht tijdens de kerst.
  Je moet maar zo denken ze hebben in ieder geval een snoepreisje naar Griekenland gehad.
  Ben wel heel erg benieuwd wie de brandstof voor die 50 auto’s ophoest, want als je zo maar een week naar Griekenland kunt gaan kan ik me niet voorstellen dat je werkt hebt en het dus uit eigen zak betaald, maar dat doen de linksen zo wie zo niet, die teren graag op gemeenschapsgeld.
  En wat een milieuvervuiling, 50 autos voor de flauwe kul naar Griekenland heen en weer dat ze daar vooraf niet over nagedacht hebben, dan hadden ze toch beter op een elektrische fiets kunnen gaan.

  Geliked door 4 people

 6. Corné zegt:

  Zodra ze in Nederland terug zijn, oppakken en berechten wegens gezagsondermijning of liever nog landverraad.

  Geliked door 4 people

 7. ruud beijer zegt:

  Oppakken die gore landverraders.

  Geliked door 3 people

 8. bigljohn zegt:

  We gaan ze halen ? Dat Pietje de Dood ze maar komt halen, het zou hun verdiende loon zijn !

  Geliked door 3 people

 9. treesie zegt:

  erbarmelijke omstandigheden hoe komen zeer bij hier in nederland leven de oudjes zometeen in erbarmelijke omstandigheden in die kampen krijgen ze genoeg te eten kij maar eens op die filmpjes lekkere buikjes en flinke grote bekken terug naar hun eigen land om te werken zou beter zijn en die ze op wilden halen konden ze beter terug brengen naar hun eigen land ze waren toch al over de helf t heen konden ze daar mooi mee helpen met ont wikkelings hulp

  Geliked door 3 people

 10. Heer M zegt:

  Jammer dat die activisten weer terug komen naar Nederland. .

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  Tegelijk zijn we dankbaar dat we zoveel mensen weer eens met de neus op de feiten hebben kunnen drukken.

  Ik wil jullie linkse neusjes ook even op wat feiten drukken:

  – Jullie ‘gaan ze halen’ en laten ONS hiervoor betalen.
  – Ik wed dat jullie zelf niet één ‘vluchteling’ in huis nemen en aan de vreet houden.
  – Heel Afrika past niet in dit postzegellandje, snappen jullie dat?

  Ga je liever uitsloven voor je eigen kaalgeplukte (bejaarde) bevolking, Rikko!

  Geliked door 7 people

  • Cathja zegt:

   Zo is dat! Goed gezegd, @ Tistochwat!
   Als ‘jullie’ dan zo graag iets goeds willen doen, sloof je dan uit voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, zoals bejaarden en gehandicapten. Daarmee is nog een wereld te winnen.

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 26 december 2018 om 15:12

    Daarmee kunnen de rooie ratten geen goede sier maken!
    Je deugt pas écht als je je uitslooft voor de asielparasiet.

    Bovendien verdien je op alle manieren lekker veel geld aan ‘vluchtelingen’.
    Ik denk dat ik een roman ga schrijven over een zielugh en lievvv mohammedaans ‘vluchtelingen’gezin; wedden dat dat onmiddellijk een bestseller wordt?
    Het zou zelfs zomaar verfilmd kunnen worden.

    Er wordt op dit moment ergens een schrijfwedstrijd georganiseerd en raad eens welk verhaal de meeste ‘likes’ heeft?

    Geliked door 3 people

 12. Helena zegt:

  Goed nieuws op 2e Kerstdag meneer Bron. Mooi dat Griekenland ‘de poot stijf’ heeft gehouden, dat zijn deze drammers niet gewend! Ik kreeg al hoop toen die krakkemikkige bus strandde onderweg, gelukkig: 150 mondjes minder te voeden, ja door ons natuurlijk, in dit gave land! Want, reken er maar niet op dat dat stelletje schijnheiligen ze zelf zou gaan onderhouden laat staan opvangen in hun eigen huis! Op het filmpje op PowNed zie je Dennis een bezoekje brengen aan Khalid (We are here) in zijn nieuwe appartement: ‘Krakende Khalid heeft eigen huis’. Je hoort hem (Khalid) de gemeente Amsterdam bedanken eindelijk ‘rechtvaardigheid’ : en nu de rest nog!! Dit zou een waarschuwing moeten zijn voor al die jonge autochtone Amsterdammers die al jaren onderaan de wachtlijst staan en zich genoodzaakt zien zich in de schulden te steken om een betaalbaar huis te vinden. Benieuwd wanneer die luitjes een keer hun tanden laten zien en hun rechtvaardigheid opeisen middels een nieuwe actiegroep ‘We were here first’!!

  Geliked door 3 people

 13. Ruud zegt:

  Onnozelheid ten top………………….

  Geliked door 1 persoon

 14. Winok zegt:

  Helemaal eens met Cathja. En trouwens, waarom dumpen ze dat ongeletterde zooitje niet in Saoedi Arabië? Die willen toch altijd hun zogenaamde “broedervolk” helpen? Daar is voorlopig plaats (zand) genoeg! Maar nu hoor je ze niet daar!

  Geliked door 3 people

 15. Thomasson zegt:

  Wij moeten God op de knieen danken dat hen missie is gefaald. Wij zijn gewaarborgt van nog meer criminelen, pedofielen, moordenaars, verkrachters en terroristen op ons grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

 16. Henk zegt:

  Wie die 150 asielprofiteurs gaat betalen daar wil “we gaan ze halen” niets van weten !! Dat zijn de werkenden die 150 x 2000 = 300.000 euro per maand !! weer moeten ophoesten middels allerlei vage verhoogde btw, gemeentelijke heffingen, accijns enz.

  Geliked door 3 people

 17. Thom zegt:

  Goed nadenken kan dominee Voorberg niet. Hij had naar Italië moeten rijden, dan was hij met toeters en bellen ontvangen door Salvini ontvangen en had 50 bussen vol migranten meegekregen. Die bussen had hij nog mogen houden ook met nog benzine erbij om zo snel mogelijk terug te komen voor een weer zo’n reis.

  Geliked door 4 people

  • Johan zegt:

   Oeps ! Hier geef je dominee Voorbips eigenlijks zomaar een goeie tip voor de volgende keer.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Johan; Naamsverandering door onderhavige doorgevoerd. Hij heet geen Voorberg maar Voorbips, dat is zijn echte naam. Belachelijke vent. Zou hij zijn kont aan de voorzijde hebben zitten en zijn pier-wormpje aan de achterzijde. Beetje moeilijk op de w.c.

    Like

 18. koddebeier zegt:

  Dat soort dingen gebeuren als je halve zolen niet opsluit in een inrichting !

  Geliked door 3 people

 19. Elisah zegt:

  Tijd voor een actiegroep: ‘We brengen ze terug’ ?
  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/26/kick-them-out-syrian-women-tell-europe-send-men-home-rebuild-country/

  Kick Them Out’: Syrian Women Tell Europe to Send Men Home to Rebuild Country
  ‘Zet ze uit’: syrische vrouwen vragen Europa om hun mannen terug te sturen om het land weer op te bouwen.

  Syrian women are complaining that there are not enough men to rebuild the county, and have told Europe and other Western countries that have absorbed their young men to “kick them out” and send them home.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Elisah

   Een bericht voor onze overheid zeker? Oh nee….., die hebben kerstvakantie.

   Maar het is een goed idee van die Syrische vrouwen om hun mannen terug te roepen naar het thuisland. Hier hebben ze niks te zoeken en in Syrië is volop werk. De overheid dient deze mannen actief uit te zetten, en geen smoesjes te verzinnen om ze hier te houden. Wij zitten niet om personeel of om profiteurs verlegen.

   Dus: einde vakantie voor de Syrische mannen en aan de bak in hun thuisland.

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Moet Ik toch even iets over zeggen Cathja.
    Het probleem van de Syrische asielparasieten zit hem in het volgende.
    Een heel groot deel van die zogenaamde Syrische vluchtelingen weten niet eens waar Syrie ligt, maar zijn hier als Syrier naartoe gekomen omdat dat makkelijker was om een verblijfsvergunning te krijgen.
    Er zijn gevallen bekend van Turken en Albanezen die zich uitgaven voor Syrier en dus grote shit gaan krijgen als ze “terug” moeten.
    Nou kunnen we stellen dat da niet ons probleem is want die falsificatie hebben ze zelf in het leven geroepen, maar dan komt natuurlijk ook de aap uit de asielmouw en kan ook de MSM er niet meer omheen dat het in feite een grote oplichterij is met het zogenaamde vluchtelingen verhaal.
    Dan komen in de eerste plaats een aantal organisaties in de kijkert te staan en vervolgens de politiek en je snapt natuurlijk wel dat ze dat in Den Haag niet zien zitten.
    De zogenaamde asielzoekers die echt uit Syrie komen hebben ook geen zin om terug te gaan naar hun land want daar word verwacht dat ze de handen uit de mouwen steken om de zaak weer op te bouwen, maar waarom zouden ze dan terug gaan als hier een hele massa gutmenschen voor ze klaar staat om ze aan een inkomen te helpen zonder dat ze meer moeten doen dan een beetje rond te hangen en de vrouwen lastig te vallen.

    Like

  • Elisah zegt:

   https://www.dumpert.nl/mediabase/7589649/abd995b2/mensensmokkel_is_geen_mensensmokkel.html

   GroenLinks,
   mensensmokkel is alleen mensensmokkel als je er geld aan verdient.

   Like

 20. Hendrik Morren zegt:

  Dacht dat ze, zonder onze regering te vragen, uit Griekenland. asiel parasieten wilden halen.
  Asiel parasieten die ze zo bij een kamp of van de straat kunnen oppikken.
  Helaas voor hun durfden de ophaal lafbekken dit niet zonder eerst de Griekse regering om toestemming te vragen; wat “We gaan ze halen!”

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  De milieuonvriendelijke actiegroep “We Gaan Ze Halen” hadden beter in hun donkergekleurde broeken kunnen plassen, het geeft ook een warm gevoel en niemand die het ziet of bemerkt…..stelletje nitwits.
  (misschien willen de reizigers liever per vliegtuig naar Nederland…..en heeft men gehoord of gelezen in de asylum seekers guide dat de Pays-Bah ook niet echt een droombestemming is.)

  Geliked door 1 persoon

 22. Hovawart zegt:

  Bootvluchtelingen als verdienmodel, de wijze waarop lidstaten geld verdienen. en het EU-fonds maar bijleggen, en wij maar ophoesten….de poen verdwijnt in diepe corrupte zakken en de nood word uitgemolken……het is een bizarre vorm van ontwikkelingshulp maar nu voor de EU, want zover zijn we hier aan het geraken…….dat Afrika óns moet komen helpen.

  Geliked door 1 persoon

 23. Peter zegt:

  Aan Overheid gemaild:
  De actiegroep vertrok vorige week met tientallen auto’s en een bus naar Athene.

  Kan de groep niet vervolgd worden wegens het toebrengen van ernstige schade aan het milieu door met tientallen auto’s en een bus op en neer te gaan rijden naar Griekenland ??

  Like

  • Steven zegt:

   Precies..vervolgen voor het feit dat men de immigratieregels aan de laars lapt en zelf rechtertje gaat spelen….+ dat men de bevolking waar deze NEP-vluchtelingen naartoe worden gebracht in ernstig gevaar brengen!
   Ik zou zeggen.. 30 jaar zitten voor eenieder die hier aan mee heeft gewerkt!

   Want zou er tenslotte een actiegroep zijn die juist deze TUIG in bussen propt en naar verweggiestan wil brengen…dan heeft men de strafbepaling al voorgedrukt klaarliggen…want dan is het ineens een ‘MISDAAD’!

   Like

 24. Williaan zegt:

  De Grieken zijn niet gek om zich met een stelletje malloten in te laten.

  Like

 25. Peter zegt:

  Aan Rikko ( = dominee ) van deze groep gemaild:
  En God zag dat het goed was !!

  Stuur hem net als ik ook een mail ipv alleen hier uw gal te spuwen !

  info@rikko.nl

  Like

 26. jack black zegt:

  Even een doordenkertje ????
  De grieken krijgen voor iederde vluchteling uit de EU pot betaald !
  En zolang we deze EU roversbende met hun leider met leverzeroze
  in eindstadium en de opvolgende Timmerfranz aan het roer zijn,
  is het wie water naar dezee dragen !
  Fuck the EU
  En de Frans daartoe !

  Like

 27. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Zo mislukt is deze uitstap niet: de organisatoren hebben toch maar op kosten van anderen een informatief reisje achter de rug.

  Like

 28. Corné zegt:

  Misschien een idee voor die goedmensen. Verander je missie in “We gaan ze wegbrengen!” Met auto’s en bus naar Islamsterdam en die schooiers van We are here in laten stappen en zo snel mogelijk wegbrengen. Naar waar interesseert me niet, maar zo ver mogelijk. Daar wil ik best aan doneren.

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  Wedden dat er per ongeluk wat haatvolk mee reist? Gewoon wat moslims smokkelen, want deugen is toch wel het mooiste.

  Like

 30. boorzalf zegt:

  Nep dominee rikko vult zijn zakken,

  Like

 31. boorzalf zegt:

  Man man wat een stel klootzakken, gaan ze met een oude gelede bus naar Griekenland. Die dingen kunnen niet in de heuvels rijden laat staan in de bergen. Daar zijn ze niet voor gemaakt.

  Like

 32. Hovawart zegt:

  Voor de Linksche Looney Brigade is het een levenswens om op hun c.v. een activistische daad te kunnen vermelden om later een pluche zetel op het Binnenhof te kunnen bemachtigen……voorbeelden ten over……en dat noemt men socialisme.

  Like

 33. Roeland zegt:

  Is er al een actiegroep ” we gaan ze terugbrengen” opgericht?

  Geliked door 1 persoon

 34. Steven zegt:

  Helaas hebben wij een TEVEEL aan dit soort lui die de hele wereld willen redden en iedereen naar Nederland willen halen randdebielen.
  Ik kan die gasten niet luchten of zien…wat een etterbakken!
  Ik vraag mij dan ook altijd af, waarom willen dit soort gasten zo graag de hele wereld importeren en verzorgen…zien ze de problemen niet die dit soort sociaal stelsel slopers teweeg brengen?…hebben we er al niet teveel van en wat wil men er uiteindelijk mee bereiken?

  Maar ja..ik zal het vast wel niet snappen..want ik ben nog van de oude stempel die nog geen hersenschade heeft opgelopen waar de meeste 20-ers en 30-ers vandaag de dag last van schijnen te hebben.

  Like

 35. Steven zegt:

  De organisator vindt niet dat hij met de actie valse hoop heeft gewekt bij de vluchtelingen. “Het is hier een gevangenis en er moeten mensen zijn die aan de tralies rammelen en zeggen dat dit onrechtvaardig is. De mensen hoopten op humaniteit en een eerlijk proces. Dat is op geen enkele manier gebeurd. Als iemand hier valse hoop heeft gewekt, is dat de Europese Unie.”

  Precies… de vermoorde, verkrachte en in elkaar geschopte mensen in Europa hoopten op een eerlijk proces na de misdaden van deze zielige mensen….en dat is op geen enkele manier gebeurd. En als hier iemand valse verwachtingen heeft gewekt over dat we in een ‘democratie’ leven, dan is dat de Europese Unie wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s