SATIRE!: Paus Franciscus spreekt politicus van de Groenen heilig als beschermheer van kinderen

Screenshot_540

(Vertaling: E.J. Bron)

Er was de afgelopen tijd heftige kritiek op paus Franciscus, omdat de misbruikschandalen in de katholieke kerk maar niet eindigen en er met kardinaal George Pell onlangs zelfs een persoonlijke vertrouweling van de paus werd veroordeeld. Maar de Pontifex heeft van de geschiedenis geleerd. Zoiets zou nooit meer mogen gebeuren, verkondigde Franciscus op derde kerstdag voor enthousiaste aanhangers.

Freie Presse

Als teken van schadeloosstelling verklaarde het hoofd van de katholieke kerk de verdienstelijke politicus van de Groenen, Daniel Cohn-Bendit, heilig en benoemde hem tot beschermheer van de kinderen. Cohn-Bendit zou zich vanaf het begin van zijn politieke loopbaan voor de belangen van de zwaksten in de samenleving hebben ingezet, aldus Franciscus. Zijn fundamentele werk “De grote bazaar” zou in vakkringen cultstatus hebben, motiveerde ook de deskundigencommissie van het Vaticaan deze stap.

Niemand zou zich tot nu toe zo inlevend hebben beziggehouden met de kinderlijke seksualiteit, staat er in de aanbeveling voor de heiligverklaring, waarop de beslissing van de paus berust.

“Deze woorden van de heilige Daniel hebben me vooral overtuigd”, zei Franciscus afsluitend:

“Het is meermaals voorgekomen dat enkele kinderen mijn broek opengemaakt hebben en me begonnen te strelen. Ik heb afhankelijk van de omstandigheden verschillend gereageerd, maar hun wens plaatste me voor problemen. Ik heb aan ze gevraagd: ´Waarom spelen jullie niet met elkaar, waarom hebben jullie mij uitgekozen en geen andere kinderen?´ Maar als ze erop stonden, heb ik hen toch gestreeld.”

Bron:
https://freie-presse.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

25 reacties op SATIRE!: Paus Franciscus spreekt politicus van de Groenen heilig als beschermheer van kinderen

 1. Cathja zegt:

  Ook al is het satire….toch pak ik maar even een teiltje… 😦

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Klopt. Ook in Nederland. Yasser Feras heeft al 4 kinderen en er komen er meer aan… en z’n huis is ‘klimaatvriendelijk’… en verdedigd de Marrakesh.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Geen pipo maar een horrorclown?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Die ouwe kapoen raakt steeds verder van het padje af !!

  Geliked door 3 people

 5. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Satire wordt verondersteld minstens een beetje grappig te zijn. In dit geval zou een héél, héél klein, pitsie pietsie beetje al kunnen helpen. Niets dus. Zelfs geen aanzet tot…

  Like

 6. jack black zegt:

  Uitgerekent de vuile gore Phedo Kohn Bendit !
  Folgen von Äußerungen zur kindlichen Sexualität
  1975 hatte Cohn-Bendit in seinem Buch Der grosse Basar sexuelle Handlungen mit Kindern beschrieben.[111] Eine ähnliche Aussage Cohn-Bendits in einer französischen Talkshow von 1982 fand damals keinen Widerspruch und keine größere mediale Beachtung.[112] Mit Bezug auf diese Aussagen warf die Journalistin Bettina Röhl ihm 2001 vor, er habe in den 1970er Jahren von ihm betreute Kinder sexuell missbraucht. Sie löste damit eine Mediendebatte aus.[113]
  Im Januar 2001 wies eine Gruppe von Eltern und damaligen von ihm betreuten Kindern die Vorwürfe gegen ihn in einem offenen Brief zurück.[114] Cohn-Bendit schrieb im Februar 2001 an den früheren Bundesjustizminister Klaus Kinkel, er habe nie Kinder sexuell missbraucht, sondern im Kontext der damaligen sexuellen Revolution Elternprobleme im Umgang mit kindlichen sexuellen Wünschen in fiktiver, zugespitzter Ich-Form zu beschreiben versucht.

  Like

 7. De Paus is sterk schaakstuk en onderdeel van Agenda 21 dat is nu veranderd in 2030, de paus gaf zijn stempel van goedkeuring voor deze verraderlijk nieuwe Agenda 2030. Hij is waarschijnlijk de vatican-pope-francis-united-nations-agenda-21 machtigste politiek religieuze leider op de hele planeet, en dus zijn goedkeuring is enorm belangrijk, omdat honderden miljoenen mensen hem met onvoorwaardelijke trouw volgen. Maar alsjeblieft laat de goedkeuring van de paus je niet bedriegen. De Agenda 2030 is een hulpmiddel dat de Illuminati gebruiken om ons in de richting te duwen van een één-wereld-systeem, dat niet later zal worden gerealiseerd dan in het jaar 2030. >>>> http://finalwakeupcall.info/blog/2015/10/21/agenda-21-veranderd-in-2030/

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Daniel Cohn-Bendit over seks en kinderen. Om juridische redenen niet vertaald en met referentie.
  „Die Sexualität eines Kindes ist etwas Fantastisches. Man muss aufrichtig sein, seriös”,…. “mit den ganz Kleinen ist es etwas anderes, aber wenn ein kleines fünfjähriges Mädchen beginnt, sie auszuziehen: Es ist großartig, weil es ein Spiel ist. Ein wahnsinnig erotisches Spiel.“
  https://www.google.com/amp/s/m.faz.net/aktuell/politik/inland/cohn-bendits-paedophile-aeusserungen-danys-phantasien-und-traeume-12164560.amp.html

  Like

 9. wauso zegt:

  Geen Satire:
  Ik maak het bijna dagelijks mee dat vrouwen alhier me strelen om te kijken of hij ‘wil’ vandaag. En dan zijn die vrouwen ook nog meestal dik en lelijk. Daar krijg je een #metoo gevoel van. En naar de politie hoef je hier met zulks niet te gaan of je moet al willen dat ze bulderen van het lachen. Want uitgelachen word je dat kan ik garanderen. Mannen (als ze gezopen hebben) ‘bevoelen’ hoort hier bij de cultuur.
  En daar ging ik naar de Politie. Zo’n 10 jaar geleden. Het vrouwtje voerde mij Rohypnol en ik werd als man zijnde eens goed genomen. Ik heb 15 uur geslapen. Ging naar huis en dacht dat het ’s morgens was. Op de scooter van Links naar Rechts. Toen naar het ziekenhuis. Toen kwamen 2 in rang hoge politieagenten. Naar haar hotel. Ze was er niet. 3 Dagen later weer naar het politiebureau. Werd ik uitgelachen dat ik met haar was meegegaan. Ik heb toen maar #metoo liggen mee lachen !
  Mijn les was: Gebruik rohypnol als je eens goed wil slapen !

  Like

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  Ik zie hier de grap niet van in.

  Like

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   Dan zijn we toch al met twee, Peter.

   Like

  • BertG. zegt:

   Nee, natuurlijk vind jij het niet grappig, want het gaat over jou grote vriend de paus.
   En daar mag je geen grappen over maken van Peter.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik denk dat het zó zit ,
    de socialisten hebben geen problemen om volwassenen al vroeg met kinderen seks te laten hebben , noch tegen kindhuwelijken , etc .
    De paus wil niet anders dan seks met kinderen legaliseren , alleen hij kan dat zelf niet regelen , dus steekt ie de socialisten een handvol veren in hun r**t .

    De ene smerige hand wast de andere , snap je wel ?

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Én ze vinden de moslims aan hun zijde , dus die vertroetelen ze ook allebei !
    Wat een ellendig trio !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    BertG. speelt volbloed demagoog: Peter heeft niet gezegd dat er over Pausmans geen grappen mogen gemaakt worden en BertG. weet hoegenaamd niet of zelfde Paus een grote vriend van Peter is. Bijgevolg kletst BertG. uit zijn nek.

    Like

   • BertG. zegt:

    Rony, dan moet je toch eens wat vaker op Peter zijn reacties lezen wanneer het over de paus gaat of over katholieken.
    Zeg iets over de paus, en je hebt Peter op je nek zitten.
    Hoe bedoel je, niet zijn vriendje.
    Volgens mij heeft ie zelfs nog een portretje in ze portemonnee zitten van de paus.

    Geliked door 1 persoon

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    U vraagt, wij draaien: m.i. is de Paus een eerste klas bedrieger, in dienst van de Soros kliek, opperhoofd van een goed georganiseerde pedofielen bende en een gevaar voor de westerse beschaving. Over naar Peter.

    Like

 12. M. zegt:

  Het is op zich al meer dan ziek maar ook nog de schuld naar de kinderen schuiven is dubbel ziek van die omgekeerde bijbelclown.
  Gevaar voor samenleving, inderdaad.

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  ‘TRIBUNAAL. voor de VREDE, ..:: PROCESNIEUWS 118, maart 2019. .pag 27, Lastpost’
  ‘De overbevolking van Afrika is gigantisch. AZG heeft al 45 jaar het verkeerde werk gedaan. In plaats. van bij elk ziekteprobleem levens te gaan redden,had men al die tijd amticonceptie moeten promoten en verstrekken. Ephimenco heeft gelijk: overbevolking is het basisprobleem van zowat alle grote wereld problemen (…).
  IngezondenWFM de Haes, Trouw 25-06-18. *~*~*~*~*~*~*~fleckie: gosh: hoe dikwijls is dat. ‘Probleem’ op deze site niet al aan de orde geweest??!!…(‘ slaap kindje slaap’…….verder)

  Like

 14. fleckie zegt:

  Ook uit’ Tribunaal voor de Vrede’ ( advocaten etc. Tegen kernwapens, voorzitter Meindert Stelling, advocaat………………….’Commentaar. Trouw. redactie: …….(…). ‘Ten overstaan van honderden geestelijken tekende paus Franciscus,samen met sjeik Ahmedal- Tayeb een verklaring van. ‘Menselijke. broederschap,waarin ze zich fel uitspreken tegen religieus extremisme en voor interreligieuze dialoog en verdraagzaamheid. Al-Tayeb is hoofd van de invloedrijke Egyptische Al- Azhar- universiteit,het intellectuele hart van de soennitische. Islam.(…) De dialoog tussen christenen en islam is misschien wel de belangrijkste sleutel naar vrede in de wereld,zei Franciscus. gisteren in zijn terugblik op de reis…………Opinie 07-02-19 Ephimenco.*~*~*~*~*~*~*
  fleckie: er gaan bij mij ergens ‘rode lampjes aan en uit’. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 15. fleckie zegt:

  ‘ NEDERLAND. STOPT WAPENHANDEL. MET. SAOUDI-ARABIE’: PROCESNIEUWS 118, blad van. ‘Tribunaal voor de. Vrede’………Na Denemarken en Duitsland stopt nu ook Nederland helemaal met het leveren van wapens aan Saoudi- Arabie en ook met Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten, landen die oorlog voeren in Jemen.Dat is goed nieuws voor de mensen in Jemen,en is mede te danken aano acties voor een wapenembargo.
  Bij monde van. Minister Kaag van. Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking liet de regering weten dat Nederland geen wapens meer levert aan Saoudi-Arabie en aan 2 andere belangrijke partijen in de oorlog in Jemen.Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten.p
  Eindelijk gloort er hoop voor de bevolking in Jemen. Op dit moment vinden in Zweden onderhandelingen plaats en het lijkt erop dat de belangrijkste haven weer opengaat. …Stop Wapenhandel heeft vanaf het begint actie gevoerd. voor een wapenboycot van alle strijdende partijen . In 2016 publiceerden we onderzoek naar door Nederland geleverde wapens in de Jemen-oorlog. Recent nog namen we het initiatief voor een brief aan het parlement met verschillende organisaties en begonnen we een handtekeningenactie .
  Stop wapenhandel 14.12.2018.*~*~*~*~*~*~*~. fleckie: zo, madam Kaag is dus OOK. nog. minister van BUITENLANDSE. HANDEL!……. wanneer was madam Kaag ook weer op..’.audientie’. (gehuwd zijnde. met een palestijn). voorzien van. hoofddoek,!! In IRAN?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 16. fleckie zegt:

  ‘Mondiale vredesindex. 2018 alweer afnemend’ uit PROCESNIEUWS 118, maart 2019. , blad van
  Tribunaal voor de Vrede, ( advocaten etc. Tegen kernwapens).
  Het INSTITUTE for ECONOMICS and. PEACE bracht zijn jaarlijkse Mondiale Vredesindex uit. Er blijkt dat voor het vierde achtereenvolgende jaar het niveau van vrede in de wereld afnam. Ven de onderzochte 163 landen is IJsland het land met de meeste vrede. Syrie staat op de laatste plaats. Nederland staat op de 23e plaats. Ook hier nam de vrede af. België b.ijft gelijk op de 21e plaats. …….Voornaamste bevindingen: Het gemiddelde niveau van wereldwijde vrede is so Da 2008 met 2.38% verminderd. In die periode zijn 85 landen verslechterd, terwijl 75 zijn verbeterd. .
  * Het Midden-Oosten en Noord Afrika ( Mena) bleven de minst veilige regio’s ter wereld. Het is de thuisbasis van vier van de mi St..vreedzame landen ter wereld, met geen enkel land uit de regio dat op de GLOBAL. PEACE INDEX hoger is dan op de 40e plaats.
  Europa dat sinds het begin van de index de meest vredige regio ter wereld is,verslechterde intussen voor het derde jaar op rijals gevolg van de toegenomen politieke instabiliteit.
  *Militaire uitgaven als percentage van het bbp zetten de tien jaar durende teruggang voort, waarbij 88 landen een. verbetering noteerden en 44 een verslechtering. De gemiddelde mi.itaire uitgaven zijn licht gedaald sinds 2008, van 2,28% van het bbp tot 2,22% in 2018., terwijl 102 landen mi der uitgaven aan het leger als percentage v.h.bbp in de loop van het decennium.
  * Het gemiddelde niveau van vrede wereldwijd is sinds 2008 met 2,38% verslechterd. In die periode zijn 85 landen verslechterd, terwijl 75 zijn verbeterd.
  * ‘Positieve vrede’ verbeterde gemiddeld tussen. 2005 en 2013 met 2% , maar stagneerde de laatste drie jaar. vredessite.nl 27.12.18. *~*~*~*~*~*~*~….. fleckie: tja, als men VEEL VOLK.( ook nog van diverse pluimage) op /in ‘beperkte ruimte’. samen laat wonen/ leven, ontstaan er vanzelf… ‘WRIJVINGEN’,, met als als resultaat, met andere woorden de Duitse uitdrukking ….. .’ LEBENSRAUM’……tekort! …dus.?…….*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s