Wat in 732 en 1683 niet lukte, lukt nu wel: de verspreiding van de Islam/Sharia in West-Europa

 

(Door: “Balkanske priče”)

Tweemaal leek deze “religie” van vrede gewapenderhand voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd…Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen. Die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen… De Algerijnse president Houari Boumédienne tijdens een toespraak voor de VN in 1974: “Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen niet gaan als vrienden. Omdat ze daar naartoe zullen gaan om het te veroveren. En zij zullen het met hun zonen veroveren. De baarmoeders van onze vrouwen zullen ons de overwinning schenken”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Demografie, Islamisering, West-Europa. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wat in 732 en 1683 niet lukte, lukt nu wel: de verspreiding van de Islam/Sharia in West-Europa

 1. jack black zegt:

  Is het dan niet de hoogste tijd, dat we ze eruit sodemieteren ?

  Like

 2. Elisah zegt:


  Alle religies zijn bekend, maar Jezus is onbekend…….? Zou dat toevallig zijn?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Miljoenen moslims die bereid zijn te vechten en sterven omwille van hun geloof, het hoogst haalbare in het belijden van hun geloof, een enorme eer voor zich zelve en hun familie, er zijn andere mindergoedgeorganiseerde organisaties die voor minder verboden en vervolgd worden.
  De mogelijkheid dat de situatie volledig zal ontploffen is met de genetische heethoofdigheid en de geïndoctrineerde geloofsleer, de strenge en strikte sociale controle en de eeuwenoude overtuiging dat er maar twee verschillen zijn in de mensheid, namelijk gelovigen en ongelovigen, is de vijand duidelijker dan ooit in de geschiedenis.
  De volgende vraag hangt boven de markt,…..bukt u voor Mohammed, of bukt u niet, en knielt u voor de islam of vlucht u voor het (krom)zwaard…….want daar zal het op uitdraaien met de huidige islamknuffelaars binnen de politieke partijen….bezint eer gij begint, en besef wie u niet zal helpen, en op welke partijen u beslist niet moet vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  De Australische aanpak…, die heeft Wilders ook al diverse keren genoemd als enige manier om de illegaliteit uit te bannen, want die manier is effectief gebleken. Waarom willen ze daar hier niet aan?
  Het antwoord is denk ik, dat de omvolking van Europa daardoor vertraging of zelfs een stagnatie oploopt. Dan komen de NWO-plannen in de knel. De machtswellustelingen zien hun plannen in duigen vallen als de stroom moslim-immigranten naar Europa zou opdrogen.

  Ik ben uiteraard ook voorstander van ALLE illegaliteit strafbaar maken, en iedereen die hier zonder geldige reden tóch binnenkomt te verbannen.

  Maar….Nederland heeft dat rottige Verdrag van Marrakesh getekend….
  Het gaat niet lukken om Europa te zuiveren.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Gek genoeg hebben de Joden ook belang bij het omvolken van Europa, of het is de ultieme wraak van de Joden op Europa dat kan natuurlijk ook.

   Like

   • boorzalf zegt:

    Barbara droom maar lekker verder.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Asgard.Er zijn ook nepjoden dit zijn de rijkste en machtigste mensen op aarde deze club heet de “chazarian maffia” hun bepalen zon beetje alles wat er op aarde gebeurt.

    Like

   • Asgard zegt:

    Ronjaspers,….ik weet het Ron, ik ben daar ook van op de hoogte, het nomadenvolk…Masters of Deception.

    Like

   • Marc zegt:

    Nou, ze is duidelijk volgeling van Soros. @Asgard: dat joden ‘belang’ hebben bij het omvolken van Europa lijkt mij onzin. Welk belang? Maar dat voor sommige joden dit als wraak zou kunnen gelden, sluit ik niet uit. In ieder geval deel ik persoonlijk Soros in die categorie in.

    Uiteraard zijn de acties van Soros en die dame in het filmpje afkeurenswaardig, maar ik kan mij iets voorstellen bij de gedachte ‘als wij niet mogen leven, dan jullie ook niet’.

    Like

 5. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/tenenkrommend-belgie-moet-is-moeders-terughalen-uit-syrie-lukt-het-niet-dan-1-miljoen-euro-boete/

  Tenenkrommend: België moet IS-moeders terughalen uit Syrië, lukt het niet dan 1 miljoen euro boete

  Momenteel zitten de moeders van de kinderen van twee IS-strijders in een Koerdisch kamp in Syrië. Daar zitten ze natuurlijk prima, want in de afgelopen jaren hebben ze er alles aan gedaan om maar zo dicht mogelijk in de buurt te zijn van het kalifaat. Je zou denken: mooi, opgeruimd staat netjes. Laat ze daar lekker blijven. Maar nee, een rechter vond het nodig om de Belgische staat opdracht te geven de moeders Tatiana Wielandt (26), Bouchra Abouallal (25) en hun kinderen naar België te halen. Dat is geen vrijblijvend verzoek van de rechter want België moet ‘er alles aan doen’.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Als al die pleuris linksen nu maar eens de ogen open willen doen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jeanette K zegt:

  Waar Boumedienne in 1974 tijdens een toespraak voor de VN mee dreigde gebeurt al een hele tijd in de EU. Merkel is één van de hoofdschuldigen mbt die mosliminfiltranten-ellende.
  Lees alinea 9 van deze pagina:
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  https://dewaarheidsvriend.nl/column/christofobie

  CHRISTOFOBIE
  Schelden op christenen is in

  Schelden op christenen is in, met name in links-liberale kring.

  Ondertussen is sprake van een bizarre schizofrenie, die in links-liberale kringen als volstrekt logisch wordt ervaren. Schelden op de al dan niet vermeende excessen van het christendom is vooruitstrevend, maar kritiek op de islam is er niet bij. Er wordt gemakshalve weggekeken als er barbaarse executies plaatsvinden in islamitische landen. Schelden op de absurditeiten van de islam is namelijk racistisch. En, dat wordt uiteraard niet genoemd, in potentie gevaarlijker dan christenen uitschelden.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Uit 2012,
  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/02/11/ayaan-hirsi-ali-de-groeiende-volkerenmoord-op-christenen-12164610-a550784

  Ayaan Hirsi Ali: De groeiende volkerenmoord op christenen De westerse miljarden moeten tegen christofobie zijn een hefboom
  Overal in de moslimwereld worden christenen vermoord om hun geloof. De omvang en de ernst van deze christofobie doen die van de islamofobie verbleken.

  In de islamitische wereld worden christenen vermoord om hun geloof. Dit is een groeiende volkerenmoord waarover de wereld alarm zou moeten slaan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Op de eerste plaats de grenzen dicht. Daarna, alles wat illegaal is, per direct uitzetten. Om te voorkomen dat ze een meerderheid gaan worden, geen kinderbijslag meer verstrekken aan moslims. Toch kinderen krijgen? Per direct financieel beboeten. En uiteraard geen stemrecht voor dit volk en natuurlijk ook geen overheidsfuncties. Als gastarbeider geen werk? Dan ben je geen gastarbeider meer en dien je per direct te vertrekken want wij zijn geen filantropische instelling. Geen enkele vorm van uitkering meer dus. Hierdoor zullen opstanden ontstaan. Dat is dan mooi meegenomen, want dan heeft het leger een goede reden om dat tot in de kiem te smoren.
  De islam en de koran verbieden en de doodstraf invoeren voor terroristen.
  Europa is zeker nog te redden, maar dan moeten we wel willen. Met een kleine minderheid lukt dat niet.
  Stem daarom PVV, die denkt met ons mee.

  Like

 11. Ronald zegt:

  Moslims kun je vergelijken met dementors uit Harry Potter!!! (http://nl.harrypotter.wikia.com/wiki/Dementor).

  Het zijn de meest griezelige wezens, geheel in het zwart en zuigen alle geluk uit iemand!!!!

  Een zeer treffende vergelijking……

  Geliked door 1 persoon

 12. Asgard zegt:

  Niet alle mossels, ik ken ook goeie hele goeie mossels,…maar die zullen onderling met elkaar de strijd moeten aan gaan, bijv heel veel Turken in Turkije hebben de grootse schurft aan hun soort genoten in Europa die voor Erdogan zijn, en vice versa,…..jaaaaaaaren lang zijn in koffiehuisjes nationalistische films geweest over Ottomaans keizerrijk, nooit iets tegen gedaan, allemaal getolereerdt,..schreeuw je hier eigen volk eerst in kutjepoepland ben je racist , facist, nazi, en krijg je bezoek van de wouten, heb ik geen probleem mee,..dus EIGEN VOLK EERST!

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Nog steeds mis in de reacties de oorzaak waarom het de moslims/islam het zonder het zwaard, heden wel lukt op kousenvoeten!

  Wie wijst ons in Europa/EU de schuldigen aan!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Volgens het recente voorstel van Juncker wordt die 4,6 miljard euro verdubbeld naar 9,2 miljard euro.

  Jan-Kloot Dronker zuipt er geen druppel minder door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s