Duitse leger wil EU-burgers rekruteren

Screenshot_573

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat er te weinig Duitsers te vinden zijn die zich voor de NAVO en belangen van grote concerns naar slagvelden laten sturen, wil het Duitse leger nu EU-burgers als soldaten werven.

Contra magazine

De Duitse minister van Defensie wil de komende jaren de troepen duidelijk uitbreiden. Het ontbreekt echter aan gewillig kanonnenvoer voor de interventieoorlogen van de NAVO en de belangen van de grote concerns, die aan de voet van  de Hindoekoesj, in Afrika en in het Midden-Oosten verdedigd worden. Nu overweegt men om daar ook EU-burgers voor te werven.

De inspecteur-generaal van het Duitse leger, Eberhard Zorn, zei tegen de Funke-pers, dat het werven van EU-burgers voor speciale werkzaamheden “een optie” zou zijn die onderzocht zou worden. “We hebben het dan bijvoorbeeld over artsen en ICT-specialisten”, aldus de militair. In tijden van gebrek aan geschoolde krachten zou het Duitse leger “in alle richtingen moeten kijken en ons moeten inspannen voor geschikte opvolgers”.

Wat betreft de gevolmachtigde  van de Duitse Bondsdag belast met de behartiging van de belangen van de militairen, Hans-Peter Bartels (SPD), zou het rekruteren van EU-buitenlanders “een soort normaliteit” zijn. Bartels herinnerde er aan: “We hebben veel soldaten met migratieachtergrond of twee paspoorten.” Volgens zijn inschatting zou het echter een “illusie” zijn om aan te nemen dat de EU-burgers als de oplossing van de personeelsproblemen van het leger zouden zijn.

Ook al kan dit in geval van oorlog tot veiligheidsproblemen leiden, omdat juist burgers met twee paspoorten en vreemde staatsburgers onder omstandigheden sabotage kunnen plegen, schijnt men zich hierover in de Duitse militaire leiding geen zorgen te maken. Het belangrijkst eis dat men genoeg personeel heeft om op wereldoorlog-koers te kunnen blijven gaan.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EU, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitse leger wil EU-burgers rekruteren

 1. droevige mof zegt:

  En Duitsland krijgt nu de eerste Turks-islamitische vice-president van de Bundesverfassungsschutz (Binnenlandse Veiligheid).
  http://www.anonymousnews.ru/2018/12/26/merkel-voellig-irre-kanzlerin-beruft-tuerkischen-muslim-zum-vizepraesident-des-verfassungsschutzes/

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Maar dat kannonenvoer komt er wel..want ze hebben haast…de verkiezingen komen er aan..

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/Angela-Merkel-Landen-moeten-soevereiniteit-opgeven-voor-Nieuwe-Wereld-Orde

  Like

  • Steven zegt:

   Volgens Merkel moeten regeringsleiders niet luisteren naar wat de burgers willen.
   Dan zullen ze binnenkort de verkiezingen ook wel aan banden leggen en onderling gaan uitmaken wie de dienst gaat uitmaken..

   Like

 3. Peter zegt:

  Aan Overheid verzonden vraag:
  Bericht op site NOS: Nederland vraagt landen hulp bij vinden veilige haven migrantenschip Waarom maakt Nederland geen einde aan het toestaan dat een schip zich onder NEDERLANDSE vlag bezighoudt met illegale mensensmokkel ?

  Doe net als ik .
  Richt ook uw vraag over deze zaak aan de Overheid:
  https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactformulier
  De Overheid zal raar op haar neus kijken als honderden burgers hier vragen over gaan stellen.
  Er moet een einde komen aan de illegale toestroom van ongewenste gelukzoekers.
  Zie alleen maar de naam van de boot : MIGRANTENSCHIP ( te gek voor woorden !!! )
  Rest mij u allen een veilige en prettige jaarwisseling toe te wensen en vrede en alle goeds voor het komende jaar.
  Ik hoop op een rechtse koers die een einde maakt aan de illegale instroom van gelukzoekers en de klimaatgekte.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Er moet een einde komen aan de illegale toestroom van ongewenste gelukzoekers.

   – Vandaar ook dat Marrakesh Pact..want dan is er geen één illegaal meer en kan de volledige inloop beginnen…

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Denk jij nou werkelijk serieus, dat het zinnig is wat jij opstuurt ,of dat het ook maar door 1 van de deelnemers aan de regering, het ooit zullen lezen wat jij opstuurt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De term ‘VreemdelingenLeger’ is niet nieuw, want het korps van de kepi blanc is hét elite-onderdeel van het Franse leger, en heeft veel (geheime) missies en campagnes tot een goed einde gebracht.
  Een legionair tekent aanvankelijk voor vijf jaar, en na drie jaar dienst kan de militair de Franse nationaliteit verkrijgen, gedisciplineerd en trots op zijn onderdeel, klaar voor elke situatie op elk terrein.
  Het is jammer dat de Duitse Politiek de term van Vreemdeling aan het Duitse Leger koppelt, een verband willen leggen om een ongekend probleem te beteugelen, men heeft geen idee hoe gevaarlijk hun idee is, en hoe streng de selectie en training is voordat men een kepi blanc mag dragen.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Diegenen, die tekenen voor kepi blanc, krijgen hun originele paspoort afgenomen en krijgen een nieuw exemplaar met een andere naam.

   Like

   • fleckie zegt:

    Kunnen ze nog wel OOIT vrijkomen uit het VREEMDELINGENLEGIOEN?

    Like

   • Nemesis zegt:

    Jawel, maar die er in zitten die willen dat helemaal niet. Zij zijn het elite corps. De opleiding is zo hard en streng, dat de meeste die zich aangemeld hebben er al voordat ze kepi blanc krijgen, eruit vliegen. Die krijgen dus hun originele paspoort terug. Zoek maar eens op google naar het vreemdelingenlegioen, daar staan een flink aantal video’s hoe het er aan toe gaat. Dus deze wijsheid heb ik ook niet van mezelf, maar door die video’s aandachtig te bekijken en beluisteren. Heel interessant en een aanrader (vind ik) ook.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  “We hebben het dan bijvoorbeeld over artsen en ICT-specialisten”, aldus de militair.

  Hoe zit dat?

  Onder de 1,2 miljoen Gold Sternen van Mevrouw Merkel binnen gekomen in 2015 op uitnodiging moeten zeker duizenden artsen en ICT’ers te vinden zijn.

  Moet een peuleschil zijn voor een volk van “Wir schaffen dass”.

  Geliked door 3 people

 6. Adriaan Van Ginkel zegt:

  Dit nieuws was gisreren al gebracht door de BBC, dus het is geen fake news. Wel opvallend nieuws. Want de laatste keer, dat Duitsland Europese burgers ronselde voor zijn eigen strijdkrachten, was in de periode 1940-1945. De Waffen SS, weet je dat nog? Legion Wallonie, Legion Niederlanden, Legion Nordland, Legion Frankreich enz enz enz,, en dan nog die moordenaars uit de bezette oostgebieden, de beruchte Trawniki. Maar ook de normale Wehrmacht was vrij blij met de overgelopen kozakken en andere door de Sovjet Unie geknechte volkeren. Nog steeds zijn de Oekrainiers apetrots op hun Nazi verleden onder Groot-Germaansch toezicht.

  Dus, met de alles overheersende positie van Duitsland binnen de EU – is het de vraag of de EU niets meer is dan het Vierde Rijk. En dat Duitsland nu zelf wil gaan bouwen aan een EU- strijdkracht maar dan onder Germaans bevel, dat vind ik nu wel echt te ver gaan. Dit moet tegen worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Aan soldaten met een dubbel paspoort moet je ivm mogelijke deloyaliteit uiteraard helemaal niet beginnen !

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Let maar op.. er komt straks weer een verplichte dienstplicht…
  Kunnen ze daarna de oorlog tegen Rusland starten…daarom willen ze poppetjes

  Geliked door 1 persoon

 9. RottenPikwick! zegt:

  Kan idd de opmars zijn van een europees leger. Zou mij niks verbazen! Maar mss ook een move om zo weinig mogelijk mohammedanen in het leger te krijgen. De moffen hebben heus wel in de smiezen wat voor risico’s dit geeft, voor nu en op de langere termijn! Ook al ontkennen ze dit zogenaamd. Leer mij de Moffen kennen!

  Like

 10. jannes zegt:

  Sturm Abteilung. Deze “”multiculturele” strijdmacht zal tegen de inheemse populatie ingezet worden.

  Geliked door 2 people

 11. Jules Vismale zegt:

  Die Duitse minister van Defensie wil feitelijk gewoon Heinrich Himmler nadoen die tijdens WO II bijna een miljoen Duitsers en vele andere Europeanen reciteerde voor de Waffen-SS! Dit nieuwe leger zal, mits het nog zal ontstaan, gewoon tegen alle Europeanen worden ingezet die de EU haten en dus nauwelijks tegen de Islam! Laat die dwaas anders toch gewoon een spelletje Stratego gaan spelen met plastic soldaatjes!

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Lees de geschiedenis en zie de toekomst.
  https://www.lupocattivoblog.com/tag/der-erzwungene-krieg/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s