Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen in Spanje

Screenshot_604

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

De Europese verkiezingen zouden de regering van de Europese Unie fundamenteel kunnen veranderen. De reden daarvoor is, dat de meeste landen van de Unie niet mee bereid zijn de migratiepolitiek van Merkel en Macron mede te ondersteunen.

Hier enkele cijfers, die weliswaar bekend zijn in het buitenland, maar door de Duitse media niet worden vermeld. Györgi Bakondi, de belangrijkste adviseur voor veiligheidskwesties van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, hield op 28 december 2018 in de Garibaldistraat in de persruimte van het kabinet van de minister-president een persconferentie over illegale immigratie. De “Magyar Hirlap” berichtte:

Volgens Györgi Bakondi zal het Europese publiek de mogelijkheid hebben om zich uit te laten over de migratieprocessen bij de Europese verkiezingen in mei. Hij voegde er aan toe dat bij nationale verkiezingen de opvattingen van de Europese burgers in de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd zijn en dat dit zoals het er nu naar uitziet effecten op de samenstelling van het Europees Parlement zal hebben.

Spanje, Italië en de Balkanroute via Griekenland

De adviseur zei dat illegale immigranten nog steeds via drie routes in Europa zouden aankomen – Spanje, Italië en de Balkanroute via Griekenland.

Alleen al via Spanje kwamen er dit jaar 62.479 “migranten” in Europa aan, een toename van meer dan 120% in vergelijking met vorig jaar. Via deze route komen mensen uit Marokko, Maleisië, Guyana, Ivoorkust, Algerije, Gambia en Senegal aan, bijna 80% van hen mannen, zei Györgi Bakondi.

In Italië zijn er op grond van de strenge maatregelen die de regering daar dit jaar heeft ingevoerd, 80% minder dan vorig jaar aangekomen, en wel 23.192 “migranten”, 71,9% van de Afrikaanse “migranten” waren mannen.

Dit jaar werden in Griekenland in totaal 31.874 aankomende “migranten” geregistreerd. Dit betekent een toename van ongeveer 5% in vergelijking met vorig jaar, maar niet alle aankomsten worden geregistreerd aan de Turks-Griekse grens. Uit deze richting komen personen uit Syrië, Afghanistan, Irak, Kongo, Palestina, Iran, Algerije en Pakistan, en op dit moment zitten er op de Griekse eilanden ongeveer 16.000 “asielzoekers”.

Er bevinden zich 3,9 miljoen “vluchtelingen” in Turkije, waarvan 3,5 miljoen Syriërs, 170.000 Afghanen, 142.000 Irakezen, 57.700 Somaliërs en 39.000 Iraniërs zijn. Minder dan 10% werd door de VN geregistreerd, wat opmerkelijk is.

Györgi Bakondi zei ook: In Macedonië is het aantal illegale grensoverschrijdingen in de afgelopen maanden vergeleken met vorig jaar met 64% toegenomen, terwijl de politie in Oostenrijk, Kroatië, Slovenië, Polen en Hongarije constant controles heeft uitgevoerd.

Hongarije bewaakt zijn grenzen effectief

Volgens informatie van de belangrijkste adviseur in veiligheidskwesties werden aan de Hongaarse grensovergangen ongeveer 5.900 pogingen ondernomen om het land binnen te komen, waarvan de autoriteiten 1700 migranten verhinderden de grens over te steken en 4200 aan de andere kant van het hek escorteerden. Hij voegde er aan toe dat 139 illegale grensoverschrijdingen in de Hongaars-Kroatische grenssectie als delict werden gedefinieerd, terwijl dit aan de Hongaars-Servische grens 24 delicten waren.

Bovendien werden aan de Hongaars-Roemeense grens 185 verboden grensoverschrijdingen geregistreerd, waarbij het aantal arrestaties op Roemeens grondgebied door de Roemeense autoriteiten bij grensovergangen niet werden meegerekend. Vanuit Oekraïne vonden 60 verboden grensoverschrijdingen plaats.

Spanje vooral getroffen door illegale immigratie

Tot zover “Magyar Hirlap”. Spanje wordt in toenemende mate getroffen door illegale immigratie. Normaal gesproken vinden er pas in 2020 nieuwe verkiezingen plaats. De socialistische regering wordt onder druk van de illegale immigratie echter steeds meer instabiel en wankel. De regeringspartij beschikt slechts over 85 van de 350 zetels in het parlement.

Vier verschillende peilingen in december zien een rechtse meerderheid in het Spaanse parlement.

Socialisten: 24% (+ 2% tegenover 2016)

Volkspartij: 21% ( – 7%)

Burgerpartij: 20% (+ 7%)

Linksradicale Podemos: 15% (- 6%)

Rechts-populistische Vox: 8% (+ 8%)

Het plotselinge en niet verwachte optreden van de partij Vox zou ook bij de Europese verkiezingen wel eens gevolgen kunnen hebben. Op dit moment leveren de linkse partijen nog 33 van de 54 Spaanse Europarlementariërs. De rechtse fracties EKR, EFDD en ENF hebben geen enkele Spaanse vertegenwoordiger. Dat zou in mei wel eens kunnen veranderen.

Bron:
www.prabelsblog.de
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, Socialisten, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen in Spanje

  1. andre zegt:

    Je vraagt het weer eens af waarom er paspoort controle op schiphol moet zijn. En dan Maleisie heeft geen eens visumplicht naar de EU toe, waarom ga je dan illegaal de EU in? Dit is hoogverraad door de EU om willens en wetens mensen met slechte bedoelingen de EU in te fietsen. Wat een aantallen zeg.

    Geliked door 1 persoon

  2. Peter zegt:

    Gaat prima,de onvrede voor dat misdadige zooitje in Brussel groeit als een speer .

    Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Messi wint al jaren de verkiezingen.
    Witte zakdoekjes voor het gepeupel.

    Like

  4. Lot zegt:

    Mijn hart huilt

    Like

  5. Lot zegt:

    Er zijn echt wel meer vluchtelingen dan 3,9 mln in Turkije. Rond 1980 leerde ik op school dat er 33 miljoen Turken waren, aan het einde van mijn schooltijd waren dat er 44 miljoen. (het kan zijn dat de boeken wat ouder zijn, dan is het in de jaren 70 en begin 80) Dat kan niet door natuurlijke aanwas zijn. (In Marokko waren 17 miljoen mensen heb ik geleerd, Aardrijkskunde was mijn favoriet)
    Officieel is het kinder aantal in nederland 3, .. eerste decennia van deze eeuw, en officieel is sinds WOII nog nooit een recessie geweest tot 2008, altijd is er wat groei geweest, nooit krimp. Terwijl ik mij toch echt kan herinneren dat wij 30% werkloosheid hadden jaren 80 (ander tachtiger jaren 18%), was blijkbaar de economie wel op stoom officieel, en kun je je afvragen waarom ze geen mensen aan het werk konden zetten met dat geld. (Over jeugdwerkloosheid werd toen nooit gesproken, maar was zeker veel hoger dan nu in Spanje, ofwel werk was non-existent naar mijn beleving)
    Ik denk dat de cijfers toch niet kloppen, en dat zij ons voorliegen.
    Met Turkije is het officiele cijfer dat sinds de jaren 80 het kindertal tussen 2 en 2,5 zat.
    Elke kerst vierden wij dat wij de enige familie waren in de provincie Friesland die samen kerst konden vieren in één huiskamer. Het gemiddelde kindertal was van mijn vaders tijd 13 kinderen rond jaren 30 en 40. Er waren families van 24, 27, 30 kinderen. Nederland nam toe van 5 miljoen naar 12 miljoen (in onze beleving mijn vader en ik zijn geboren in een land van 5 resp 12 miljoen) Echter officieel is dat nu 8 miljoen in 1940. Doet er ook niet toe. Met een hoog kindertal verdubbelt een land in aantal mensen. Dat moeten er dan wel veel zijn. Alleen jonge mensen krijgen namelijk kinderen (tussen 20 en 40 jaar).
    Dat Turkije toenam van 33 miljoen naar 66 miljoen niet zo lang geleden, oohh nu alweer 80 miljoen, kan namelijk helemaal niet met een officieel kindertal van 2 wat het al lange tijd is. In de jaren 80 werd ons verteld 2,5. (marokkanen krijgen veel kinderen, turken niet zoveel)
    Mijn schatting is dan ook dat er zeker 20 miljoen mensen het land zijn binnengekomen, immigranten want ze worden niet weggestuurd (vanwege een agenda?).
    Dit zal komen omdat zij sinds 1968 al kandidaatlid zijn van de EU, en ooit tot de EU gaan behoren. De rest van de wereld wil dat ook graag, en Turkije binnenkomen was makkelijk en daar staan ze in de startblokken om als het zover is, Europa binnen te gaan. in plaats van dat ze in eigen land waterleidingen aanleggen, wegen bouwen, daar is veel meer te doen aan werk.
    Dat is ook de reden dat Erdogan van al deze mensen af wil en ze daarom doorsluist, het zijn behoorlijke aantallen. De andere kant op gaan ze niet doen, dan komen ze weer aandringen, ze willen maar één kant op naar Europa. Deze mensen komen uit midden Afrika tot het verre Oosten, dit is al heel lang over geschreven dat deze mensen zich ophouden in Turkije, zeker sinds jaren 90 toen wij ook zo een hausses kregen aan vluchteling immigranten. Immigratie is geen recht, het is jouw land niet en vluchteling is een tijdelijk recht op opname. Je kunt een volk niet wegzetten en zijn land innemen.
    Er is een mogelijkheid van dubbeltellingen, maar is denk ik niet zo belangrijk. In Jordanie en Libanon worden de vluchtelingen bij de bevolking opgeteld en is het totale inwonertal daarmee verhoogd, echter in Syrie zelf worden ze niet afgetrokken. Marokko en Turkije tellen de onderdanen van Europa mee, echter zijn ze beperkt in de eigen voorplanting, maar deze worden ook al meegeteld in Europa. In Amerika had je geen plains indianen, die kwamen alleen daar om te jagen maar woonden in de staten aan de mississippi. De indianen schoven op doordat europeanen daar kwamen en gingen permanent wonen op de plains. De indianen zijn dan ook twee keer geteld en in werkelijkheid waren er veel minder indianen. De bouwwerken zoals grafheuvels daar, zijn van roodharigen (veel mummies opgegraven), netzoals wij die hadden, naar mijn mening hetzelfde volk als ons. De mummies zijn verstopt in het smithsonian museum of weggegooid, heel vreemd en waarom weten we niet.

    Like

  6. Jan zegt:

    In Granada vierde men de bevrijding van de islam, de landverraders, linksvolk woest en antifa wilde de viering verhinderen

    Like

Plaats een reactie