Auto van chef van de Identitairen in Leipzig afgebrand

screenshot_859

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de brutale overval op de AfD-parlementariër Frank Magnitz neemt de nieuwe golf van geweld tegen patriotten niet af. Opnieuw is de YouTuber van de Identitaire Beweging, Alex Malenki, hiervan het slachtoffer. In de nacht naar vrijdag staken vermoedelijk links-extremen de auto van de activist in brand. Resultaat: de auto Total loss en een niet meetbaar psychisch effect met het oog op deze brutale aanval op eigendom en privésfeer.

journalistenwatch

Bij de Alte Messe in Leipzig hebben in de nacht naar vrijdag onbekenden de Opel Astra van een 26-jarige man in brand gestoken. Zoals de politie meedeelt, werden tegen 0.30 uur eerst de zijramen van de daar geparkeerde auto ingeslagen. Daarna gooiden de of de daders een “brandend stuk vuurwerk” in een kinderzitje”, dat zich op de achterbank van de auto bevond. Het vuur zou zich snel in de auto hebben uitgebreid, de brandweer kon echter verhinderen dat de auto volledig uitbrandde. De politie gaat uit van een politieke achtergrond, zodat de binnenlandse veiligheidsdienst het onderzoek heeft overgenomen.

Bij het slachtoffer van de vermeende links-extremistische aanslag gaart het om Alex Malinkski, een YouTuber van de Identitaire Beweging. Hij publiceerde diezelfde nacht nog meerdere foto´s op zijn Twitter-pagina, die overeenkomen met de beschrijving van de politie betreffende de toedracht van het misdrijf.

Een jaar geleden al werd het zomerhuisje van Malenki´s ouders vermoedelijk door links-extremisten in brand gestoken (hier). Destijds bedroeg de schade ongeveer € 15.000,-

screenshot_860

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Identitaire Beweging, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, Nationalisme, nazisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Auto van chef van de Identitairen in Leipzig afgebrand

 1. Tineke zegt:

  Resultaat…..?

  De handlangers van Soros en kompanen,kunnen straffeloos hun goddelijke gang gaan.

  Liked by 3 people

 2. Perfide Albion zegt:

  Laten we dit gepasseerd of gaan we eindelijk optreden? Ze zijn ons nog een Pim schuldig.

  Liked by 1 persoon

  • Lot zegt:

   Laten we een protocol opzetten. Links heeft ons die al gegeven. Er is een politiek feest en je weet dat zekere mensen van de tegenstander aanwezig zijn. Je belt je knokclubploegje op, je weet wel het telefoonnummer dan in elke telefoon van de Linkse politici en bureaucraten staan, geeft het tijdstip en plaats door. En jawel de onbekende veelal gemaskerde Knokkers komen langs rennen en delen dodelijke verwondingen uit. Mission accomplished. Wanneer gaan wij onze knokploegjes regelen? De nazi’s/internazi’s/Linksen hadden dat al in Duitsland. Die zijn nu al dood, maar hebben gewoon nieuwe Knokploegleden in hun ‘geheim circuit’ kunnen organiseren. Als je het afspreekt in een klein ploegje moet dit kunnen lukken.
   Weet iemand hoe de SS betaalt kreeg, of waren het vrijwilligers? Heb mij altijd verbaasd over hoe graag mannen willen beuken/some whacking, duizend jaar geleden wilden ze dat al graag.

   Like

  • Lot zegt:

   Heb je ruzie met een hoofddoekvrouw? Ze zegt wacht even.. en is druk aan het toetsen om haar ‘knokploegje’ op te roepen. Turken doen dat al sinds ze in ons land zijn. Een vermeende afkeuring, hun knokploegje bellen, zo gaat dat. Je laat het dan wel om met hen om te gaan….

   Like

 3. exmarineman zegt:

  En de MSM in Duitsland, Frankrijk en ook Nederland enz blijven opvallend stil of geven de zaak een andere insteek.

  Like

 4. Lot zegt:

  Heel belangrijke vraag: Hoe is de adressenlijst naar buiten gekomen? Want alleen met schaduwen van vervelende bureaucraten van instellingen om erachter te komen waar zij wonen is niet voldoende. Dan moet je lang bij de instelling gaan staan en foto’s nemen. En dan nog zien ze te achtervolgen naar hun huis. Het is juist zo erg, dat bureaucraten van overheden zich verbergen achter een gebouw en zo veel schade aanrichten aan particulieren/bedrijven.
  Het is mij duidelijk dat zij over ‘verboden informatie’ beschikken over adressen van deze politieke partij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s