Binnenlandse Veiligheidsdienst grijpt niet in bij ontmoeting radicale islamieten

screenshot_989

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 1998 exploiteert de moskeevereniging in de als ontmoetingspunt van Salafisten gekwalificeerde Al-Nur-moskee in Berlin-Neukölln (foto) een jeugd- en familiecentrum. De veiligheidsautoriteiten gaan uit van ongveer 500 gewelddadige Salafisten in Berlijn, in de deelstaat Brandenburg zouden het ongeveer 160 radicale islamieten zijn, die voor de helft uit Tsjetsjenië, en voor de andere helft uit Afghanistan, Syrië en Noord-Afrika afkomstig zijn. De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, Thomas Jung, zegt hier over:

ongecensureerd.at

Het is schandalig dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst in Berlijn en Brandenburg weliswaar bekende ontmoetingen van radicale islamieten observeert, maar niet ingrijpt. Het gaat hier om de indoctrinatie van kinderen, die midden onder ons worden opgeleid tot christenhaters en gevaarlijke moordenaars. De nieuwe generatie Salafisten wordt hier volledig ongecontroleerd tot haat opgevoed. Ik roep de veiligheidsautoriteiten van Berlijn en Brandenburg op om harder op te treden en deze plekken onmiddellijk te sluiten. Daar werkzame niet-Duitse imams moeten onmiddellijk uitgezet worden. We hebben de rode minister van Binnenlandse Zaken van Brandenburg er twee jaar geleden al op de moskee in de Mittelstraße in de stad Brandenburg aan de Havel gewezen. Sindsdien is er echter niets gebeurd.

In dit verband rijst de vraag waarom personen, die hier zogenaamd “bescherming zoeken” tegen vervolging, hun kinderen ophitsen tegen onze cultuur en levenswijze. En het is onbegrijpelijk dat mensen, die deze ontwikkeling met grote zorgen waarnemen en waarschuwen voor de te voorspellen gevolgen, zich moeten laten belasteren als “vijanden van buitenlanders” en/of “racisten”.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Binnenlandse Veiligheidsdienst grijpt niet in bij ontmoeting radicale islamieten

 1. koosv8 zegt:

  Dat kan ik de AFD nog wel vertellen.
  Omdat het allemaal in dat liefdevolle boek staat, HET MEEST HAAT ZAAIENDE BOEK.
  DE KORAN!!!!

  Like

 2. trees zegt:

  de bevolking moet vermoord worden de blanke bevolking moet uit gemoord worden en de islam moet de baas worden en de elite vlucht straks weg word wakker word wakker

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Nee zal wat anders zijn als het een normale burger zal zijn met een geel hestje aan. Dan rammen ze er wel op los hoor. Zal nu wel eens een aanslag willen zien bij zo’n bijeenkomst. Kijken hoe ze dan reageren de politici en de politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s