Een zogenaamde ‘Europese islam’ betekent in de praktijk een geïslamiseerd Europa

  screenshot_21

(Door: “Balkanske priče”)

ALS U NIET OPENSTAAT VOOR DE ISLAMISERING VAN EUROPA, DAN BENT U EEN RACIST!… LPF-lijsttrekker Pim Fortuyn zag de islamisering van Europa als een groot probleem. Vanwege deze analyse werd hij door de gevestigde media neergezet als een racist en islamofoob. Het woord islamofobie is bedacht om ons wijs te maken dat er iets mis is met ons. Heb je kritiek op de islam? Dan ben je een racist. Het is intimidatie… Natuurlijk bestaat moslimhaat, maar dat is niet hetzelfde als het recht om de islam te bekritiseren of belachelijk te maken. Dat doen trouwens ook steeds meer moslims. Maar juist die mensen die vragen stellen bij de Koran of pleiten voor de gelijkheid tussen man en vrouw wil men het zwijgen opleggen door steeds ‘islamofobie!’ te roepen. Heb je kritiek op het christendom, dan is dat vanzelfsprekend voor ze, maar op de islam schijnt een embargo te rusten tegenwoordig…

Lees verder>>>
balkans chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Een zogenaamde ‘Europese islam’ betekent in de praktijk een geïslamiseerd Europa

 1. Hovawart zegt:

  Een Islamitisch Europa en een Rooms-Katholiek Verenigde Arabische Emiraten, of zeg ik nu iets raars? Gelijke Monniken en Gelijke Imams.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Je kan je nog beter dood vechten dan onder de islam knoet te moeten leven !!

  Liked by 3 people

 4. Wim zegt:

  Inderdaad “Fortuyn is er niet meer”. Maar zijn demoniseerders zijn nog onder ons. Wat zeg ik? Ze hebben zelfs top banen. Kijk naar Groen Linkser Rosemoller (bewust geen trema), Kijk naar Thom de Graaf (D66) en noem maar op. Onlangs overleden aanvoerder van de demonisering Kok, kon zelfs nog minister van Staat worden. Bij het merendeel van de de bestuurlijke ‘elite’ geen enkele zelfreflectie, noch schaamtegevoel. Eeuwige schande voor dit land! En het gaat maar door…

  Liked by 4 people

 5. Die vrijer had Toen al door wat velen nù nog niet beseffen.

  Liked by 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ook in Frankrijk schrijdt de “Hallalalisering” voort.
  De QUICK-Restaurants gaan voor in het Dhimmitude gedrag……….
  * * *
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2P31FjYdUqCM7Pdt-UltPOwKTsx-pKVyrJziAyhrj36EAtbx_hw

  Geachte Klant, geachte klanten.
  QUICK garandeert U dat zij in het Restaurant uitsluitend hallal vlees gebruikt dat wordt voorzien van een Certificaat van de Vereniging van de Grote Moskeet van Lyon. ( ARGML )
  Het protocol van de certificatie “Halal” van ARGML wordt voortdurend gecontroleerd tijdens alle fazen van de bereiding van het vlees door onze inspecteurs.

  Liked by 2 people

 7. jo de la hiti zegt:

  precies dan maar vechten tegen die moslims in je land begin er eens een keer mee!!!!!

  Liked by 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  In het verleden wist men al wat de islam werkelijk inhoudt. Niet alleen Voltaire, maar ook Nostradames en recenter Churchill. In onze huidige tijd weert men geen moslims maar worden kosten noch moeite gespaard om ze naar hier te krijgen. Dat de islam al twee keer Europa belaagd heeft gaat zelfs aan geschiedkundige M.P. Rutte voorbij, want hij heeft andere (duistere) plannen met ons. Maar een wereldregering, een NWO ? Ik moet het nog zien. In 2000 jaar tijd is het dictators van verschillende pluimage nog niet eens gelukt om alleen maar Europa te knechten. Te beginnen bij het Romeinse Rijk, de 80 jarige oorlog, Karel de grote, zijn 3 zonen, Napoleon, Hitler, en eindigend bij de dictators van de E.U. En mocht de islam er toch in slagen de gehele wereld te veroveren, dan is dit abnormaal te noemen, een onwerelds scenario, en kan dan alleen maar het werk zijn van de duivel !

  Liked by 2 people

 9. kampersrene zegt:

  ALS U NIET OPENSTAAT VOOR DE ISLAMISERING VAN EUROPA, DAN BENT U EEN RACIST!….Lang ..Leve de racisten …en wij zijn staan niet alleen …De VS.. Israel…Australie Kroatie..Zwitserland..Denemarken Brazilie. allemaal racisten .Mijn vader was een wijs man .Hij zegde beoordeel nooit iemand naar zijn huidskleur , afkomst , rang of stand ,Maar kijk naar zijn daden..Als ge dan nadenkt over de daden van islamieten dan ben ik een overtuigd racist en ben er zelfs fier over.. want mijn racisme is correct. Ik weiger te geloven dat het allemaal uitschot zou zijn…De goede Islamieten komen niet naar Europa ! maar bouwen iets op in hun thuisland…Het krapuul , tafelschuimers , avonturiers , lamzakken , profiteurs enz die komen maar al te graag Dan staan die links-groene idioten met spandoeken welcome refugees ……..Het spijt me maar ik moet gaan kotsen…daaag !

  Liked by 2 people

 10. Bert zegt:

  Voltaire sprak inderdaad Engels, hij heeft 1 of 2 jaar in Engeland moeten wonen omdat hij in Frankrijk niet meer gewenst was. Itt Rousseau had hij het in Engeland naar zijn zin.

  Liked by 2 people

 11. Jan van Oord zegt:

  “Ik zie ten slotte mensen die ik hoger acht dan negers, zoals de negers boven de apen staan, en zoals de apen boven de oesters en andere dieren van deze soort staan”

  “Met spijt spreek ik over de Joden: dit volk is, in menig opzicht, het verwerpelijkste dat ooit de aarde heeft bevuild”

  Voltaire (1694-1778)

  Like

 12. henk zegt:

  Klote EU, ze hebben de EU aan Turkye weggegeven omdat Turkye bij de EU moet komen ! Een groter en machtiger EU ten koste van ALLES !!!

  Liked by 1 persoon

 13. John van antwerpen zegt:

  De Europese erfenis is niet alleen Judeo Christelijk maar nog meer Grieks Romeins.
  En de islam is geen religie maar massamoord ( Arthur Schopenhauer).

  Like

 14. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Na de moord op Pim zei Wim Kok: “Ik ben er kapot van”. De walgelijke hypocriet.

  Like

 15. M. zegt:

  Nee, het zal u allen tot ongelovige maken zonder wet om u te beschermen want dan gelden hun wetten.
  Denk daar maar eens over na want het gaat u allemaal aan.

  Like

 16. M. zegt:

  Het zijn juist al die nare kwaliteiten waarom ze zo’n aparte beschermde status krijgen boven het eigen volk en men er graag nog veel meer van wil binnen halen.
  Gewoon on u en mij een plezier te doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s