De grote fout van de migratiepropaganda

Screenshot_112.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Internationale instellingen, die beslissingen nemen en documenten aannemen, die de migratie bevorderen, maken “een grote fout”, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken afgelopen vrijdag.

mitteleuropa

Péter Szijjártó sprak in New York met het Hongaarse persbureau MTI, waar hij zal deelnemen aan een zitting van de VN-veiligheidsraad, waarin de effecten van klimaatcatastrofes op de internationale vrede en de internationale veiligheid behandeld worden. Szijjártó zei dat het Globale Migratiepact van de VN door de bevordering van de migratie als mensenrecht een serieus globaal risico zou vormen.

Hij bekritiseerde het pact er bovendien voor dat ieder land in het migratieproces of een herkomstland, transitland of doelland genoemd werd. De minister zei dat zijn toespraak voor de VN-veiligheidsraad zich met het probleem zou bezighouden, die voortkomen uit globale waterschaarste, woestijnvorming, dalende landbouwopbrengsten en de demografische boom in bepaalde regio´s.

De intercontinentale golfbewegingen zouden de komende tijd waarschijnlijk toenemen, waarschuwde hij. Onder verwijzing naar projecties over de migratie zei Szijjártó dat tot het jaar 2050 ongeveer 200 miljoen mensen om verschillende redenen gedwongen zullen zijn om te vertrekken uit hun huizen. Europa zou tussen 2015 en 2017 in totaal 3,3 miljoen illegale migranten hebben gekregen.

Van hen zou 90% afkomstig zijn uit 34 landen, waarvan de bevolking de komende tien jaar met 640 miljoen zal toenemen. Met het oog op de voortdurende milieuproblemen en de demografische boom in de wereld neemt de kans voortdurend toe dat er nieuwe migratiegolven ontstaan, zei Szijjártó. Daarom zou het belangrijk zijn dat de internationale gemeenschap zich zou concentreren op de verhindering van deze golven in plaats van ze aan te moedigen. Szijjártó stelde dat ook aan de Brusselse migratiepolitiek voor, omdat die zou aandringen op migrantenquota, die tot meer migratie zouden leiden.

Deze documenten en richtlijnen negeren de rechten van landen die noch herkomstland, noch transitland, noch doelland voor migranten willen zijn. Hongarije is een van deze landen “en wij verwachten dat de internationale gemeenschap dit recht respecteert”, voegde Szijjártó er aan toe.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

4 reacties op De grote fout van de migratiepropaganda

 1. Elisah zegt:


  Oproep tot schijnhuwelijken…

  Like

 2. Williaan zegt:

  Het grootste probleem in die landen is de ongekende toename van de bevolking. Ze vermenigvuldigen zich daar als de konijnen. Het beetje gezondheidszorg en andere hulp speelt daar bij ook een zeer grote rol. Kinderen maken die voor het voortbestaan moeten zorgen oké, maar je ongebreideld vermenigvuldigen is catastrofaal. De natuurlijke hulpbronnen en ruimten zijn daar niet op berekend.
  Maar moeder aarde zal eens vreselijk wraak nemen.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ik vind het niet eerlijk dat landen als Hongarije, Oostenrijk en Italië zulke actieve politici hebben. Wanneer krijgen wij die nu eens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s