PAUSELIJK BEZOEK AAN MAROKKO

Screenshot_271

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Paus Franciscus brengt op 30 en 31 maart a.s. een bezoek aan Marokko. Voor dit bezoek heeft het Vaticaan een speciaal logo laten ontwikkelen waarin het kruis is samengevoegd met de halve maan; de symbolen van het christendom en de islam.

Dubieus logo

Zoals u aan het logo kunt zien, is er van de vorm van het kruis van Christus nog maar weinig over. In twee verschillende kleuren afgedrukt en met een boog om het kruis in te kunnen passen in de islamitische halve maan die het omringt. Je moet wel heel erg je best doen hier nog een crucifix in te herkennen. Het logo laat het kruis als achtergrond zien, de halve maan is op de voorgrond geplaatst.

Lees verder>>>
(h/t “Frauke”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Marokko, Moslims, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op PAUSELIJK BEZOEK AAN MAROKKO

 1. elena zegt:

  dit heeft niets meer met het Christen zijn te maken,

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Moge God die hypocriete vrome kloot passend belonen nadat deze satansaanbidder de pijp uit is.
  Verder maak ik geen woord meer vuil aan deze kruiperige, verraderlijke mohammedanenpotenkusser, de vuilak.

  Geliked door 4 people

 3. Pietersen zegt:

  Een kruis…hmm, ik zie wel twee lemmets van messen.

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Hij verkwanselt eeuwen traditionele afbeeldingen voor ISLAMIETEN die nergens maar dan ook nergens één handreiking gedaan hebben richting andere geloven dan we culturen. WAT EEN VERRAAD OVERAL!!!

  Geliked door 2 people

 5. Arnold J. Meijer zegt:

  Servant of the FYA…

  Francesco delenda est

  Like

 6. Jean zegt:

  Hopelijk krijgt die vernietiger van onze westerse beschaving, momenteel parasiterend op onze westerse bevolking, geen toegang meer tot het westen als hij in marocco is. Ze mogen hem daar houden want de toegevoegde waarde van die verrader is nul komma nul, nul, nul.

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  Hij kan zich beter richten op de misdaden die uit hoofde van religies elke dag weer gepleegd worden. Uiteraard te beginnen bij de katholieke kerk en vervolgens de slachters van de islam.

  Like

 8. Mary zegt:

  Van de Italianen mag die hoogst waarschijnlijk in Marokko blijven en het hele Vaticaan nu ze weten wat ze aan hem hebben, ze hebben hun werkelijke beschermheer gevonden een die hun geloof predikt, Salvini!!!!.

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen !!!
  Volgens de voorspellingen van Sint Malachias (1094-1148) is Franciscus de laatste paus. Zijn voorspellingen zijn tot op heden allemaal uitgekomen !!!
  En volgens de voorspellingen van Nostradamus (1503-1566) is Franciscus de laatste paus Hij zou uit Rome moeten wegvluchten en zou op de vlucht worden doodgeschoten.
  Het bijbelboek Openbaringen spreekt over de Antichrist. Menigeen veronderstelt dat Franciscus de Antichrist is.
  De paus kent al deze voorspellingen. Hij doet het van angst in zijn broek. Daarom is hij nu zoete broodjes aan het bakken met de islam. Een verovering van het Vaticaan is natuurlijk de hoofdprijs voor de islam.

  Nostradamus heeft ook een grote crisis en WO-3 voorspeld. Parijs zou Branden. De oorlog zou 27 jaar gaan duren. De oorlog zou eindigen met een grote natuurramp, waardoor de muzelman huiswaarts zou keren. Daarna zou Hendrik de gelukkige komen en zou er 1000 jaar vrede zijn.
  Ook Alois Irlmaier (1895-1959) heeft soortgelijke voorspellingen over WO-3 gedaan. Hij heeft voor 2019 een aanslag op Trump voorspeld.
  De Bulgaarse helderziende Baba Vanga (1911-1996) heeft een mosliminval in Europa voorspeld. Zij heeft ook een aanslag op Poetin voorspeld. Zij heeft ook WO-3 voorspeld.
  Ook Edgar Cayce (1903-1945) heeft WO-3 voorspeld. Volgens hem zal Rusland een baken van hoop zijn. Poetin zou WO-3 proberen te voorkomen. Hij heeft het ook over grote natuurrampen. Plotselinge grote overstromingen, een soort zondvloed. (Ondergang van Nederland ???)

  Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   @Oeps
   Toevallig gisteravond die docu gezien over “The Last Pope’.
   Het is sowieso Eindtijd voor alle geloven, die toch vooral voor meer verdeeldheid op Aarde hebben gezorgd. Geloof is dan ook voor twijfelaars, mensen die ergens bij willen horen, die in slaap gesust willen worden met leugens. Geloof is een oud verdienmodel dat in het Westen al decennia zijn macht aan het verliezen is. De moslims laten zich nog graag voorliegen door hun reigieuze leiders, maar ook daar zullen de geloofsbalonnen doorgeprikt worden. Grootste vijand is natuurlijk het internet, waarop allerhande meningen en kritische geluiden te vinden zijn, plus het feit dat velen het vrije Westen als nieuwe heimat zien. Het nieuwe geloofsgedrocht is de EU, het is dezelfde bezitterige kliek, maar dan in een ander jasje gegoten.

   Ik heb gehoord van de profetiëen van Nostradamus, maar heb zelf ook de gave van het voorspellende dromen [gewone dagelijkse voorspellingen, maar ook grotere, op werelds vlak en in een veel verdere toekomst] en daarbij valt me steeds op dat de Aarde/ de natuur inderdaad wereldwijd van zich gaat laten horen zoals nooit tevoor. Wateroverlast, aardbevingen, grote vuurzeeën. Voor Europa zie ik in eerste instantie grote onrust en natuurrampen o.a. in de Balkanregio en Turkije in de vorm van aardbevingen, maar ook veel overstromingen. Ik zou er al mijn dromenverslagen [inmiddels een meter aan mappen] nog weer eens op moeten naslaan, om te zien welke van de voorspellingen, die thans actueel zijn, er in staan. Probleem is, dat veel ervan nog niet gedigitaliseerd is en het dus zoeken naar een speld in een hooiberg is.

   Uiteindelijk, en dit zal ons allemaal treffen, de verschuiving van het magnetisch veld van de polen en het kantelen van de Aarde. Ook NL komt dan onder water te staan [als eerste A’dam en Schiphol!]. Uiteindelijk zullen alleen de toppen van de Pyreneeën in Europa nog boven het water uitsteken en NL zelf zal een Mediterraan klimaat krijgen, omdat het tegen die tijd rond het huidige Middelandse zeegebied zal komen te liggen.
   Een land dat de mondiale rampspoed na het kantelen van de Aarde redelijk zal doorstaan, is Nieuw-Zeeland. Dat zie ik steeds weer terugkomen en ik zie mezelf daar zelfs al in een toekomst rondlopen met anderen. Daar blijft een kleine bevolking alles overleven en wederopbouwen. Wanneer dit precies zal plaatsvinden allemaal, weet ik niet, maar dat we thans afstevenen op een soort Eindtijd, lijkt me duidelijk. De hebberige, bezitterige, angstige en immer oorlogzuchtige mens maakt er almaar een potje van en leert zijn ego-lessen niet. De mens die almaar op de controle van de buitenwereld is gericht, ipv op zichzelf…. Ware veranderingen kunnen immers alleen van binnenuit plaatsvinden, door inzichten, al het andere is onnatuurlijk en opgedrongen van buitenaf.
   De mensheid zal dus gedecimeerd worden en geen narcistische Soros, EU, NATO en al die andere nep-organisaties, die menen op de stoel van God te kunnen zitten, die dat tegen kunnen houden. Nou, dat is dan toch nog een troost, al is het een schrale.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Astrid (8 februari 2019 om 10:23)

    Dames en Heren.

    Talrijk zijn de voorspellingen over de eindtijd van de wereld, zoals wij die nu kennen. Al eeuwenlang, misschien zelfs wel millennialang wordt door zieners het een en ander waargenomen. In grote lijnen komen deze voorschouwen steeds weer op hetzelfde neer. Ze zijn helaas moeilijk te dateren.

    Ze zijn ook een dankbaar onderwerp voor de sciencefiction industrie. Oorlogen met atoombommen, inslagen van asteroïden, aardbevingen, enorme vloedgolven, overstromingen, enorme hurricanes, wegzinken van continenten, ompolen van de magnetische polen, verschuiven van aardschollen en continentale platen over het vloeibare magma, kantelen van de aarde en wat dies meer moge zijn. Als iets dergelijks staat te gebeuren, hebben we te maken met een enorme catastrofes.

    In het verleden hebben dergelijk catastrofes diverse keren plaatsgehad. Zo’n 65 miljoen jaren geleden werd de aarde getroffen door een asteroïde-inslag, die het einde inluidde van het krijttijdperk en waardoor de dinosaurussen uitstierven. De laatste grote catastrofe sloeg zo’n 14000 tot 15000 jaar geleden toe. Toen verdween na een aardbeving binnen een dag en een nacht Atlantis in de Oceaan. Eveneens verdween in die tijd plotseling Lemuria, een continent tussen Afrika India en Australië, in zee. Ook het land Mu in de Stille Oceaan verdween in zee. Het lag, waar nu Micronesië en Polynesië liggen. Ook een eiland ten noorden van IJsland verdween in zee. Er kwam een abrubt eind aan de ijstijd. En de Noord-Europese olifant, de mammoet, stierf à la minute al grazend uit. Wat de oorzaak van deze grote catastrofe was, weten we nog steeds niet. Er zijn slechts wat gissingen. In de bijbel staat een verhaal over de zondvloed. Soemerische kleitabletten vertellen over de grote vloed en goden, die oorlog voerden met iets, dat op atoombommen lijkt. Indianenstammen in Noord- en Zuid-Amerika hebben overleveringen, waarin het water van de Stille Oceaan over de Andes en de Rocky Mountains heen kwam. Dat moet dus wel een enorme tsunami geweest zijn. In de Chinese cultuur speelt een vuurspuwende draak een grote rol. Men neemt thans aan dat het ging, om een asteroïde, die insloeg in de Chinese zee en vanuit China werd waargenomen.

    De impact van dergelijke catastrofes is enorm. Deze hebben uiteraard niets te maken met een voorgewende straf van God. Dat kunnen we gerust afdoen als theologische sprookjes. Ook hebben dergelijke rampen niets van doen met de mensheid, die het klimaat of het milieu zou verpesten.

    We moeten wel vaststellen, dat er momenteel enkele instanties in de wereld zijn, die gevaarlijk bezig zijn. De afgelopen 70 jaar werden er enorm veel atoombommen in de Stille Oceaan tot ontploffing gebracht. Dat waren zogenaamde experimenten. Maar wat hebben ze kapot gemaakt ??? Met HAARP word geprobeerd het klimaat en het weer te beïnvloeden voor militaire doeleinden. Men zegt dat de grote hurricanes van de laatste jaren bij wijze van experiment door HAARP werden veroorzaakt. En wat voor andere duistere zaken worden er in het geheim gedaan, waar wij geen weet van hebben.

    Het lijkt er momenteel op, dat een nieuwe catastrofe nabij is. Gaia, moeder aarde, roert zich de laatste tijd behoorlijk. Het aantal aardbevingen is enorm gestegen. De “Ring of Fire” rond de Stille Oceaan, is momenteel heel erg actief. Het aantal vulkaanuitbarstingen stijgt schrikbarend. Slapende vulkanen beginnen weer actief te worden. De supervulkaan Yellowstone kan elk moment tot ontploffing komen.

    Dat de aarde nog een keer door een grote catastrofe zal worden getroffen staat buiten kijf. De vraag is niet “of”, maar “wanneer”. Helaas kunnen we die vraag niet beantwoorden. Net zo min als de vraag, waar we een veilig heenkomen zouden kunnen vinden. Stel dat de voorspelling uitkomt, dat de Lage Landen in West Europa door een enorme vloedgolf worden getroffen, kunnen we die tsunami dan ontvluchten ??? Wanneer staat dat dan te gebeuren ??? Waar zouden we een veilig heenkomen kunnen vinden ??? Wie garandeert dat Nieuw Zeeland een veilig oord is. Hoeveel vluchtelingen zouden er zijn en hoeveel van die vluchtelingen zou Nieuw Zeeland op kunnen nemen ??? En wat kunnen we gaan doen na de ramp ??? Als een dergelijk noodlot voor ons in het grote plan voorzien is, denk ik, dat we het niet kunnen ontlopen. Als de hemel valt, zijn alle mussen dood.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Astrid (8 februari 2019 om 10:23)

    Dames en Heren.

    History channel brengt momenteel elke maandag en woensdag (beide om 21.00 uur) een interessante serie programma’s over allerlei mysterieuze zaken zoals: archeologie, goden, ufo’s, buitenaards leven, verdwijningen, tijdreizen en dergelijke. Zeer de moeite waard, om er kennis van te nemen. Het heeft niets te maken met complot-theorieën. Het zijn zaken, waar de wetenschap zich momenteel over buigt.

    Like

 10. BigLJohn zegt:

  Met zijn geslijm met die moslims hoopt de paus zijn executie door moslims flink uit te stellen. De Duivel en onze Lieve Heer die gaan samenwerken is ook volslagen onmogelijk. Vroeg of laat word zijn misselijkmakende rotkop er met een kromzwaard eraf geslagen en als trofee meegenomen. Hij verdient het, die gore smeerlap !

  Like

 11. annah zegt:

  ben ik even blij dat ik me heb laten royeren bij deze club ….

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Dat kruis lijkt mij veel te veel op twee kromzwaarden. Moeten we daar iets van vinden?

  Geliked door 1 persoon

 13. David zegt:

  Dit symbool doet niets dan kwaad, het is foeilelijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Het hoogtepunt van zijne heiligheid is het bezoek aan de groooote moskee om samen te bidden met de opper imam…traditiegetrouw met zijn heilige kont hoog in de lucht

  Geliked door 3 people

 15. Kraftavilqa zegt:

  Zanier voor het eerst vraag ik mij af of deze paus eigenlijk wel een christen is. Het christenzijn lijkt me to have wel eenminimumvereiste voor de functie. Maar mischien denkt men in deze rogressieve en geliberaliseerde tijden daar anders over.

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  Wat is deze paus toch een vent van niks! Wat heeft hij uberhaupt in Marokko te zoeken? Het is een primitief en achterlijk land met 0,0 aantal christenen. En als zij daar wonen, leiden ze een gevaarlijke parialeven die zich in niets onderscheid met het leven van christenen in alle moslimlanden. Wat denkt hij te bereiken? Verstandhouding? Deze mensen zijn net als honden. Als ze merken dat hun tegenstander bang voor ze is, vallen ze hem juist aan.

  Geliked door 1 persoon

 17. Wolf zegt:

  Waar blijft toch die SNIPER?????

  Like

 18. Frauke zegt:

  De 3 huidige pausen (wit, grijs en zwart), militante jezuïten en de relatie tot de NWO:
  # De jezuïeten zijn de inlichtingendienst van de “rooms katholieke” kerk, een militaire organisatie met aan het hoofd Generaal Overste Abascal een Venezolaanse marxist, de zogenaamde zwarte paus (jezuïeten zijn in het zwart gekleed). Franciscus, ook jezuïet, is een Argentijns marxist, treedt naar buiten daarom altijd in het wit (witte paus) en dan hebben we nog de grijze paus, Pepe Orsini, telg uit een van de rijkste en machtigste Italiaanse families (maffia) die alleen bepaalt wie de volgende paus wordt; ze zijn allemaal ook Vrijmetselaar net zoals de rest van de elite van de NWO, dus je zou kunnen zeggen dat die samen de baas zijn in het Vaticaan en de wereld!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s