Landroof in Zuid-Afrika: Boeren vluchten in ‘recordaantallen’ naar Australië terwijl de angst toeneemt

Screenshot_270

(Door: Laura O’Callaghan – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

BOEREN in Zuid-Afrika vluchten in “recordaantallen” naar Australië, terwijl het land zich voorbereidt op controversiële landhervormingen.

Duizenden overwegend blanke boeren emigreren elke maand naar Australië, terwijl de Zuid-Afrikaanse regering zich opmaakt om landroof ten uitvoer te brengen om de “erfzonde” van de [slechte] behandeling van de zwarte bevolking in vroeger tijden recht te zetten. Een advocatenkantoor gevestigd in Perth, West-Australië, zei dat het aantal Zuid-Afrikanen dat sinds februari vorig jaar op de Australische kusten is aangekomen naar schatting minstens 162.000 bedraagt. Karen Kotze, een migratiedeskundige gespecialiseerd in de Suffolk Law, zei dat de firma “tot 10 informatieaanvragen per dag” van Zuid-Afrikanen ontvangt, die overwegen de stap te zetten.

Express

In februari werd over een periode van 60 dagen een recordaantal van 500 migratie-informatieaanvragen bij de instantie ingediend. Het gebeurde omstreeks dezelfde tijd, toen de Australische minister van Binnenlandse Zaken, Peter Dutton, zei dat de landbouwers van Zuid-Afrika het verdienden om ”speciale aandacht” te krijgen, omdat zij thuis met geweld en landonteigening werden geconfronteerd. Dutton bood zelfs aan om de boeren de vluchtelingen- of humanitaire status te verlenen.

Sinds het einde van de apartheid in 1994 is de rassenongelijkheid de eens zo verdeelde natie blijven aantasten en het bezit van land staat centraal in deze kwestie. Eerder werd gemeld dat de onteigening van land al in maart in werking kon treden.

Vorig jaar heeft de “Pan South African Language Board” landonteigening zonder compensatie uitgeroepen tot HET bevel van het jaar 2018. President Cyril Ramaphosa, die in februari is aangetreden, heeft prioriteit gegeven aan de herverdeling van land, waarbij hij weigert te luisteren naar waarschuwingen hoe buitenlandse investeringen zouden kunnen instorten.

Tijdens een mijnbouwconferentie deze week in Kaapstad heeft Ramaphosa geprobeerd de bezorgdheid van investeerders over wat er tijdens de landhervormingen met hun investeringen en activa zou kunnen gebeuren, weg te nemen. Hij verzekerde hen dat ze “niet bang hoeven te zijn”, en hij zei dat de onteigening zou worden ondernomen “op een manier die de economische ontwikkeling en de landbouwproductie zou bevorderen”.

Hij voegde er aan toe: “Wij moeten benadrukken dat onze benadering onze eigendomsrechten eerder zullen verbeteren dan dat ze ondermijnd zullen worden, aangezien wij ons willen richten op de aanpak van wat wij de erfzonde hebben genoemd, die werd gepleegd tegen zwarte Zuid-Afrikanen tijdens de koloniale en Apartheidsperiode”.

Conservatieve groeperingen Afrikaners werken aan de internationale bewustwording van wat zij een witte genocide noemen, die plaatsvindt in Zuid-Afrika, waar blanken ongeveer 7,8% van de 57,7 miljoen inwoners van het land uitmaken. Veel van de overwegend blanke boeren zijn van mening dat het ras een rol speelt bij brute verkrachtingen en moorden.

In augustus leverde de Amerikaanse president Trump een bijdrage aan het debat en twitterde dat hij minister van Buitenlandse Zaken  Mike Pompeo had gevraagd “om de inbeslagname en de onteigening van land en boerderijen in Zuid-Afrika en het op grote schaal doden van boeren nauwkeurig te onderzoeken”.

Bron:
www.express.co.uk
Door: Laura O´Callaghan

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t Saskia D.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

27 reacties op Landroof in Zuid-Afrika: Boeren vluchten in ‘recordaantallen’ naar Australië terwijl de angst toeneemt

 1. aquarius4422 zegt:

  Het volgende land dat straks aangewezen is voor voedselhulp van de UN.

  Geliked door 2 people

 2. duinsnip zegt:

  Straks in Nederland weer een extra spotje op de TV. Inzamelingsacties voor hongerige kindertjes in Afrika. Al 60 jaar een kijkcijferkanon.

  Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Ja, dat spotje van dat jongetje met die vliegen in zn oog…………
   t jongetje is inmiddels 68 jaar, maar zn jeugdfoto doet het nog steeds goed in de media.

   Like

 3. Bert zegt:

  Dan zal het met RSA over een aantal jaren wel net zo gaan als met ZImbabwe, Cuba, Venezuela etc.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Je zag het aankomen……………………! Kan (andersom) hier ook gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Lekker massaal gaan zou ik zeggen en ergens anders je inspanningen verrichten, laat ze sterven die agressievelingen want dat gaat er natuurlijk gebeuren, prima!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Er zit meer achter deze witte genocide, namelijk het bewust uit laten hongeren van de zwarten en daarnaast het Coudenhove-Kalergi plan om Europa te bevolken met zwarten en Aziaten vanwege de geplande omvolking.

   Like

   • Wolf zegt:

    WITTE??????? Witten zijn Albino , Blanken !!!!!!!!! Hier laten mensen zich dus ook al hersenspoelen door de rooie terreur taal vervuilende smerige rooien.

    Like

 6. Marc zegt:

  Trump wel …. Rutte niet!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/08/23/hoe-de-witte-boeren-in-zuid-afrika-ineens-op-trumps-agenda-staan-a1614003

  Waarom de witte boeren in Zuid-Afrika ineens op Trumps agenda staan

  De Amerikaanse president twitterde donderdag over „het op grote schaal uitmoorden van boeren” dat volgens actievoerders plaatsvindt in Zuid-Afrika. De cijfers spreken dit tegen.

  Debat over landonteigening

  Wat betreft het in beslag nemen van boerderijen was Trumps tweet ook bezijden de waarheid. De Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa maakte deze maand wel bekend dat hij de grondwet wil aanpassen die de onteigening van boerderijen zonder compensatie mogelijk moet maken. De regering is gefrustreerd over het feit dat 25 jaar na de apartheid nog ruim tweederde van het land in handen is van witte Zuid-Afrikanen, die minder dan 10 procent van de bevolking uitmaken.

  Lees wat de NRC in 2018 over de situatie zegt.

  Like

  • Henk.V zegt:

   De ontkenning vanuit de linkse (NRC) hoek (dezelfde hoek die het huidige zwarte bewind in het zadel hielp destijds) is tekenend voor de houding van links: men heeft de vreselijke racistische blanken in Zuid-Afrika de macht ontnomen en daarmee is de kous af. Links gaat daarna op zoek naar nieuwe gevallen van tenachterstelling die men moet oplossen.

   De aangrijpende reportage die Katie Hopkins maakte van het leed van de blanke boeren (die hier op de site te beluisteren en te zien viel) wordt door de linkse pers niet geloofd. aan geen van de artikelen over de genocide van de blanke boeren besteedt links aandacht. Wel accepteert men de niet erg overtuigende uitleg die de Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa voor de landonteigening geeft.
   De NRC heeft het niet nodig gevonden meerdere voorbeelden van zwarte gruweldaden jegens de boeren gezinnen, die op YouTube te vinden zijn te bestuderen.
   In zekere zin verdubbelt de linkse onverschilligheid en vooringenomenheid de diepe ellende waarin veel blanke Zuid-Aafrikaners werden gedompeld. I Eigenlijk vermoordt links de slachtoffers voor de tweede keer.
   Deze linkse geestesgesteldheid die de hele politiek continu VERZIEKT moeten wij vernietigen.
   Voor links mag geen plaats meer zijn in reen beschaafde wereld.

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   “Witte”??????? Dat is nos linkse taal. Het is BLANK!!!

   Like

   • Inge zegt:

    Wtf zeikneus!

    De taalcommissie van de Nederlandse Omroep Stichting besloten per 2018 de voorkeur te geven aan “wit” i.p.v. blank.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat wil niet zeggen dat wij het daarmee eens moeten zijn! Wij blijven blank gebruiken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zelfs hier kom je dus politiek correcte slijmballen tegen die braaf gehoorzame aan de linkse slijmballen, zo als de NPO het graag zou willen zien.
    Logisch dat dit land naar de klote gaat met dit soort volk.

    “De taalcommissie van de Nederlandse Omroep Stichting besloten per 2018 de voorkeur te geven aan “wit” i.p.v. blank.”

    Like

   • BertG. zegt:

    Het is niet alleen Inge, maar ook Wachteres die in dezelfde linkse valkuil stapt.
    Eigenaardig toch, dat vrouwen altijd zo gehoorzaam zijn aan wat de linkse kerk wil.
    Een vreemd soort slaafs gedrag is het.
    Nou had ik al geen hoge dunk over de meeste vrouwen die er rond lopen, dit bewijst het nog maar eens.
    Henk V. b.v. die maakt die fout dan ook duidelijk niet.

    Like

 8. kampersrene zegt:

  Zonder blanken is Zuid Afrika niets…. nihil ….nougat bollen… een blanke kan ” werken” en “organiseren” een Afrikaan hangt en slaapt in een bananenboom…nog een beetje en ze zijn afhankelijk van noodhulp….maar mij niet gezien ….dat ze hun plan trekken

  Like

 9. Wolf zegt:

  Heel erg dit. Ook zeer jammer dat de trotse Afrikaander TAAL, GELOOFen Raszuiverheid gaat verdwijnen nu deze arme verre verwanten van ons verspreidt worden over de wereld.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ruim tweederde van het land in handen is van witte Zuid-Afrikanen en dat is niet zo vreemd, dat zijn de harde werkers.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En achter elk van die vertrekkende Zuid-Afrikanen gaat een drama schuil, het land moeten verlaten waar je generatie op generatie gewoond gewerkt en geleefd hebt omdat je moet vrezen voor je leven en dat van je geliefden.
  En met achterlating van alles waar generaties voor gewerkt is, een onverkoopbaar huis en onverkoopbare landerijen.
  Ik zou er een tijdbom in leggen bij vertrek en niet zo’n kleintje ook.
  Ik niet dan jullie zeker niet !

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Je kunt het niet helemaal ( beter gezegd: helemaal niet ) vergelijken met NL-ers die de islamisering zat zijn en ook Nederland ontvluchten.
   Maar ik vind het verschrikkelijk dat een blank land, dat NL was, helemaal NIETS of verkeerd nieuws brengt over de blanke Zuid -Afrikaners en al die moorden die daar gebeuren zoveel mogelijk verzwijgt.
   Heb zelf veel van die Videoos van Katie Hopkins gezien en info over dat land kun je beter op internet opzoeken dan NL-media te volgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s