VIDEO: Hoe moet je discussiëren met rechtse mensen (satire!)


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Hoe moet je discussiëren met rechtse mensen (satire!)

 1. Dr. Heinz zegt:

  Met links, socialisten, communisten, anarchisten, radicalen kun je geen fatsoenlijk gesprek voeren! Zij volgen bepaalde regels en als je daar niet inpast cq die regels opvolgt en naar gedraagt ben je een: racist, xenofoob, extreem rechts of wat dan ook!! Links is het probleem, links is de oorzaak dat het hier in heel Europa mis is en gaat mislopen!!! Zij die wel de ogen en oren open hebben, en die nog kunnen nadenken en hun eigen verstand kunnen gebruiken weten dat ik gelijk heb!
  Links moet de macht worden ontnomen, alleen zo krijgen we een beter Nederland en Europa!!

  Geliked door 4 people

 2. rensk. zegt:

  Is wel zo. Je vergeet nog de kleding, Daar hebben ze ook regels voor. Moet niet te veel afwijken van wat zij toelaatbaar vinden. Vraag me altijd af waarom linkse mensen geen uniformpjes dragen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Dit is geen satire, zo praten mensen van GL elke dag. Weet ik uit eigen ervaring.

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dit is geen satire, maar een schoolvoorbeeld van mind control en indoctrinatie (brain washing). Met een dergelijke training worden jonge propagandisten voorbereid voor hun taak. Er wordt hen een aantal “slimme trucjes” aangeleerd, om het vermeende gelijk te verkrijgen. Met die gezamenlijke dreun wordt het onderbewustzijn geprogrammeerd. Zo leerden wij vroeger op school immers de tafeltjes. Maar dat was onschuldig. Dit dus niet. En met dat zogenaamd liedje aan het einde wordt de satanische verheerlijking en onderwerping bevestigd. Door samen staand met de hand op het hart een dreun te zingen, wordt je samen één met de duivel. Door de vele herhaling en herhaling en herhaling wordt het onderbewustzijn geprogrammeerd. Na een aantal sessies denk je niet meer na en weet je niet beter meer. Het onderbewustzijn neemt over. Je denkt immers ook niet meer na, als je een rekensommetje maakt. Je onderbewustzijn weet immers hoeveel 3 x 3 is. Des te eenvoudiger de input, des te beter de programmering. Zo worden rationaliteit, logisch nadenken en gevoelens en emoties uitgeschakeld. In de kerk zeggen de gelovigen zonder na te denken: “AMEN”. De moffen riepen destijds gezamenlijk zonder er over na te denken: “SIEG HEIL”. Dat was de ENTER-toets van de programmering.

  Like

  • Taljaard zegt:

   Deze satire heeft inderdaad een ernstige ondertoon.
   Zwakke persoonlijkheden, die op zoek zijn naar zelfbevestiging in een groep, jonkies, die oh zo graag ergens ”bij willen horen” en vrouwen die zich teveel laten leiden door hun emotionaliteit zijn in het bijzonder ontvankelijk voor deze programmering.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s