VIDEO: Inbreng Ton van Kesteren (PVV) tijdens verkiezingsdebat Provinciale Staten Groningen over Leefbaarheid en Energie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groningen, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Inbreng Ton van Kesteren (PVV) tijdens verkiezingsdebat Provinciale Staten Groningen over Leefbaarheid en Energie

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Ik krijg bijna medelijden met die linkse gekkies, helder verhaal, Ton. 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou die weet zijn standpunten wel naar voren te brengen!
  Let ook even op de schampere blikken van de overigen om hem heen zo van; “ja hoor het is goed met je”.
  Groningen is van oudsher een communistisch bolwerk, benieuwd hoelang ze dat nog zullen blijven nu ze aan den lijve ondervinden hoe de overheid en dus ook GroenLinks en de PvdA op een schandelijke wijze met ze omgaan.
  Vele miljarden zijn er naar de overheid en de NAM gegaan en nu er één schamel miljard op tafel moet komen om gedupeerden schadeloos te stellen geven ze keer op keer niet thuis.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  “Wat woedend is aan manipulaties door Non Profit Industrial Complex is dat ze de goede wil van de mensen, vooral jonge mensen, oogsten. Zij richten zich op hen die geen vaardigheden en kennis hebben gekregen om echt voor zichzelf te denken door instellingen die zijn ontworpen om de heersende klasse te dienen. Het kapitalisme werkt systematisch en structureel als een kooi om gedomesticeerde dieren op te voeden. De organisaties en hun projecten die onder valse slogans van de mensheid opereren om de hiërarchie van geld en geweld in stand te houden, worden snel enkele van de meest cruciale elementen van de onzichtbare kooi van corporatisme, kolonialisme en militarisme”. – Hiroyuki Hamada, kunstenaar

  De productie van Greta Thunberg – voor toestemming is geschreven in zes bedrijven. ACT I – ACT II – ACT III – ACT IV – ACT V – ACT VI] [Addenda: I].

  In ACT I onthullen we dat Greta Thunberg, het huidige wonderkind en gezicht van de jeugdbeweging om de klimaatverandering te bestrijden, dient als speciale jeugdadviseur en trustee voor de ontluikende mainstream tech start-up, “We Don’t Have Time”. Vervolgens verkennen we de ambities achter het technologiebedrijf We Don’t Have Time.

  In ACT II illustreren we hoe de jeugd van vandaag de dag de opofferende lammeren zijn voor de heersende elite. Ook in deze act introduceren we de bestuursleden en adviseurs aan “We Don’t Have Time”. We verkennen het leiderschap in de beginnende We Don’t Have Time en de partnerschappen tussen de gevestigde bedrijfsonderdelen op milieugebied: Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org, Avaaz, Global Utmaning (Global Challenge), de Wereldbank en het World Economic Forum (WEF).

  In ACT III deconstrueren we hoe Al Gore en de machtigste kapitalisten van de Planeet achter de huidige gefabriceerde jeugdbewegingen zitten en waarom. We verkennen de We Don’t Have Time/Thunberg-verbindingen met Our Revolution, het Sanders Institute, This Is Zero Hour, de Sunrise Movement en de Green New Deal. We raken ook aan de beroemde familie van Thunberg. In het bijzonder Thunberg’s beroemde moeder, Malena Ernman (WWF Environmental Hero of the Year 2017), en haar boekpresentatie in augustus 2018. Vervolgens gaan we in mei en april 2018 op zoek naar de genereuze media-aandacht voor Thunberg door SvD, een van de grootste kranten van Zweden.

  In ACT IV onderzoeken we de huidige campagne, die zich nu ontvouwt, in “het leiden van het publiek naar de noodmodus”. Belangrijker nog is dat we samenvatten wie en wat deze modus moet dienen.

  In ACT V gaan we dieper in op de Green New Deal. We kijken naar Data for Progress en de doelgroep van vrouwelijke jongeren als een belangrijke “femografische”. We verbinden de primaire architect en auteurs van de “Green New Deal” gegevens met het World Resources Institute. Van daaruit lopen we door de in elkaar grijpende Business & Sustainable Development Commission en de New Climate Economy – een project van het World Resources Institute. We onthullen de rode draad tussen deze groepen en de toewijzing van geld aan de natuur, vertegenwoordigd door de Natural Capital Coalition en het non-profit industrieel complex als geheel. Tot slot laten we zien hoe dit heeft geleid tot de implementatie van betalingen voor ecosysteemdiensten (de financialisering en privatisering van de natuur, wereldwijd in omvang), wat naar verwachting zal worden aangenomen tijdens de vijftiende bijeenkomst in Beijing in 2020.

  In de slotakte, ACT VI [Crescendo], ronden we de serie af door te onthullen dat de fundamenten die de klimaatbeweging van het afgelopen decennium hebben gefinancierd, dezelfde fundamenten zijn die nu samenwerken met het Climate Finance Partnership op zoek naar 100 triljoen dollar van pensioenfondsen. We onthullen de identiteit van individuen en groepen aan het roer van deze in elkaar grijpende matrix, die zowel het medium als de boodschap controleert. We nemen een stap terug in de tijd om kortstondig de tien jaar van strategische social engineering te laten zien die ons naar deze afgrond hebben gebracht. De relatie tussen WWF, Stockholm Institute en World Resources Institute zien we als belangrijke instrumenten voor het creëren van de financialisering van de natuur. We kijken ook naar wat de eerste publiekscampagnes voor de financialisering van de natuur (“natuurlijk kapitaal”) die het WWF langzaam in het publieke domein brengt. We denken na over hoe mainstream NGO’s hun invloed proberen te beschermen en de bevolking verder te manipuleren door ondergronds te gaan door middel van Extinction Rebellion groepen die georganiseerd worden in de VS en over de hele wereld.

  Nu de rook is opgeruimd, kunnen de zwakke en in wezen niet-bestaande eisen die doen denken aan de 2009 TckTckTckTck “eisen” nu volledig worden begrepen.

  Sommige van deze onderwerpen, in aanvulling op andere, zullen worden vrijgegeven en besproken in meer detail als addenda gebouwd op het grote volume van het onderzoek. Dit houdt onder meer in dat men door het kijkglas stapt, met een verkenning van hoe de echte “Green New Deal” onder de Forth Industrial Revolution eruit zal zien. Ook komt er een blik op de kracht van de beroemdheid – en hoe het een belangrijk instrument is geworden voor zowel kapitaal als conformiteit.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator

  http://www.wrongkindofgreen.org/2019/01/17/the-manufacturing-of-greta-thunberg-for-consent-the-political-economy-of-the-non-profit-industrial-complex/?fbclid=IwAR3lTtNRJPZeoAAVwcuAoW8ciEEjeavADgQelJk9w8um10HG5DGP7TfwrbU

  Geliked door 2 people

 4. Frans Brassens zegt:

  Ton van Kesteren blijkt op te komen voor de belangen van inwoners van Groningen, en niet voor miljarden slurpende algemene waan-projecten. Als enige in deze discussie begrijpt hij kennelijk dat de verkiezingen van 20 maart gaan over de gang van zaken in de provincies.
  Punt 2 is natuurlijk de via deze verkiezingen samen te stellen Eerste Kamer, maar daar ging het hier niet over.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Van Kesteren vaagt links onbenul finaal weg

  De natte droom van GroenLinks, de nachtmerrie van de realist

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Je zou voor de aardigheid eens moeten gaan kijken in de omgeving van de Volkeraksluizen, je valt van de ene in de andere verbazing.
   Wat velen ook gemakshalve over het hoofd zien is dat in de wijde omtrek van die molens woningbouw onmogelijk is vanwege de slagschaduw van die dingen.
   Ben wel benieuwd hoe onze veestapel daar op den duur op reageert, misschien krijgen die straks wel de gekke koeienziekte 2.0 !

   Like

 6. BertG. zegt:

  Het zou leuk zijn, om voor de verandering, ook eens wat te horen van al die andere PVV’ers uit de provinciale staten uit de rest van Nederland.
  Het lijkt wel of die alleen op papier bestaan.
  Verder heb ik geen idee wie dat zijn of hoe ze er uit zien, of wat ze ergens van vinden.
  Ik kan er op stemmen maar daar blijft het ook bij.
  We horen alleen wat van van Kesteren en van Faber.
  Of heeft de rest geen eigen mening die ze mogen uitdragen, en een zwijgplicht gekregen.
  Zo maak je geen reclame als je wilt dat ze op je stemmen.
  Bijna iedereen in de regering zou ik kunnen benoemen of waar ze van zijn.
  Maar van de PVV uit de provincie? Geen flauw idee.
  Ik zou ze gewoon straal negeren als ik ze tegen zou komen, geen idee wie dat verder zijn.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Snotneus gaf ook teken van leven.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De PVV is vele talenten. Ook meneer van Kesteren weet waar hij voor staat en weet dat uit te dragen. Groningen doet er goed aan massaal PVV te stemmen; waarom zogenaamd het klimaat redden als je huis op instorten staat en de VVD je laat creperen?

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Goed gedaan Ton, wij zijn trots op jou!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s