Tweet van Geert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, PVV, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Peter Selie zegt:

  Verrijker moet we dit soort monsters van Brussel en dus ook Van den Den Haag noemen.

  Geliked door 3 people

 2. Wachteres zegt:

  GS.TV ZomerReport. Voxpoppen met Chantal

  .Vanaf 3.10/4.35 de Utrechtse aanslagpleger..

  Geliked door 1 persoon

 3. Lange zegt:

  vader en moeder , neef en nicht tsjongejonge toppertje mislukte schaapsherder in de grote stad
  tsja kreeg ook te weinig respect he en zijn eer aangetast vandaar moeilijk moeilijk allemaal hoor

  Geliked door 2 people

 4. Pieter zegt:

  Misschien is het een goed idee om criminele buitenlanders uit te zetten naar hun thuisland en een eventueel NL paspoort in te nemen!!

  Ow… wacht… Geert was me ver voor met dat sublieme idee 😁

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Pieter. Geert Wilders spreekt daarover sinds 2006. Het is bijzonder vreemd dat de hele club van Gukmen Tanis kan lekker in Nederland chillen. Tot nu toe kwam niemand op het idee ze als criminele buitenlanders eruit te sodemieteren. Zijn broer staat bekend als vurige salafist en Gukmen zelf vocht als jihadist in Chechnya. Hij pleegde aan de lopende band alle mogelijke misdrijven; inclusief verkrachting in 2017. Nu heeft hij – samen met compagnons – zijn carriere afgerond met de terreuractie in Utrecht. Wij zouden maar hopen dat de D66- en Groen-Links rechters het fatsoen zouden hebben hem voor levenslang op te sluiten. Maar zijn hele familie moet Nederland eruit worden gedonderd. Dat zou kunnen, indien wij een FvD of PVV Minister van Justitie zouden krijgen i.p.v. een lulletje rozenwater van de VVD, CDA of D66.

   Geliked door 1 persoon

  • Eric trotse pvv-er zegt:

   Die Geert …die moet minister president worden en die zak van een Rutte weg
   Die geeft het Nederlandse volk verkocht aan die kut buitenlanders …Rutte …vieze buitenlander hoer dat je bent
   Hopelijk loop jij de juiste man ooit tegen het lijf
   Hij zal voor mij de grote held tot in het einde der dagen zijn …

   Like

 5. Ik kijk bijna altijd wel naar DWDD, het Journaal. Vanavond niet, geen zin om al die Landverraders met een hypocriete prietPraat te zien / horen! Wat zullen ze weer draaien én graaien om zich weer uit de nesten te lullen! Vreselijk wat er met dit landje gebeurd is!!

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  Of motivatie verdachte Turk nu relatiegerelateerd of terrorisme is, hoe kan iemand met een strafblad vol misdrijven van doodslag tot diefstal, vernieling en verkrachting vrij rondlopen en met een wapen in een tram onschuldige mensen doodschieten??

  Leg dat eens uit Rutte

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Iedereen verdient een tweede kans, en een derde en een vierde en desnoods nog een vijfde. Ben je het hier niet mee eens dan ben je een rechtsradicaal.

   Geliked door 2 people

  • Dat kan alleen in dat geschifte nederland. Ik wil ook gewapend met een vuurwapen over straat. Dit alleen ter bescherming van eigen of andermans leven ( niet van de aanvaller natuurlijk). Helaas zijn de politici in den haag als de dood van bewapende burgers. Ze hebben liever alleen bewapende criminelen, daar worden gewapende agenten op af gestuurd. Na de met veel ophef gepleegde arrestatie, worden die lieden na enkele dagen geruisloos weer losgelaten zoals nu blijkt, waar ze doorgaan met het zaaien van dood en verderf vanwege hun spaarpunten bij allah. Natuurlijk was rutte zeer geschokt en leefde hij mee met de slachtoffers. Volgende zaak deurwaarder.

   Geliked door 2 people

   • In NL zijn 1000en wapens…. bij “verwarden”!!!! Worden ingezet bij de Intifada en afrekeningen binnen het eigen circuit! Ik hoop dat Het Zooitje op Het Binnenhof bij zoveel FAAL even flink de oortjes krijgt gewassen bij een kruisverhoor!!

    Geliked door 1 persoon

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Ach meneer Wilders dit is maar een incidentje in de relatie sfeer van een verwarde man met een te lage suikerspiegel. De slachtoffers waren helaas op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. Triest maar heeft niets met de islam of zoiets te maken, dat is een godsdienst van vrede en liefde. Er zijn overal individuen die ontsporen en slechte dingen doen. Denk dat dit zo’n beetje de officiële deugmensen reactie zal zijn. Gelul natuurlijk van mij! De dader is gewoon een geinporteerde Turk met nu een Nederlands paspoort, in ruil gekregen voor een volle spaarkaart van AH, voor een levenslang verblijf hier met uitkering e.a. faciliteiten. Heeft weliswaar inmiddels een strafblad zolang als zijn arm maar mag gewoon vrij blijven rondlopen in ons multiculturele landje. Meer van dit soort kleine incidentjes zullen volgen en de elite zullen elke keer weer geschokt zijn, de vlag halfstok hangen en daarna gewoon weer doorgaan met hun open grenzen beleid, moslim knuffel import, islam faciliteren en andere criminele praktijken van dat soort. Een heel grote aanslag zal er niet zo gauw van komen in ons land want veel van die moslimterroristen, die ook niet gek zijn, hebben hier inmiddels hun Europees hoofdkantoor. De grote afrekening komt nog wel. Enz., enz. Stem eens wijzer, stem ze weg en heb is een keer de moed en het lef om de PVV de bezem door die corrupte elitestal te laten halen! a.s. woensdag is de keus aan u.

  Geliked door 4 people

  • Kan mij er helemaal in vinden!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Daan Kranenburg. Geweldige situatieschets. Iedere woord spreekt boekdelen. Zo is het gewoon: de elite zou iedere keer weer (nep)geschokt zijn. Wij interesseren deze elitaire lui geen zier. Hun sympathie en interesse gaan naar de geimporteerde moslimknuffels. Wij zijn niets meer dan proefkonijnen in een langlopend anthropologische onderzoek; gefinancierd door Bilderbeg/NWO en EU. In een van de huis-aan-huis kranten in het hoge noorden, stond een artikel over Ferdinand Domela Nieuwenhuis. Deze grote man zei op 24 november 1889 het volgende: “Tussen kapitaal en arbied is geen verzoening mogelijk, evenmin als tussen een roofdier en zijn prooi”.
   In 2019 zijn zijn woorden nog steeds actueel; maar krijgen een andere betekenis: “Tussen NWO Globalisten/politiek-correcte EU multiculturalisten en Europese autochtonen is geen verzoening mogelijk, evenmin als tussen een islamitisch beest en zijn Dhimmie-prooi”.

   Geliked door 1 persoon

 8. Ruud zegt:

  …….en loopt vrij rond……………en moordt………….en niemand is verantwoordelijk!
  In wat voor een kut-land leven wij eigenlijk Rutte? Wordt het niet tijd voor een volksgericht in plaats van jouw onnozel geouwehoer over Nederland als rechtstaat!

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  De Noorse Minister President, Erna Solberg, had op haar “Twitter-account” een condoleance-medeleven geschreven betreffende de aanslag op de moskee in Nieuw Zeeland.
  Er kwamen zoveel ( een lawine van ..! ) haatberichten binnen anti-muslim die men niet kon verwijderen, dat ze besloot alles weg te halen.
  Maroc:
  https://www.yabiladi.com/articles/details/75896/norvege-erna-solberg-victime-d-une.html

  Geliked door 2 people

  • De Haat zit heel diep, in heel West-Europa! Van mij nóg meer voor De Lullo’s van Het Binnenhof, Brussel en Vrindjes, dan voor de terroristen! Ik kijk naar J en P, er komt HEEL VEEL FAAL van de (r)Overheid los. We wisten het al lang, gestoord volk loopt hier gewoon vrij rond met wapens en al. De hele Rechtsgang is ook al heel lang een Grote D’66 Puinhoop! Er moet een TRIBUNAAL komen waar al die Landverraders naartoegesleept moeten worden!

   Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat me wel op viel, dat Erdogan ook een onderzoek wil laten doen hoe en waarom hij tot zijn daad kwam.
  Helaas hebben de Turken geen inzage in de Nederlandse dossiers dus ben Ik benieuwd hoe dat gaat lopen.
  Ook laat Turkije zijn landgenoten nooit in de steek en daarom denk Ik dat hij dit geval politiek gaat gebruiken.
  Ook nog zo iets, hij zou geradicaliseerd zijn de laatste tijd, maar hij snoof zichzelf achterover volgens bekenden van hem, dus kan wel gesteld worden dat een en ander niet klopt in alles wat naar buiten komt, want een radicale moslim rookt niet drinkt niet en drugs is al helemaal uit den boze.

  Geliked door 2 people

 11. Alphons Mantel zegt:

  Islamitisch terrorisme in Europa: 1000 doden in 10 jaar ; waarom kiezen Rutte, Merkel en Macron hiervoor?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Alphons Mantel. U vraag is een vraag van een normale persoon die gewoon zijn logica gebruikt. Maar helaas leven wij al decennia lang niet in normale tijden. Wij hebben te maken met mensen, in hoge posities, die men kan beschrijven als zwaar gedegenereerde psychopaten. Mensen die met behulp van drank en cocaïnelijntjes in staat zijn gewetenloze besluiten te nemen over de levens van miljoenen mensen wereldwijd.
   Er zijn drie films die deze monsters goed beschrijven. Het is de moeite waard ze te zien: a) The Great Gatsby (die van 1974), b) Shampoo (met Warrn Beatty) c) Wall Street (1987).
   Angela Merkel, Macron en Rutte zijn kleine pionnetjes in het spel. Zij voeren de bevelen van Bilderberg/NWO globalistische goden, die vanuit hun verrotte Olympus al meer dan 75 jaar over bezet Europa regeren. De EU is door hen in alle haast opgericht, omdat ze na 1990 (val v.d. Sovjetunie) bang waren dat Europa zou haar soevereiniteit en vrijheid claimen. De oprichting van de EU en de invoering van de EURO werden mogelijk dankzij professionele prima geoliede leugenmachine. Daarom mogen ook per direct 9 Oost Europese landen lid worden; zonder hen kredietwaardigheid te checken. Daarna werden snel twee zwaar corrupte landen erbij.

   Zolang wij lid zijn van de EU, kan men niet over vrijheid en soevereiniteit spreken.

   Like

 12. zou er geen wet kunnen komen, waarin geregeld is, dat notoire risicovolle criminelen of verwarde personen ipv een identiteitskaart een MENTOR- Kaart krijgen , waarbij ze onder curatele gesteld worden van bv de reclassering en zodoende geen rare dingen meer kunnen doen, zoals een huis kopen of een tel abonnement afsluiten. een buitenlandse reis maken of andere dingen doen. een identiteitskaart met rode stip en evt code-nr van de mentor zou ook kunnen

  Like

  • Tineke zegt:

   Doen ze niet=discriminatie

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Van Heezick. Dat is opzich helemaal geen slecht idee. De technologische mogelijkheden zijn er al, en het kan voor 100% worden ingezet. Thans de privacywet druist tegen deze maatregel. Er schuilt hier ook een risico: niet de zware criminelen of “verwaarde kerels met islamitische, terroristische neigingen” krijgen zo’n pasje, maar WIJ! De Jettens, de Yasser Klavers, de Ruttes en de zooi die ons verder wil knechten aan de EU, zal ervoor zorgen dat ons bek dicht blijft en wij zouden 24 u per dag worden gemonitoord.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s