Berlijn rust gevangenissen voor € 7,3 miljoen uit met wifi

Screenshot_126

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Echt een “sterk signaal” aan alle criminelen van de hoofdstad

Wanneer je als naïeve waarnemer een melding leest waarvan je denkt dat deze aan krankzinnigheid, slechtheid en volledige wereldvreemdheid nauwelijks meer te overtreffen is – dan kun je er bijna zeker van uitgaan dat zo´n melding uit Berlijn komt.  

PI News (2)

De Duitse hoofdstad, die, zoals bekend, bestuurd wordt door een mengeling van socialisten, eco-communisten en verheerlijkers van de DDR, heeft met het oog op zijn falen op bijna alle levensterreinen blijkbaar niets beters te doen dan enkele gevangenissen in de stad uit te rusten met vrij beschikbaar internet voor de gevangenen.

De kosten van in totaal bijna € 7,3 miljoen worden, als het daarbij blijft, daarna weer betaald door de hard werkende mensen in Beieren, Baden-Württemberg en Hessen.

Heel Berlijn is een linkse wolk

Verantwoordelijk, eens temeer; de hippe Senator van Justitie, Dirk Behrendt (Groenen), die met zijn eveneens Groene “levenspartner” midden in Kreuzberg woont – en nog steeds een groot hart lijkt te hebben voor de jongens in gevangenschap.

Een citaat uit de “Bild-Zeitung”:

Berlijn – In de chronisch slecht bij kas zittende hoofdstad Berlijn ontbreekt het aal geld voor bijna alles. Verbazingwekkend waarvoor er nu wel geld beschikbaar is!

Senator van Justitie Dirk Behrendt (Groenen) schenkt de gevangenen nu volledige ontvangst – voor € 7,3 miljoen krijgen ze wifi. Behrendt vond een pilotproject “Resocialisatie door digitalisering” in 2018 zo goed, dat het nu in bijna alle gevangenissen in Berlijn wordt voorgezet.

Niet bijvoorbeeld basisscholen, bejaardentehuizen of onderwijsinstellingen worden zo uitgerust – maar uitgerekend diegenen die gemeenschap als grote schade hebben toegevoegd, dienen, quasi als beloning, op internet te mogen surfen.

Dit is gewoon Berlijn

Waarschijnlijk alleen buiten de luchtbel Berlijn wordt zo´n handelwijze als datgene waargenomen wat ze in werkelijkheid is. Een affront zonder weerga. Maar hier, direct in het epicentrum van onze zieke republiek, genieten diegenen die dienen in het Leger des Heils van de zogenaamd “goeden”, sowieso een soort speciale immuniteit en wijzen derhalve elke kritiek verontwaardigd af.

Omdat de meeste van de in totaal 5000 gevangeniscellen in de stad waarschijnlijk sowieso bezet zijn door leden van de desbetreffende “grote Arabische families”, zien we eens temeer waar de prioriteiten van de politici van de Senaat liggen. Werkelijk een sterk signaal aan al die criminele Arabische en Turkse clans, drugsdealers en andere nietsnutten – en tegelijkertijd een figuurlijke trap in het kruis van de rechtschapen mensen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Berlijn rust gevangenissen voor € 7,3 miljoen uit met wifi

 1. Henk zegt:

  ik dacht dat je niet eens een GSM in de gevangenis mocht hebben…

  Like

 2. ildiko zegt:

  de krankzinnigheid van de Marxisten kent geen grenzen.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Daar hoort dan ook een behoorlijke tablet bij, een Ipad of zo.
  Anders hebben ze nog niks aan die gratis wifi.
  Dat krijgen ze zeker later nog te horen in een vervolg bericht.
  Zonder behoorlijk tablet heb je natuurlijk niks aan wifi.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  En dat als je in Duitsland 15 minuten rijd je telefoon uitvalt omdat er een Funcklog is de hele telefoonontvangst daar is compleet ruk ,7,3 miljoen voor wifi ,in de bajes ,ze zijn totaal van de pot gerukt .

  Geliked door 1 persoon

 5. QENQ6 zegt:

  Als het internet nou maar snel genoeg is, want anders worden de gevangenen WEER boos, en dat wil je natuurlijk niet….

  Like

 6. Jan zegt:

  Zo kan men langgestraften voorbereiden op terugkeer in de digitale maatschappij. Een adembenemend experiment van een socialisme met een menselijk gezicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s