8 jaar Rutte . . .

Screenshot_156

Permanente terreurdreiging – Continue lastenverzwaringen – Soevereiniteitsoverdracht naar EU – Afbraak verzorgingsstaat – Toename onveiligheid – Ontmanteling politie en leger – Massa-immigratie – Transferunie

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Nederland, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op 8 jaar Rutte . . .

 1. Geweldige start van het Verkiezingsdebat; Geert Wilders ging vol op het orgel!!! Later Baudet ook nog! Geert For President!!!! Ook vééééeééééél Krokodiletranen van ‘JeWeetWel’!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

 2. Ja hoor, Rutte in het Verkiezingsdebat; Wilders en Baudet jagen de tegenstellingen aan in het land!! Vuile Landverrader!!

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  En nu allemaal boos op Baudet, wat een zielige mensen ,continu de kluit in de zeik nemen ,en nu ze “geschokt” zijn ,gaat Baudet verder ,politiek smerig ,,ja zeker ,met het negeren van Wilders zijn het smeerlappen.zal de vlag uitsteken als dat stelletje klimaatdebielen onderuit gaat morgen

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De VVD-verkiezingsbelofte voor lastenverlichting betekent enkel dat u uw vakantiegeld nodig heeft om te voorzien in uw levensonderhoud, want vakantievieren is niet voor het plebs…….is ook klimaatonvriendelijk.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat is al jaren zo, en zeker voor degene met een minimum inkomen, als je maar een klein beetje opgelet had in je omgeving.
   Waar moet je anders je eigen bijdrage in de ziekenzorg van betalen.
   Alleen degene die een wat ruimer pensioen hadden, hadden hier voorheen nog geen last van.

   Geliked door 1 persoon

 5. Perfide Albion zegt:

  Eigenlijk een samenvatting van de puinhopen van Paarse Mark en zijn klote VVD.

  Geliked door 3 people

 6. delamontagne zegt:

  IK HOORDE Rutte tot 2 maal toe [weer] zeggen dat NL het beste, allerbeste Zorgsysteem ter wereld heeft.
  JE MOET MAAR DURVEN.
  Dit hieronder zou ik hier in Fr
  in ieder geval niet zo gauw durven rondvertellen……….

  In de lege gangen waagt geen patiënt zich nog in zijn ochtendjas om loopoefeningen te doen, geen verpleegkundige zal er ooit nog een patiëntenkamer binnenstappen om troostende woorden te spreken of medicijnen te brengen, geen arts zal er nog zijn zaalronde beginnen.

  Geliked door 4 people

 7. BigLJohn zegt:

  8 jaar Rutte. Ik heb de man al horen reutelen over een kabinet Rutte 4. Die Rutte speelt voor helderziende. Hij voorspelde het kabinet Rutte 2 en ook Rutte 3. Nu dus alweer Rutte 4. Wat zou er toch met onze stemmen gebeuren, want iedere keer komt zijn VVD als grootste uit de bus, en blijft tegen de verhoudingen in de PVV aan de kleine kant. De voormalige CPN (Groen Links) is aan een groeispurt bezig, terwijl de door iedereen verguisde PvdA ook weer aan het opkrabbelen is. Daarnaast zijn D66 en het CDA zo links als de neten geworden, en niet te vergeten is daar ook nog de SP. De VVD heeft de liefde verklaard aan Groen Links, en is ook al bezig aan een radicaal linkse koers. Misschien word het wel ooit een huwelijk tussen die twee. Waarmee ik maar wil zeggen; De Nederlandse politiek is bijna uitsluitend radicaal politiek links gericht. En het FVD dan ? Dit is een typische onbetrouwbare pluche-plakker die veel stemmen bij Wilders weghoudt, en ook al zit te flirten met links. Ik ben o zo benieuwd hoe die verkiezingen van morgen aflopen….Het waterschap krijgt van mij een blanco stem. Die lui die gekozen willen worden zitten daar alleen maar voor een groot salaris. En als je ziet wat voor gespuis daar gekozen wil worden, onder andere……De PvdA !!!

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Het is jammer dat je er zo over denkt. Normaal gesproken delen wij vaak dezelfde mening. Ik hoop dat zowel de PVV als het FvD heel groot worden. Morgen gaan we het zien.

   Geliked door 2 people

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik zie het als een loopbaantraject: je verloochent je volk – zonder moraal is dat easy – en je houdt een wereldbaan over. Clever!

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5146790/je-hoeft-er-niet-te-wonen/

  ‘Vervelende jeugd’ terroriseert wijk en slingert zwaar vuurwerk naar invalide in rolstoel

  Intimidatie, vernielingen, scheldpartijen, tuffen en nu ook vuurwerk gooien naar een rolstoeler. Iedereen weet wie die raddraaiers zijn, maar niemand kan, durft of mag ingrijpen. U weet wel, in de wijk waar mensen al meer dan twee jaar ’s avonds hun huis niet meer uit durven. Nou jongens, snel wat klimaatdrammer-truien uitdelen, wie weet draagt dat bij aan een oplossing in dit gave land! Maar ja. Je hóeft er niet te wonen.

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/europese-commissie-vlucht-na-valse-bommelding-vliegensvlug-hun-kantorencomplex-uit/

  Europese Commissie vlucht na valse bommelding vliegensvlug kantorencomplex uit!

  Behoorlijk stressen deze week met aanslagen hier en daar! Ook de Europese Commissie kreeg er mee te maken nadat vanochtend een bommelding was gedaan in Brussel. Instanties kregen de melding dat een explosief verstopt zou zijn in één van de kantorenpanden, maar de melding bleek vals. Het is tekenend voor de situatie op dit moment in Europa. Voor de veiligheid zijn de gebouwen van de Commissie tijdelijk afgesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s