Hamburg heeft “mensen die zich bezighouden met afval” in dienst in vluchtelingenonderkomens

Screenshot_6

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De stad stelt zogenaamde “mensen die zich bezighouden met afval” aan, die in de asielzoekersonderkomens het afval van onze “nieuwe burgers” mogen scheiden en verwijderen. Dat bleek uit een interpellatie van de AfD-fractie, die specifiek vragen stelde over de aanstelling van “iemand die zich bezighoudt met afval” in het onderkomen bij de Gleisdreieck. De werkzaamheden van “diegene die zich bezighoudt met afval” bleek uit de volgende, ingewikkeld geformuleerde, activiteiten te bestaan:

politikstube

 • “Informatie geven Aan de bewoonsters en bewoners over het thema afvalverwijdering” (in duidelijke taal: asielzoekers er constant op wijzen dat afval niet op straat gegooid wordt, maar thuishoort in de afvalcontainer).
 • “Afval verzamelen op het terrein” (in duidelijke taal: door asielzoekers achteloos op straat gegooid afval verzamelen).
 • “Klaarzetten van afvalbakken op de dag van de vuilnisophaaldienst, ook op vrije dagen” (in duidelijke taal: afvalcontainers ´s morgens vroeg buiten zetten, ook als de “vluchtelingen” nog slapen”).
 • “Sorteren van de inhoud van de afvalbakken voordat ze geleegd worden en om te voorkomen dat er verkeerde spullen tussen zitten” (in duidelijke taal: in de afvalcontainers woelen en het door de asielzoekers niet gescheiden afval eruit halen, scheiden en opnieuw sorteren).
 • “Verwijderen en opslaan van verboden afval in speciale ruimtes” (in duidelijke taal: verboden afval, dat door de asielzoekers gewoon naast de containers wordt neergezet, verzamelen en verwijderen).
 • “Indien nodig legen van de papiercontainers en natte reiniging van de afvalcontainers” (in duidelijke taal: schoonmaken van smerige afvalcontainers).

Daarover de voorzitter en woordvoerder migratie van de AfD-fractie in de Hamburger Senaat, Dr. Alexander Wolff:

“Terwijl steeds meer Duitse armoede-bejaarden en daklozen in vuilnisbakken zoeken naar flessen waar statiegeld op zit, neemt de stad “mensen die zich bezighoudt met afval” aan, die het afval van onze volledig verzorgde ´nieuwe burgers´ opruimen. Wie tot nu toe het naïeve geloof aanhing dat gasten hun gastheer normaal gesproken zo weinig mogelijk narigheden bezorgen, wordt nu door de realiteit in de vluchtelingenonderkomens in Hamburg uit de droom geholpen. Wij vinden: wie in Duitsland om asiel verzoekt, dient zich aan de hier geldende regels te houden – zonder beperkingen! Of zijn hier toch bepaalde culturele verschillen te zien, die door de voorstanders van de welkomstcultuur zo graag ontkend worden?”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamburg heeft “mensen die zich bezighouden met afval” in dienst in vluchtelingenonderkomens

 1. Piet Snot zegt:

  Zal het hier nou echt zoveel anders zijn?
  Ruimen ze hier dan wel keurig hun afval op?
  Ik denk dat ze hier ook van die ploegen hebben rond lopen bij zo’n AZC of andere opvang centrums.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Asielparasieten die nog te belazerd zijn om hun eigen afval op te ruimen……Wat een verrijking !!

  Geliked door 4 people

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles, door madam Merkel en haar idiotie! Eigen volk, mag barsten!

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  In elke afvalcontainer dienen vier ‘asielzoekers’ gepropt te worden: met hun kop naar beneden. Kunnen ze de bodem mooi schoon likken om aan vreten te komen.
  Geen enkele consideratie met dat mohammedaanse vullis.

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Ik zou het vertikken om de rotzooi van die gelukszoekers op te ruimen. Ze doen dat zelf maar en anders komen ze er maar in om. Aan hen de keus. Wat beschaving betreft.zal het echter nooit iets worden met die lui.
  Maar Duitsers hun troep laten opruimen is gewoon een moderne vorm van slavernij. En dat mag niet.

  Geliked door 2 people

 6. Rene zegt:

  Als dit maar geen te zwaar werk is voor deze mensen, kunnen ze geen Duitse ploeg laten komen.? Want werken staat bij deze uitvreters niet in hun woordenboek, juist.! Ze zijn al druk genoeg met de hand ophouden voor gratis geld.!

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Wat denk je wat er allemaal in het riool verdwijnt!! Er is geen redden meer an!

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Het nieuwe Herrenvolk.

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Het maakt niet uit waar je kijkt, en ook niet in welk land, het is overal een zooitje. Met deze hoogbegaafde nietsnutten ziet de toekomst er hoe dan ook zeer veel belovend uit.
  En dat gaat gelden voor iedereen van links tot en met rechts.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Zo te zien zuipen ze wat af, die maan aanbidders.

  Geliked door 1 persoon

 11. jungleelephant zegt:

  Op hun kop in die containers gooien en dan flink aanstampen!

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Maar de echte afval bevind zich achter de muren van de onderkomens….maar ge kunt er niets mee aanvangen…integendeel ….ze kosten nog een pak geld….nog nooit was afval zo duur !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s