VIDEO – Prof. Afshin Ellian pakt linkse NPO aan: “Geen diversiteit aan opinies!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Communisme, gezond realisme, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, NPO, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO – Prof. Afshin Ellian pakt linkse NPO aan: “Geen diversiteit aan opinies!”

 1. trebor2110 zegt:

  vieze verrotte teringhonden dood schieten
  Jonge mannen met een duidelijk moslim-migratieachtergrond schenden een klein meisje van ongeveer 3 jaar op een speelplaats in Frankrijk en filmen haar.
  Ze huilt, een van de mannen grijpt haar lachend bij de arm en zegt: “Wil je mijn lul in je mond? Wallah (Arabisch voor “bij God”, red.), ik zal je neuken”. https://twitter.com/i/status/1108846288093761536

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Het is schandelijk en misdadig dat ik gedwongen word voor deze linkse propagandazenders te betalen!
  Tijd om dat zooitje op te heffen; ze gaan maar commercieel.

  Like

 3. Ruud zegt:

  Geweldig betoog! Stop de NPO nu!

  Geliked door 2 people

 4. Tom Hendrix zegt:

  De NPO= een grote DDR propagandakanaal. En daar betalen we notabene belasting voor.

  Like

 5. QENQ6 zegt:

  Het geschop tegen Baudet bij de NPO gaat maar door. Wat zijn de druiven zuur!
  De groten aan Prem.

  Like

 6. Corné zegt:

  Na de overwinning van Baudet is het duidelijk geworden: rechts mag weer. De schreeuwerige linkse kliek begint langzaam maar zeker te verschrompelen. Op basis van de verkiezingen zou links hooguit zestig zetels bezetten in de tweede kamer. Dus een invloedarme minderheid. De universiteit van Utrecht voelt de hete adem van Baudet in de nek. De video dat hij genadeloos het linkse onderwijs bekritiseert staat bij de universiteit nog haarscherp op het netvlies. Ze weten dat ze vanaf nu moeten oppassen en niet kritiekloos blijven mee huilen met links, wat ze al jaren gewend zijn. De islamist krijgt op zijn falie. Hoewel er natuurlijk maar een echte aanpak is: ontslag op staande voet. Ook het zielige vertoon van Freek de Jonge. Het zou zomaar kunnen dat ie zelf niet eens door heeft dat ie al jaren over de houdbaarheidsdatum heen is. Nu Erik van Muiswinkel nog. Ook zo’n cabaretier waar nog nooit iemand om heeft kunnen lachen. Die zal ook nog wel gif gaan spuien.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou, ik ben bang dat u wat voorbarig bent, het hele circus gaat gewoon verder hoor, steeds minder mensen die het rechtse geluid willen laten horen zullen bereid zijn op te treden in linkse programma’s, ze weten onderhand wel dat ze in een wespennest terecht komen met uitsluitend tegenstanders waarin ze op het moment dat ze dreigen iets duidelijk te zullen gaan maken overschreeuwd worden door anderen.
   Van de “gespreksleiding” hoeven ze geen steun te verwachten, in tegendeel zelfs.
   Het is niet voor niks dat Geert Wilders al jaren weigert zich in die slangenkuilen te begeven. Je bent volledig kansloos.
   Helaas is het rechtse geluid bij omroepen die dat wel willen laten horen (WNL, Pownews) kwalitatief niet erg hoogstaand.

   Like

   • Eric zegt:

    Onlangs ging Filip Dewinter op de Vlaamse tv in debat met 2 marokkanen. Inderdaad, ook de twee presentators keerden zich af en toe tegen hem. Maar hij hield stand en won de discussie juist doordat hij alleen stond tegenover twee moslims en twee politiek-correcte journalisten. Maar je moet de moed en de beheersing hebben om kordaat te zeggen waar het op staat. Wilders zie ik dat doen, Baudet iets minder, ik vind hem minder goed van tongriem gesneden en bovendien is hij te intellectualistisch. Hoeveel respect ik voor deze kerel heb – hij veegt op zijn eentje de politieke kliek op een hoopje – ik geef de voorkeur aan Wilders die snediger, compromislozer en radicaler is. Was ik Nederlander, ik zou telkens weer op Geert Wilders stemmen.

    Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    Rutte heeft het aldoor maar over het feit dat er schreeuwers zijn en doeners.
    Zoals ik het vlak voor de verkiezingen zag waren de schreeuwers vooral LINKS,
    EN de doeners waarvan hij vindt dat hij daar zelf onder valt……… sorry hoor, maar hij liegt bedriegt en zet handtekeningen, en inlegvelletjes, waar niemand iets aan heeft, de ouderen kunnen BARSTEN, en wie net eigenlijk.
    ALS JE HET NIET MEER WEET, ROT DAN OP RUTTE!!!!!

    Like

 7. sjuad zegt:

  Derksen wist het ook te vertellen,,,

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De wereld zou een stuk vrediger zijn zonder al die linkse idioten !!
  Als ze verliezen worden de woest, hatelijk, onbeschoft en gewelddadig vandaar dat ze het zo goed kunnen vinden met moslims, die zijn net zo !!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Deze video geeft ook weer wat een stel achterlijke idioten journalisten zijn !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Forum wil Polen en Bulgaren naar Nederland halen om provinciale zetels in te vullen
  Baudet vindt oplossing voor tekort aan kandidaten

  ….
  Het is werk dat onze eigen mensen niet willen doen”, legt Baudet uit. “Dan is het een praktische en rationele oplossing om arbeidsmigranten te halen. Zolang we in de Europese Unie blijven kan dat gelukkig zonder al te veel problemen.”

  Al begin volgende week komen de eerste busjes aanrijden vanuit Oost-Europa. In de buurt van Almelo zijn een paar vakantiehuisjes afgehuurd waar de Polen en Bulgaren kunnen slapen. Baudet: “Het is allemaal wat haastwerk, maar gelukkig heeft Theo (Hiddema, red.) op heel korte termijn wat geschikte lui kunnen regelen.
  ….
  https://speld.nl/2019/03/22/forum-wil-polen-en-bulgaren-naar-nederland-halen-om-provinciale-zetels-in-te-vullen/

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/politiek/baudet-versus-fortuyn-thierry-maakt-het-werk-van-pim-af~a1fd6977/

  Baudet versus Fortuyn: ‘Thierry maakt het werk van Pim af’
  Geschiedenis herhaalt zich nooit op dezelfde manier. Toch doet de snelle opkomst van Thierry Baudet onherroepelijk denken aan die van Pim Fortuyn. De overeenkomsten zijn talrijk.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   De verschillen ook, Baudet koketteert wel heel erg met zijn hoge opleiding en dat gaat hem op den duur opbreken.
   Fortuyn kwam ook veel meer op voor de gewone Nederlander, dat is bij Baudet minder het geval.

   Like

 12. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Uitzending gezien, prima betoog Afshin Ellian. Maar onze beschermers denken niet aan islamitisch terrorisme/extremisme, of links terrorisme/extremisme hier https://tinyurl.com/y5h3cgm6 en hier https://tinyurl.com/yyy9ahbx.

  Like

 13. Corné zegt:

  Wel jammer dat Geert Wilders het slachtoffer is geworden van het overlopen van zijn kiezers naar Forum. Want hij heeft jarenlang gevochten voor de principes waar Baudet nu mee pronkt. Jarenlang moest hij daarom zwaar beveiligd worden. Misschien heeft hij niet de PR swoon die Thierry heeft. Maar de inhoud is niets minder. Beter zelfs. Want Geert Wilders heeft veel meer oog voor de zwakkeren en ouderen in de samenleving. De PVV is niet rechts, zoasl altijd wordt gezegd. Eigenlijk is het een heel sociale middenpartij met terechte scherpe speerpunten voor het behoud van onze Nederlandse normen en waarden en de voortdurende waarschuwingen tegen de totaal ondemocratische, haatdragende islam. Daar waar Thierry een “rechtse bal” is, is Geert er veel meer voor de gewone man. Misschien wat ontactischer in zijn woordgebruik. Geert verdient eigenlijk de eer!

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   Maar Baudet moet zich nu per se waarmaken. Als het gemodder wordt met kandidaten verliezen zijn stemmers interesse en zie je hen weer terugkeren naar de moederschoot van de PVV.

   Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Meneer Ellian heeft wel een punt; door altijd onze politici te vergelijken met Hitler, geef je onbedoeld een heel verkeerd beeld van Hitler. Zijn nazipartij was geen Forum voor de Democratie en ook geen PVV.
  Aan de andere kant heeft meneer Ellian geen recht van spreken, want hij is een VVD-er en schrijft voor Elsevier en demoniseren is hem ook niet vreemd.
  Ook hij moet terug naar eigen land.
  Wat is er verkeerd aan je eigen land helpen op te bouwen?

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De verzamelde Linksche Looney Brigade, de staatsafhankelijke intellectuelen, profiterende scribenten en ander NPO-verdriet, alsook de elitaire grachtenpandjesverhuurders met hun schuldcomplexen, zijn op partijbijeenkomsten als Het Boeken(verbrandings)Bal toch een aanmatige en schrijnende vertoning van on-getalenteerd subsidie-zuchtig intellect, waar men in een ver verleden nog om kon lachen, toen een samenleving nog doorweven was van respect en welvaart, van retrospectief en humor, zijn de linkse criticasters van toen verworden tot zure oude mensen die in een nostalgisch vacuüm leven, en sporadisch nog menen hun mening te kunnen ventileren, oproepen tot verzet, maar zelf hebben bijgedragen aan een wereld, aan een verdeelde maatschappij waarin een andere politieke mening al dodelijk is gebleken………Waar socialisme en communisme hand in hand gaan, heerst verdeeldheid en verdriet, zal oorlog en revolutie uitbreken.

  Like

 16. Jan zegt:

  BDS heeft een 2e betekenis gekregen: Baudet Derangement Syndrome

  Like

 17. M. zegt:

  Tv is niet meer dan betalen voor je eigen hersenspoeling.
  En de spoeling werkt.
  Je hoeft maar op een verjaardag te zijn om te constateren dat 98% van de mensen met de waanzin van tv is besmet in zijn of haar denken.
  En zelfstandig denken niet eens in ze opkomt.
  Net als de Dom Phone er is om uw hersenspoeling te ondersteunen en te kunnen controleren of de spoeling aanslaat zeer geliefd is bij heel veel mensen die niet graag zelf denken.
  U heeft uw privacy afgestaan voor uw veiligheid en om terreur tegen te gaan.
  Is het veiliger geworden en hebben we minder terreur?
  Uw veiligheid is allang in het geding en privacy hebben alleen de criminelen.
  Veel te veel mensen denken echt dat men het voor hun veiligheid doet.
  Logica hoeft er tegenwoordig niet meer in te zitten voor vele mensen.
  De grens openzetten om terreur te bestrijden. Klinkt logisch.
  De privacy beschermen van de crimineel en privacy afpakken van de niet criminele eigen burger, klinkt ook hartstikke logisch, want daar zal uw veiligheid een stuk op vooruit gaan.
  Waanzin uit de tv gaat er in als koek bij de mensen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Spoken like a true Democrat.
  Mayor Pete Buttigieg told a South Carolina audience on Monday that America “was never as great as advertised.”
  This is the Democrat mantra. America will only be made whole Democrats remake it in the mold of Marx.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/typical-america-hating-democrat-mayor-pete-buttigieg-tells-south-carolina-audience-america-was-never-as-great-as-advertised-video/

  Iedere Amerikahater stijgt bij de NPO in de peilingen, ook Buttigieg, ook al omdat hij homoseksueeel is. Nou nog kastmoslim zijn en hij kan niet meer stuk bij de landveraders in Hilversum en Bussum

  Like

 19. Jan zegt:

  Over het paard getilde zeurnegerin en zelfbenoemde ster, Weiman, wil meer zwarten bij NPO

  Simone Weimans: ‘Eén zwarte NOS-ster is te weinig’

  Simone Weimans vindt dat de NOS een hoop doet aan diversiteit, maar vindt het wel magertjes dat zij er de enige zwarte presentator is. Dat geeft ze aan in de VARAgids. Weimans is kritisch. “Het is natuurlijk nog steeds niet genoeg dat ik de enige zwarte vrouw ben van alle presentatoren, maar ik ben er wel echt trots op dat er bij de NOS zoveel aandacht voor diversiteit is. Op de werkvloer, maar ook bij de herdenking van het slavernijverleden, en dat ik dat mag presenteren.”
  ….
  https://www.mediacourant.nl/2019/05/simone-weimans-een-zwarte-nos-ster-is-te-weinig/

  Like

  • Harry zegt:

   Ik erger me kapot aan die zwarten .
   Als ik er een op tv zie , zap ik metéén wég !
   Ik hoef ze écht niet te zien . Dán maar géén nieuws !
   Wat is dat toch met die lui , dat ze steeds meer van datzelfde soort willen ?
   Zijn ze te stom om te snappen dat dat helemaal niet past in ons landschap ?
   Dit is Nederland , land van blanken .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s