Ze komen eraan!

Screenshot_4

(Door: “bozeoudeman”)

Volgens de verkiezingsuitslag heeft Nederland opnieuw gekozen voor de toekomstige vernietiging door de VN en EU via met name de warmtepomp en veelal moslim-immigranten. Het brave slaapblok heeft en houdt in de Eerste Kamer een ruime meerderheid: FvD en PVV vertegenwoordigen met 18 zetels de wakkeren, de rest slaapt op 57 zetels lekker verder, dromend van de dag dat de leeuwen naast de schaapjes liggen te slapen in plaats van de schaapjes uit de wei laten verdwijnen. 

In Utrecht is het helemaal te triest voor woorden. Daar is de in mijn ogen fascistenclub van de Obama-kloon Klaver de grootste partij geworden. Dit doet mij denken aan de geboorte van de nazi-partij. Na een veelheid aan terreurdaden op straat door SA-leden kozen veel Duitsers uit angst voor de nazi’s de kant van de nazi partij. Zoals nu een meute met apocalyptische visioenen door dit GroenLinks bang gemaakte kiezers stemt voor de warmtepomp, die het milieu over de hele wereld moet gaan redden, gepromoot door gidsland Nederland, onder de bezielende leiding van opperkabouters Klaver, Samson en Nijpels voor Rutte en krijgt daar, zoals het er naar uitziet, een meute immigranten gratis bij geleverd.

Bang gemaakte mensen doen rare dingen, zoals Van Klaveren en dat geval uit Den Haag al de kant van islam hebben gekozen. Zoals een schrijfster uit Zweden enkele jaren geleden al liet weten ‘dat zij voor het verdedigen van islam koos, zodat, als islamieten aan de macht komen, die dan weten dat zij als braaf witje altijd voor hen heeft gekozen’. Tja, en zo iemand vindt zich de elite van ons. Meer dan dat, zij vindt dat alle andere witjes net zo braaf moeten zijn als zij of anders hun bekken dicht dienen te houden zodat zij zich geen laffe angsthaas hoeft te voelen.

Het enige positieve uit deze verkiezingsuitslag lijkt dat de draaideurpoliticus Rutte voor de vernietiging van Nederland nog meer steun moet zien te vinden in de Eerste Kamer van nog meer partijen. Maar dat kan en zal hij krijgen via GroenLinks, de partij die al maandenlang Nederland officieus bestuurt, de partij die Nederland rampspoed van alle kanten stuurt, miljoenen door de VN en de EU gewenste immigranten en de warmtepomp, de partij dus zonder een grammetje gezond verstand.

Voor de mensen met verstand is deze uitslag wat men noemt een Pyrrusoverwinning: het FvD krijgt in de Eerste Kamer dan wel een grote fractie, zelfs de grootste, maar zal geen enkele macht hebben of moet haar eigen plannen fors bijstellen. De coalitie, die een forse dreun heeft gehad, was eigenlijk al ruimschoots voor de verkiezingen uit de problemen. Daar had de immer grijnzende meester-konkelaar annex soort tweedehands autoverkoper Rutte al voor gezorgd, door de zichzelf tot milieu Messias uitgeroepen Klaver in diens contraproductieve milieuoplossingen fors tegemoet te komen. Of Buma moet roet in Rutte zijn Brinta papje strooien. Wat weinig aannemelijk is.

Ongetwijfeld gaat de populist pur sang Rutte straks ook zonder morren akkoord met het hierheen halen van al die zielige vluchtelingen, die in zulke vreselijke, onmenselijke omstandigheden verblijven in Zuid-Europa. Om eveneens straks, als ook in Nederland dan vrouwen bij bosjes worden aangevallen, aangerand en verkracht door veel van deze asielzielenpoten en als overal de criminaliteit tot astronomische hoogten stijgt, aanslagen, overvallen en moordpartijen aan de orde van de dag zijn, zich er weer weet uit te lullen, zoals deze man zijn hele leven lang zich al overal uit weet te lullen. Waarvoor op zich, chapeau!

Klaver is de ongekroonde koning in Nederland en heeft de macht vanwege een hofnar die premier wil blijven en samen zullen zij, dit naar mijn nederige mening, met hun visieloze hoofden dit land kapot maken, dit eventueel wel of niet in vrolijke samenwerking met de naar mijn idee, door zijn mantra, bijna psychisch gestoord te noemen figuur Samson, en de ‘hoe de wind waait, waait mijn commissariaten colbertje’ Nijpels. Wat een land! Wat een volk! Wat een intelligentie!

Na de aanslag in Utrecht had Nederland wakker moeten worden. Nee, dat is het niet en Nederland geeft als signaal naar dat soort tuig, ‘doe maar, wij zijn braaf’, of anders hooguit, ‘nou, nou, moet dit?´ Bravo Nederland, bravo slapende kruipwitjes! Dus deze pakweg bijna 80% van de Nederlandse kiezers, hartstikke bedankt, dit namens uw toekomstige overheersers uit Turkije, Saoedi-Arabië en Afrika! Wij komen eraan!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ze komen eraan!

 1. Wouter Eenhoorn zegt:

  Dit antwoord zet ik in chooladeletters Wanneer gaat de nederlands bevolking het nou eens snappen. Stelletje oelewappers. Baudet hou vol.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  De meeste nederlanders hebben teveel doosjes “tollerantie” geslikt,dit in combinatie met de hersenspoeling via de msm en de linksdraaiende kots praatprogramma,s,de feminisering en de decadentie.Dit resulteerd in makke lammetjes en schaapjes die rijp zijn voor de slachtbank.

  Geliked door 3 people

 3. Marka zegt:

  Helemaal met u eens! Over twee jaar zal naar mijn idee het Forum voor Democratie de meerderheid krijgen en worden de linkse partijen weggevaagd. Dan zullen er nog meer ogen open zijn gegaan. Ik ben bang dat het dan te laat is.

  Geliked door 2 people

  • Marja zegt:

   Mijn naam is Marja ipv Marka. Typfoutje!

   Like

  • Lars030 zegt:

   Mits het in 2021 nog überhaupt mogelijk is om landelijk te stemmen in West-EU.

   De Bende-van-Brussel zal de komende tijd alles op alles te zetten om ook van hun wannabe ‘provincie’ Nederland alle soevereiniteit te ontnemen. Mark my words.

   O.a. via het Verdrag-van-Lissabon dat weer verlengd wordt per 2020, waardoor de (Grond)wetten van de 28 EU-lidstaten worden OVERRULED door die van Brussel.

   Like

 4. droevige mof zegt:

  “Wir sind mehr!”(We zijn er meer) Deze slogan smeert de Antifa in Duitsland overal aan de muren. Wat willen ze ons vertellen? Dat er zoveel Antifa-strijders zijn? Nauwelijks.

  Heel eenvoudig: Alleen het AfD wordt gezien als een serieuze tegenstander, alle andere partijen en organisaties zijn uiteindelijk helpers en wapenbroeders van de Antifa.

  Daar zouden ze gelijk in kunnen hebben. Ik heb bij u in Nederland de indruk dat het niet anders is.

  Geliked door 2 people

 5. Gerrit zegt:

  De Klaver-Jugend wordt al klaar gestoomd op de scholen. Opgestookt door de leraren.Vrij van school om te demonstreren. De studentensteden zijn bolwerken van Groen-Links. Gelukkig ziet men nu in dat de vele windmolens de insectenstand en ook vogels op grote schaal vernietigen. O wat waren ze blij met het vestiging van de Zeearend op de Oostvaardersplassen. Nu deze vogel lag al dood onder een windmolen. Vleugel en poten gebroken. Maar land en zee moeten er vol mee komen te staan. Het zal minder CO2 opleveren maar de dierenwereld zal danig er onder lijden. Zelfs bijen worden door het gezoem van de windmolens aangetrokken en vliegen hun dood tegemoet.

  Geliked door 2 people

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Stelletje masochisten zijn het, die Nederlanders. We zijn er nog lang niet, ondanks de megawinst van de FvD

  Geliked door 1 persoon

 7. Alphons Mantel zegt:

  zelfs vanuit het kenniscentrum /universiteit komen doodsbedreigingen richting Baudet; Maar het waren (natuurlijk weer) linkse sociaal-wetenschappers en die zijn door intelligente mensen nog nooit als serieus beschouwd , met hun glutenvrije interactieve linksdraaiende yoghurt vanuit feministisch perspectief en Karl Marx

  Geliked door 2 people

 8. Qvic zegt:

  De jarenlange marxistische hersenspoeling op scholen werpt nu zijn vruchten af, daar er ook meespeelt dat de online games steeds gewelddadiger worden. Zijn de meeste jonge mensen immuun geworden voor geweld op straat (zolang zij er zelf niet bij betrokken zijn of bekende van hen) laat het hen onberoerd. Ik sprak na de verkiezingen collega’s die op de FvD hadden gestemd en vroeg hen van waarom op die partij en waarom niet op de PVV. Het antwoord wat verbijsterend voor mij. Want er werd gezegd dat de PVV zo hard was voor de islam. Weer andere zeiden dat het klimaat toch vooral voorrang moet krijgen op alles, want hoe het nu gaat is het slecht voor het milieu. Maar vraag je verder en inhoudelijk, dan weten zij bitter weinig van die materie en praten zij de reguliere media na. Kortom de meeste mensen weten eigenlijk niets wat er werkelijk speelt in de wereld. Maar het verontrust mij het meest dat het hen eigenlijk niets interesseert, zolang zij maar hun eigen leventje maar kunnen leiden. Zij ontkennen hiermee onbewust de gevaren die onze economie en welvaart dreigen te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 9. fransdewit zegt:

  Begin maar met de scheidingslijn op de stranden weer te geven. Het is hier straks hetzelfde als in Afrika. Sommig wilde beesten kunnen nu eenmaal niet zonder degelijke kooi

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ik had nooit gedacht dat ik dit nog eens zou zeggen,maar:ik moet kotsen van mijn eigen volk!Althans van een groot gedeelte daar van!Kunnen ze stemmen en dan houden ze de grootste landverraders nog in het zadel!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Stilaan maar zeker zal een ondergrondse verzet beweging onstaan….zoals indertijd toen Nederland en andere landen onder de voet werden gelopen door diegenen die dachten een duizendjarig rijk te kunnen stichten …nu is het de beurd aan Allah en zijn clowns-musical….Je gelooft toch niet dat de EU-bevolking dat zal blijven slikken….

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Ze komer ” eraan” maar van mijn kont blijven ze af ….Ik hoop maar een ding….dat ze Islamieten vlees een lekkernij vinden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s