Islamitische prediker in Tsjechië tegen moslims: “Bewapen je!”

Screenshot_75.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechische Republiek – Een islamitische prediker in Tsjechië oogst op dit moment kritiek. De in de Oekraïne geboren Leonid Kusjnarenko zei op Facebook tegen de moslims in het land dat ze zich zouden moeten bewapenen als ze gaan bidden.

journalistenwatch

Le Figaro” bericht van de uitvallen van een imam in Tsjechië. Leonid Kusjnarenko riep alle moslims in het land ertoe op om zich, met het oog op de terreuraanslag van Christchurch, niet weerloos naar het gebed te begeven. “In het licht van de nieuwste, tragische gebeurtenissen moet ik jullie heel duidelijk zeggen dat vooral de mannen, die zich willen bewapenen om zichzelf en hun eigendom te beschermen, contact met me moeten opnemen. Ik zal jullie helpen, “Salam Alaikum”, schrijft Kusjnarenko op Facebook.

Na heftige kritiek op zijn uitlatingen rechtvaardigde hij zichzelf. De islamitische gemeenschap in Tsjechië zelf keerde zich tegen hem en zijn uitlatingen. Muneeb Hassan Alrawi, het hoofd van het Tsjechische centrum voor islamitische gemeenschappen, sprak zich tegen de woorden van zijn geloofsbroeder uit en noemde ze “een verkeerde stap”.

In Tsjechië zijn maar een paar heel kleine, buitenlandse gemeenschappen van moslims. De meesten zijn een overblijfsel uit de tijd van de USSR en zijn afkomstig uit Zuid-Rusland. Maar er zijn ook enkele Arabische en Turkse moslims, die onlangs zijn geïmmigreerd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Islamitische prediker in Tsjechië tegen moslims: “Bewapen je!”

 1. Lucky zegt:

  In turkije,
  https://tpo.nl/2019/03/28/erdogan-wil-weer-moskee-maken-van-haga-sophia-in-istanbul/

  Erdogan wil weer moskee maken van Haga Sophia in Istanbul
  Haga Sophia al sinds 1934 seculier gebouw

  De oorspronkelijke Hagia Sophia is in de 6e eeuw gebouwd als kathedraal en transformeerde in de 15 eeuw tot moskee. In 1934 werd de moskee door Mustafa Kemal Atatürk tot seculair gebouw verklaard en museum gemaakt. Het gebouw staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Griekse orthodoxe gelovigen zien het gebouw als centrum van hun geloof en zijn fel tegen eventuele omvorming tot moskee.

  Anp

  Like

 2. Jan zegt:

  Niet bijster slim om dat in Tsjechie te zeggen, dar wordt deze oproep serieus genomen, niet in een bananenkoninkrijk als Nederland. Hij had beter in Amsterdam zijn oproep kunnen doe, had Halsema de wapens zelfs voor hem gekocht.

  Geliked door 2 people

 3. Stef zegt:

  Een verkeerde stap. Dit zegt al genoeg. Hij bedoeld natuurlijk dat dit het proces van weerstand tegen moslims te veel zal versnellen en dat is tegen de strategie.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Je hebt gelijk. Ondertussen is het toch maar mooi gezegd door de imam en dat bereikt alle moslims in de wereld. De andere malloot houdt zijn ‘broeder’ en de islam uit de wind met zijn zogenaamde ‘verkeerde stap’.

   Like

 4. fleckie zegt:

  Enkele Arabische en Turkse moslems, : gewoonweg het geniepige begin van de. invasie van de muselmannen, …….net als een spinnenweb zich gaan. uitbreiden!!

  Like

 5. Herk zegt:

  Eruit zetten, tot de laatste moslim.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het hele moslimspul oppakken en uitwijzen !!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Dit zou wel eens de verwachte en gevreesde ‘vlam in de pan’ kunnen uitlokken. Met enige zwartgallige fantasie doemt het beeld op van de oorspronkelijke Europese bevolking die dreigen in de pan gehakt te worden. Bij het lezen van een dergelijk bericht zijn er diverse mogelijkheden om daar mee om te gaan. Berusten en denken het gaat wel over of het serieus nemen en je beraden om tegenmaatregelen. Wat is wijsheid?

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk.V zegt:

  De islamitische oproep tot bewapening kan men beter niet negeren, zeker niet in Tsjechië, waar het vasthouden aan de nationale (christelijke) identiteit en de wens om baas te blijven in eigen land impliciet de afwijzing van elke vorm van islamisering inhoudt.
  Het is aan de zieke Europese politiek van multiculturalisme en diversiteit te wijten dat de miljoenen moslims die zich inmiddels meester hebben gemaakt van een vaste plaats in de Europese samenlevingen hun intentie om vast te houden aan de verworven positie nooit meer zullen opgeven.
  De EU leiding weet dit -in theorie ook ook wel, maar die gaat er vanuit dat na een paar generaties van ernstige botsingen met de niet- islamitische bevolking en aantastingen van de bestaande rechtsorde de samenlevingen in de EU zich op een wonderbaarlijke wijze zullen uitkristalliseren tot iets heel moois: Er zal vrede en wederzijds begrip heersen tussen alle bestaande groeperingen die ons continent bevolken .
  Het is duidelijk : met zulke lieden aan het hoofd van de te vormen superstaat heeft niemand nog een vijand nodig.
  De waarheid met betrekking tot de islam is dat deze ideologie een simpele regel hanteert, de islam zal heersen, overal waar zich gelovigen metterwoon hebben gevestigd. Deze claim op een gebied is in islamitische ogen immers logisch: de wereld behoort toe aan Allah.
  Dank zij het karakterloze politiek correcte denken beschouwt de islam Europa allang als een islamitisch territorium dat onherroepelijk voor de ogen van iedereen gestalte zal krijgen.
  Wie deze intentie onderkent en afwijst pleegt in islamitische ogen een oorlogsdaad, omdat het altijd durende aanbod van de ware islamitische vrede van de hand wordt gewezen.
  Zo’n daad van afwijzing wordt als een belediging ervaren en die belediging zal met geweld worden beantwoord. Elk land dat aan de eigen niet-islamitisch identiteit wil vasthouden zal te maken krijgen met toenemend geweld. Dat zien wij nu meer en meer gebeuren.
  In dit kader moeten wij de dreigende oproep tot bewapening in Tsjechië zien.

  Dat de heersende politiek correcte kliek dit niet wil inzien (Politiek correct kan zich niet meer hervormen!) moge zo zijn: het is niettemin nu de tijd dat iedereen die zijn eigen land wil redden van de ondergang zich daar mentaal en logistiek op voorbereidt
  De antichristelijke EU streeft echt naar de vernietiging van de leefwereld waarin wij zijn opgegroeid.
  Kan berusting in zo’n krankzinnige intentie ooit een optie zijn voor mensen die de grote waarde van leven in vrijheid inzien?

  Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Er zijn natuurlijk meer wapens in Tsjechië. Mochten er enkelen op het idee komen meer te gaan doen dan zichzelf te beschermen dan lijkt het me niet ondenkbaar dat Tsjechië rigoreuze maatregelen voorstaat om haar cultuur en ingezetenen te beschermen. Oost-Europa is door ervaring wijs geworden meer van inpassen of opkrassen om het eigen kroost een leefbare toekomst te garanderen. Structurele solidariteitsovervraging werkt in Oost-Europa nu eenmaal anders uit dan in het door Cultuurmarxisme geïndoctrineerde Westen dat wat langzamer ontwaakt als haar vrijheden op het spel staan.

  Like

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. Ruud zegt:

  Moorden en geweld is ze niet vreemd dus zo vreemd is die oproep niet……………

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Moslims die zich moeten bewapenen. Een overbodige oproep ! Het is allang geen nieuws meer dat moskeeën opslagplaatsen van wapens zijn. Het word schijnbaar getolereerd. Maar o wee als wij bijvoorbeeld betrapt worden op een busje pepperspray. Dan staan wij voor de rechter wegens een overtreding van de wapenwet. Want zo zit onze wereld toch in elkaar; Moslims worden zeer tolerant behandeld, terwijl de justitie ons autochtonen flink achter de broek zit. Bijvoorbeeld u word met uw auto geflitst, u heeft 3 Km te hard gereden en krijgt en fikse boete. Bij aanslagen van moslims op westerse doelen is er altijd sprake van verwarde mannen. Bij verkrachtingen door moslims kan justitie opeens geen bewijs vinden. Tijdens de massa aanrandingen c.q. verkrachtingen in Keulen, gepleegd door honderden moslims, werden er van die honderden maar slechts enkele daders opgepakt, alwaar mogelijk opeens ook geen bewijs tegen hun te vinden was. Dat blijft niet mooi staan, al dat wapentuig in moskeeën. Eens zullen ze tegen ons ingezet worden !

  Like

 13. Deze bewogen islamitische prediker roept gewoon op; om het voorbeeld te volgen van het boegbeeld van de islam ,de pedofiel en massamoordenaar Mohammed ,gelukkig voor Europa zijn de grenzen open en dan kunnen deze lieden hun gedachtegoed overal introduceren met alle droevige gevolgen van dien!!!Het valt mij nog mee dat hij nog niet de Joodse mensen als zondebok stigmatiseert!

  Like

 14. Marc zegt:

  Christchurch? De Filippijnen! Toch was dit geen nieuws in de MSM. Wat vind het grote publiek hier dan van? Of de premier van Nieuw-Zeeland? Gaat ze nu demonstratief een Mariabeeld vereren? Of een hostie slikken?

  Op zondag 27 januari pleegden extremistische moslims een bomaanslag tijdens de mis in een katholieke kathedraal op de Filippijnen. Ten minste 20 mensen werden gedood en 111 gewond.

  Om kwart voor negen ’s ochtends werden binnen één minuut twee explosieven tot ontploffing gebracht in of nabij de kathedraal van Onze Lieve Vrouw van de Berg Karmel in Jolo.

  “Na de eerste explosie was de grote zaal bezaaid met gebroken houten kerkbanken en vensterglas, en de tweede bom slingerde menselijke lichaamsdelen en puin over het plein voor de kathedraal, aldus getuigen.”

  Bron: Gatestone Institute

  Like

 15. M. zegt:

  Omdat er ook een keertje slachtoffers vallen aan de kant die meestal de slachtoffers maakt moet men zich bewapenen?
  Wat moet de Europeaan dan wel niet ?
  Gelijk ten strijde trekken preventief ?
  De waanzin van de leugen kent geen grenzen.

  Like

 16. Yvonne zegt:

  Ik denk dat ik maar eens ga informeren waar een schietclub is met een loden pijp naast mijn bed zal het niet veel uithalen als de wapens tegen de bevolkingen worden gebruikt
  Mogen moslims maar alles roepen, als wij iets verkeerds zeggen moet je de cel in

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s