VIDEO Martin Bosma (PVV): “Ik heb vooral last van NPO schaamte”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “Ik heb vooral last van NPO schaamte”

  1. Jan zegt:

    Aah, een plenaire vergadering.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Uit dit filmpje blijkt dat vele kamerleden niet snappen dat en/of hoe de wet gehandhaafd dient te worden, dus is het ging wonder dat het in Nederland zo’n klerezooi is !!
    Schandalig !!

    Geliked door 5 people

  3. Lee zegt:

    Die blonde doos die hem steeds onderbreekt is precies het probleem in Nederland. Ontkennen, wegkijken en goedpraten. Bah! Geweldige spreker die Bosma.

    Geliked door 4 people

    • Jan zegt:

      Zij meent als je een verscheidenheid aan programma’s hebt dat je dan voldoet aan de mediawet, terwijl het gaat om de inhoud en die laat maar één geluid horen , die van links en dan wordt de waarheid geweld aan gedaan, beter, worden leugens verteld, propaganda gemaakt zoals door Hiemstra met zijn geleuter tijdens het weerbericht (wat heet) dat de mens het klimaat verandert. Dat is smerige politiek bedrijven.
      Niemand van links begrijpt dat dat een overtreding is van de mediawet.

      Geliked door 1 persoon

  4. boorzalf zegt:

    Martin Bosma,

    Geliked door 4 people

  5. Jan zegt:

    Van den Hul is een dom blondje begrijpt niet dat als je de NPO de basis van de rechtsstaat en niet de grondwet dat zij dan in overtreding is als zij in een anarchistische en pedofiele groepering meeloopt de wet overtreedt ofwel verzet om met Bosma te spreken. Snapt Van den Hul niet, krijg je als je blond bent, eh, dom bent.
    Trut zal ‘de toon’ wel niet aanstaan

    Va Aartsen, VVD, is duidelijk linksmens geworden, meent dat Bosma liegt. Dom is om te zeggen dat de PVV op gebied van media niets voor elkaar krijgt. Logisch want PVV wordt geboycot. Van Aartsen is dus ook een demagoog behalve oerstupide, wat ook voor de rest geldt die geen verband ziet tussen de leugens van de NPO, de rotzooi en het niet uitvoeren van de omroepwet.

    Voorzittertrut ziet ook geen verband. Krijg je als je slinkse PvdA’er bent.

    Weer is vastgesteld dat linksvolk debiel is

    Geliked door 4 people

  6. Bert zegt:

    Topprestatie van Bosma. Hij wijst Van der Molen (CDA) er goed op dat het CDA ook nooit iets heeft veranderd aan de wet, maar eigenlijk niet meer is dan het aanhangwagentje van de linkse partijen (rond min 30).
    Sneller probeert Bosma in een fuik te leiden en te laten kiezen tussen opheffen van de NPO of ingrijpen in de programmakeuze. Bosma vermijdt beide en moet Sneller (min 33’30) terechtwijzen over wat nu eigenlijk de taak is van de wetgever, namelijk het resultaat beoordelen.
    De linkse regering van dit land heeft een paar maanden geleden de NPO nog 40 miljoen extra gegeven zodat ze meer middelen kunnen inzetten voor het ‘informeren’ van het publiek, want er komen weer verkiezingen aan…de NPO wordt dus beloond voor de wanprestatie in het verleden en krijgt nog een beloning, die in feite betekent: goed zo, ga door op deze weg.

    Geliked door 2 people

  7. duinsnip zegt:

    Na al die afgelopen decennia moet je toch constateren dat Nederland links liberaal is. De meer dan decadente toestand zal onherroepelijk tot de ondergang leiden, er is geen houden meer aan.
    Ook Beaudet zal worden gemarginaliseerd. De voortdurend bijna nul rentestand heeft al die onzin gefinancierd, maar eens komt de onbetaalbare rekening.

    Like

  8. Wachteres zegt:

    Wat is die man [Martin Bosma] weer goeoeoed!

    Geliked door 1 persoon

  9. Peter zegt:

    Om Bosma schaakmat te zetten moet je vroeger opstaan,en elke avond goed je huiswerk maken,hij is een topper en de rest tobbers .

    Geliked door 2 people

  10. shimoneliezer zegt:

    Kamerleden kennen de wet niet dus wat wil dan met “toezicht” houden? Het is dus verworden als één gezelligheidsclubje van mensen die hetzelfde drankje nemen. Smaken verschillen niet meer omdat maar één merk op tafel komt te staan.

    Like

  11. koosv8 zegt:

    Het is echt waar , en zelfs in deze kamer zien ze de OLIFANT NIET. OP ÉÉN NA.
    DE BESTE PARTIJ VOOR DE GEWONE MAN.
    DE PVV. holadijee!!!!

    Geliked door 1 persoon

  12. fransdewit zegt:

    Dit is op fldewit herblogden reageerde:
    Je kan zien dat er wel degelijk mensen hun huiswerk doen. Vooral Martin Bosma en Fleur

    Geliked door 1 persoon

  13. Jan zegt:

    Kirsten van den Hul, geen hersenen, wel grote bek en veel tatoeages (behalve geestelijk verminkt, dus ook lichamelijk)

    Luister en huiver

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher
    Gisteren was ook het proces tegen Melis A., een 23-jarige ‘Rotterdamse’ die naar het kalifaat was afgereisd

    Meneer Asscher,

    Ik hoorde gisteren in het radioprogramma ‘1 op 1’ van Sven Kockelman dat PvdA-Kamerleden (groot)ouders van ‘Nederlanders’ die naar het kalifaat waren afgereisd helpen om hun nageslacht terug naar hier te krijgen.

    Veel meer wilde de woordvoerder van de (groot)ouders er niet over zeggen, want hij moest alles twee weken geheim houden.
    ….
    https://tpo.nl/2019/04/11/briefje-van-jan-aan-lodewijk-asscher/

    Like

  14. Jan zegt:

    Wat erg voor de NPO, lieveling O’Rourke ligt al helemaal uit de gratie in Amerika als presidentskandidaat
    https://pjmedia.com/trending/the-mainstream-media-has-broken-up-with-beto-orourke/

    Like

Plaats een reactie