Utrecht . . .

Door:
K. van W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Utrecht . . .

 1. jungleelephant zegt:

  Feit:moslims dekken elkaar ten alle tijden!

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  De moslims vinden het kennelijk wel goed genoeg zo!

  Like

 3. Juist! EN op RTV Utrecht nog wel wat nieuws over het feit dat de bloemen weg worden gehaald en dat de gemeente er blijvende rode en witte planten/bloemen wil planten. Af en toe een gesprekje op die zender, maar dan vooral mensen die veel moslims kennen en hoe ardig die vooral net zijn. Zo typisch een stockholmsyndroom. Je zou verwachten dat een oplettende psychiater of psycholoog hier opmerkzaam op is………………… Nooit wordt het een islamitische aanslag genoemd…………………………verward enzo………..ondertussen de banner op de herdenking met de overtuigende islamitische teksten gebruiken als PR, en dan nog een slechte PR, maar weten die journalisten veel……………..’ Moslims vrede met de mensheid. U en wij nakomelingen van Adam’ . Die ratten hebbenhet hier over ‘ God’ maar het is hun god dus moet het allah zijn. En wij komen niet uit de rib van adam en zijn dus onderdanig aan de man. Lees hier ( nogmaals) de submission in hun tekst en met DIE mensheid hebben zij vrede…………………………de gotspe! Veroverd gebied!! En dat dan bij een islamitische aanslag…………….kan wel vloeken hier!!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Zoveel dagen en wij zijn het bijna vergeten? Nog geen enkel moslimprotest? Deze zin werkt goed op onze lachspieren. Wat verwacht men van mensen die met ONS IN OORLOG ZIJN? Kritisch zouden zijn op de soldaten die zij zelf het veld in sturen om ons te vermoorden? Natuurlijk worden doodverwensingen in de richting van Baudet gestuurd!. Ze zijn doodsbang voor iedere politicus die ze door heeft. Ook Wilders krijgt al jarenlang dreigementen en doodverwensingen. Nu zijn er al twee partijen die het tegen ze opnemen. Nog erger vinden zij dat de zombiepartijen, die iedere actie van hen goedkeuren- of trivialiseren, verliezen kracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s