CITAAT Hillary Clinton

Screenshot_76.png

“Als die vuile klootzak wint, dan hangen we allemaal aan de strop! Dus zorg ervoor dat je een einde maakt aan deze bende!” 

(E-mail van Hillary Clinton aan Donna Brazile, voorzitter van het Democratisch Nationaal Congres (DNC), op 17 oktober 2016)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT Hillary Clinton

  1. Mary zegt:

    Zou heel mooi zijn. als ze voor een hele lange tijd achter slot en grendel gaat.

    Geliked door 2 people

  2. Harry zegt:

    Nou , linkse sloerie , er hangt nog helemaal niemand !
    En dat vinden velen hier in Europa best wel jammer .

    Helaas niet allemaal , we hebben er hier ook een heleboel met dezelfde afwijking als jij , Hillary .
    Het tij is aan het kenteren , maar we hebben nog een ongelofelijke hoeveelheid rotzooi op te ruimen !

    Toch wel opmerkelijk , dat iemand zelf zegt dat ze opgehangen gaat worden , dan moet je er toch zelf wel heel erg van doordrongen zijn , dat je héél erg fout zit !

    Geliked door 6 people

  3. koosv8 zegt:

    Ik hoop oprecht dat ze één keer gelijk heeft.
    En als het niet gebeurd met dit verraderlijke clubje. Dan is het allemaal voorbij. Ik vraag mezelf wel af tot hoever er terug gepakt zou moeten worden. Want in voormalig Joegoslavië deugt er ook helemaal niets van.
    DE STROP DAAR STEM IK GRAAG MEE IN!!!!

    Geliked door 2 people

  4. elena zegt:

    wordt tijd dat ze achter de tralies gaat

    Like

  5. Nemesis zegt:

    Volgens een bericht in een Amerikaanse krant, komen de Amerikanen zo langzamerhand in opstand. Ze zijn er van doordrongen, zelfs een deel van Democraten, dat deze Partei is overgenomen door communisten, radicale linksen en moslims. Men roept op deze nu te vernietigen. En vele kreten: aan de wapens.

    Geliked door 1 persoon

  6. Het spel is nog lang niet gespeeld……zij heeft heel wat te verbergen en bang dat het met meerdere onderzoeken toch aan het licht komt….!

    Like

  7. Elena zegt:

    Wat een sloerie is dat wijf. Geld in overvloed en ik maar denken dat rijke mensen “keurige” mensen zijn.
    Dat rattengespuis moeten we verzuipen, is goedkoper dan ophangen.

    Geliked door 2 people

  8. Jan zegt:

    De gehele ‘legacy’ van Hussein Obama is al compleet weggevaagd, de poging tot staatsgreep is uitgelopen in een ramp en in hun tegendeel omgeslagen, antisemieten en milieufascisten staan aan het roer van de Democratische partij (Tlaib, Cortez, Omar) en de kandidaten voor de volgende verkiezingen blijken totale krankzinnigen te zijn, figuren zoals O’Rourke (combinatie van Ilhan Omar en Cortez). In New York heerst een mazelenepidemie veroorzaakt door illegalen, in Los Angeles heerst cholera en typhus veroorzaakt door illegalen. In door Clinton verwoest Libië is weer volop de burgeroorlog opgelaaid en dan te bedenken dat Trump het presidentschap voor het 2e termijn feitelijk al weer in zijn zak heeft.

    Geliked door 3 people

  9. Dr. Heinz zegt:

    Killary Clinton!!
    Tijdens het bewind van Obama, heeft Killary Clinton gifgas geleverd aan de rebellen in Syrië.
    Daarmee zijn honderden burger slachtoffers gevallen, da’s moord!!
    Wat doen ze daar mee?

    Like

  10. Jan zegt:

    Serieus bericht

    Hillary Clinton die een emailserver in de kast had staan, onbeschermd, is spreker op top over bescherming van computers en netwerken

    https://tinyurl.com/y2nn7yzv
    https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/wth-hillary-clinton-will-be-featured-keynote-speaker-at-cyber-defense-summit/

    Like

  11. Jan zegt:

    De arrogantie van Hillary Clinton kent geen grenzen

    https://tinyurl.com/y4b46arb

    Like

  12. Jan zegt:

    Eindelijk gearresteerd. Vriend van Bill Clinton, Jeffrey Epstein, wegens handel in vrouwen en kinderen die aangevoerd werden voor de seks op zijn eiland (Orgy-eiland). Mishandeling deed hem de das om


    Billionaire pedophile Jeffrey Epstein was arrested for allegedly sex trafficking dozens of minors in New York and Florida between 2002 and 2005, and will appear in court in New York on Monday, according to three law enforcement sources. The arrest, by the FBI-NYPD Crimes Against Children Task Force, comes about 12 years after the 66-year-old financier essentially got a slap on the wrist for allegedly molesting dozens of underage girls in Florida.

    https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/breaking-florida-billionaire-and-clinton-friend-jeffrey-epstein-arrested-in-new-york-for-sex-trafficking-of-minors/

    Bill Clinton, vriend van Epstein maakte in het verleden gebruik van diens ‘Lolita-Express’
    Former President Bill Clinton was a much more frequent flyer on a registered sex offender’s infamous jet than previously reported, with flight logs showing the former president taking at least 26 trips aboard the “Lolita Express” — even apparently ditching his Secret Service detail for at least five of the flights, according to records obtained by FoxNews.com.
    ….
    https://www.foxnews.com/us/flight-logs-show-bill-clinton-flew-on-sex-offenders-jet-much-more-than-previously-known

    Like

Plaats een reactie