Een lerares lucht haar gemoed: Moslims leggen sharia-regels op aan Duitsers

Screenshot_11

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Kassel – Er is geen sprake van islamisering, zwetsten leden van alle blokpartijen nog niet zo lang geleden. Dat die echter volop aan de gang is, bewijst een actueel artikel van de “Bild-Zeitung” met de titel “Een lerares rekent af!” Daarin omschrijft de lerares Juli Wöllenstein (43) haar dagelijks leven met islamitische scholieren op een scholengemeenschap in Kassel. En legt onbarmhartig bloot dat islamitische scholieren de islam als oproep ter onderwerping van anders gelovigen zien en hun omgeving dwingen zich aan te passen aan hun gewoontes. Ook verzoeken islamitische ouders de lerares gebruik te maken van de onder moslims wijdverbreide lichamelijke straf. Haar ervaringen heeft de 43-jarige in een boek met de titel “Over aardappels en migranten” samengevat.

journalistenwatch

Uitgerekend uit het Groene bolwerk Kassel kwam gisteren via de “Bild-Zeitung” een bericht hoe het er aan toegaat op scholen met veel islamitische leerlingen. Bijzonder alarmerend is met welke vanzelfsprekendheid islamitische leerlingen hun eigen regels opleggen aan anders gelovigen. Een klap in het gezicht van alle multiculti apostelen, die uitgerekend in de wereldbeschouwing van een monocultuur een gekleurde diverse samenleving zien.

Zo schrijft de lerares: “Tijdens ramadan vragen islamitische leerlingen aan me dat de niet-islamitische leerlingen hun flesjes drinken opbergen, zodat zij niet in de verleiding komen. Niet-islamitische leerlingen eten plotseling geen varkensvlees meer, omdat de islamitische leerlingen hen hiertoe de lust benemen.” Haar treurige slotsom: “Moslims willen anderen missioneren en zijn vaak intolerant.” In tegenstelling tot de in Kassel heersende rood-groene gemeenschap eist zij: “Je rug recht houden, niet vanuit verkeerd begrepen consideratie onze waarden ontkennen!”

Op dezelfde manier zet zij zich voor een hoofddoekverbod op kleuterscholen en basisscholen in. “Op school hebben we de kans duidelijk te maken dat bij ons staat en religie gescheiden zijn”. Dit zien de meeste moslims echter anders, zou men er hier aan toe moeten voegen. Want voor een groot deel van de moslims, vooral voor asiel-immigranten, is de islam tegelijkertijd staatsreligie, die het dagelijks leven en het leven zelf nauwkeurig regelt. Dit besef is bij de meeste links-groene schizoïde elites en foute apostelen nog altijd niet aangekomen. Ondanks tientallen jaren ervaring, wijdverbreid antisemitisme en homofobie. En zo kwam ook de lerares van een koude kermis thuis toen ze erachter kwam: “Voor de meeste leerlingen is een pak slaag thuis normaal.” Daarom verlangt ze “verplichte cursussen voor ouders uit andere cultuurkringen.” Ook heeft ze niets op met specifiek islamitisch godsdienstonderwijs en verlangt ze een religieoverstijgend onderwijs betreffende “geloofswaarden en normen”.

Of het probleem met meer pedagogen uit de landen van herkomst opgelost kan worden, is een kwestie van opvatting. Al menig naar buiten toe liberaal optredende islamitische intellectueel heeft zich uiteindelijk als “islamist in een streepjespak” ontpopt. Desondanks laat het artikel zien dat niet alle pedagogen zichzelf op links-groene wijze voor de sharia in het stof werpen. Als 43-jarige heeft Wöllenstein vermoedelijk al lang een vaste aanstelling. Als stagiaire zou ze in het Groene Hessen na dit explosieve artikel waarschijnlijk een nieuwe baan hebben moeten zoeken. Zodoende kan men haar alleen nog maar voor straf overplaatsen. Wellicht naar een school met 80% niet-islamitische kinderen. Mits deze überhaupt nog bestaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, sharia, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Een lerares lucht haar gemoed: Moslims leggen sharia-regels op aan Duitsers

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je rug recht houden werkt alleen niet bij kinderen, die willen “erbij horen” in hun klas en op hun school, dat is kinderen eigen.
  Bij mij als volwassene is het zelfs al de andere kant op gegaan, ik eet of drink zelden in het openbaar behalve tijdens de ramadan, zelfs als ik geen trek of geen dorst heb eet of drink ik dan buitenshuis dat het een lieve lust heeft.
  En roken hè, als verstokt roker weet ik als geen ander wat het is om langere tijd niet te mogen roken dus zodra ik tijdens de ramadan ook maar verwacht een moslim tegen te komen steek ik er eentje op. (de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik erg veel rook dus veel moeite kost me dat niet)

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  En zo TREURIG ziet het er voor de gehele EU uit. Mensen die ertegen zijn worden monddood gemaakt op aangepakt voor haat tegen andersgelovigen. Maar men BLIJFT BLIND voor de realiteit.
  Mag hopen dat die multi-culti droom straks als een kaartenhuis in elkaar stort en dat de zogenaamde wereldverbeteraars straks nergens meer zeggenschap hebben en net zo aangepakt gaan worden als ze nu doen bij mensen die de realiteit wel ZIEN!!!
  Ohh ja.. en dat daarna MILJOENEN asielparasieten GEDWONGEN weer op de boot terug worden gebracht naar hun woestijn. En als hun regeringen niet meewerken, flikker ze dan allemaal de zee maar in voor hun kusten!!

  Geliked door 2 people

 3. ruud beijer zegt:

  Dit is in Nederland ook al jaren het geval. Maar de huichelaars en wegkijkers in Nederland blijven op groen slinks en al die andere partijen stemmen die ons verraden. Het komt NOOIT meer goed met ons land.

  Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  Ik hou met niemand rekening wat eten of drinken betreft. Zeker niet met moslims. Als ik in bijvoorbeeld de Hema in het restaurant wat wil eten of drinken, ga ik dat rustig doen, al zitten er ook 30 boze moslims tijdens de Ramadan naar mij te kijken. Het kan mij niet schelen of het hen stoort.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s