Ali Mohammed al-Showaikh uit Bahrein wil Nederland voor rechter slepen

Screenshot_117

Werd uitgezet naar Bahrein, kreeg daar levenslang, werd gemarteld, is schuld Nederland

De Bahreinse asielzoeker (foto) die door Nederland werd uitgezet en terug in zijn vaderland direct voor de rest van zijn leven achter de tralies verdween, heeft een klacht ingediend tegen de Nederlandse staat. De advocaat van Ali Mohammed al-Showaikh, Flip Schüller, bevestigt berichtgeving van het mainstream printmedium NRC Handelsblad van die strekking. Hij heeft een klacht ingediend bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ali Mohammed al-Showaikh uit Bahrein wil Nederland voor rechter slepen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De beestmensch verdient geen aandacht van ons. Daar moeten we geen energie in stoppen. Gewoon in zijn land in de gevangenis laten wegrotten.

  Liked by 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Hier zie je dat het geen nut heeft alle slachtoffers van Islam op te gaan vangen. Het zijn de moslims zelf, die keihard moeten vechten voor hun vrijheid. Allemaal. Ze zeggen broeders te zijn, maar kennelijk kunnen ze zich niet organiseren om de Islam af te leggen. Ze kunnen zich enkel organiseren om oorlog te voeren. We kunnen ze hier op zitten vangen, maar het enige wat we daarmee bereiken is datgene, waar deze moslims voor vluchten ook hier grond aan de voeten krijgt. Want eenmaal moslim altijd moslim en de gevluchte moslim zal tot het einde van zijn leven gevolgd worden door zijn extreme broeders. Een gevluchte moslim zal ook hier zijn geloof niet afvallen. Na al die ellende meegemaakt te hebben toch nog dat geloof willen houden. Zegt mij voldoende. Het is totaal hopeloos en kennelijk dringt het gewoon niet door bij heel veel mensen, dat je de ellende van daar naar hier haalt. Die internationale wetten zijn hopeloos (Nederland kan daardoor aangeklaagd worden) en de EU heeft veel te veel macht naar zich toegetrokken.
  Zelf kunnen en mogen we niets meer door de internationale wetten. Althans Rutte houdt zich daar voorbeeldig aan in tegenstelling tot Salvini. Weggesmeten vrijheid zelf te beslissen door Rutte1,2 en 3 en voorgaande kabinetten.Merkel liet het al symbolisch zien door de Duitse vlag met een theatraal gebaar weg te smijten. Ik vergeet nooit dat gezicht dat ze erbij trok. Walging dat is wat ik voelde. Enorme walging.

  Liked by 3 people

  • fleckie zegt:

   Over ‘walging’ gesproken,! Merkel wordt. toch ( hopenlijk). niet. DE. opvolgster van JUNCKER, …….( want. dan is er helemaal geen redding meer mogelijk). en …Rutte mag dan wachten totdat. DIE. plaats. weer. vrij komt, NA. verloop van tyd .~*~*~*~*~*~*~

   Like

  • IK geloof niet dat wij hier in Brasil ons de les laten lezen door de EU.;vooral niet met onze anti socialistiese President nu.

   Like

 3. fleckie zegt:

  Als hij illegaal ‘binnengeslopen ‘ is, heeft hij toch helemaal geen recht van spreken?!….. ( maar ja, wie niet waagt, die niet wint’, ..en …om vanuit LUI-Lekkerland. Nederland weg. te moeten, kan men best ‘uitkienen’ hoever MEN. Kan. gaan!! voor. ‘plukken’!.

  Liked by 2 people

 4. Ron Rottweil zegt:

  Mensen zijn bedoeld voor mensen en niet voor mensen die zich als beesten gedragen.
  Het hof voor mensenrechten moet zijn wetten aanpassen. Mensen die zich onderwerpen aan een geloof moeten op een afwijkende manier van de westerse normen en waarden behandeld worden.
  De cult lui die een beroep doen op de mensenrechten maken slechts misbruik van wat wij jaren hebben ontwikkeld

  Liked by 2 people

 5. Marie zegt:

  Rammelend verhaal. Deze meneer vluchtte in 2017 naar Nederland. En nu moet ik geloven dat binnen twee jaar zijn procedure is afgehandeld, hij braaf op het vliegtuig stapte, en inmiddels in Bahrein een verschrikkelijk oneerlijk proces heeft gehad . Ik geloof er geen zak van.
  En hij kwam niet eens op het idee om in Duitsland zijn geluk te zoeken. Zeg nou zelf, broerlief al onder de pannen, wat ga je dan in Nederland doen ? Even deze advocaat ondersteboven houden en alle info uit zijn zakken kloppen, want het stinkt !

  Liked by 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het is te hopen dat de Nederlandsche Staat zijn uitkering niet heeft stopgezet, dat zou misdadig zijn……dat je als crimineel vlucht om je straffen te ontlopen en dan in vrijheid MET een uitkering in West-Europa kunt verdergaan met je carrière, dat wil toch elke draaideurcrimineel en misdadiger.

  Net als elke buitenlandse ZZPer die na een korte werkervaring recht heeft op ons sociale vangnet, en daarna spoedig huiswaarts keert met behoud van zijn verdiende WW-uitkering, zonder zich te hoeven bekommeren dat hij beticht kan worden van onterecht ontvangen uitkeringen, moet je zelf eens proberen als ingezetene van de Pays-Bah……iedereen heeft tegenwoordig rechten, behalve de Hollanders, die hebben slechts plichten,…bijdragen aan het zinkende schip.

  Liked by 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Die foto werd die genomen na zijn marteling

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s