De AfD is nu de grootste partij in het oosten van Duitsland

Screenshot_112.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In het oosten van Duitsland is de AfD nu de grootste partij en zodoende wellicht op weg om een volkspartij te worden, terwijl de rest van de bonte republiek zich door de vastgeroeste oude partijen – vooral de Groene farizeeërs van de verbodspartij – laat bezielen. In ieder geval nog zo lang totdat de industrienatie Duitsland tot biologische boerderij inclusief horizonvervuiling door windmolens omgebouwd en door immigratie voor iedereen veranderd is. Volgens de “Zondagstrend” komt de AfD in het oosten van Duitsland op 23%. Omdat men peilingen niet altijd zou moeten vertrouwen, zou het kiezerspotentieel nog groter kunnen zijn.

politikstube

Welt.de”:

Voor de deelstaatverkiezingen in Sachsen, Thüringen en Brandenburg is de AfD in het oosten van Duitsland de grootste partij, bericht de “Bild am Sonntag” onder verwijzing naar een peiling van het opinieonderzoeksinstituut Emnid.

Ze komt volgens de “Zondagstrend” op 23%, gevolgd door de CDU met 22% en Die Linke met 18%. De SPD staat op 14%, de Groenen op 12% en de FDP op 5%.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op De AfD is nu de grootste partij in het oosten van Duitsland

  1. neilven zegt:

    Heel goed, nu de rest nog van Duitsland.

    Geliked door 2 people

  2. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Meer, meer, meer…

    Like

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het is op zijn minst opmerkelijk dat de AfD in Elsevier bij herhaling erg vileine kritiek krijgt, er worden keer op keer allerhande duistere verbanden gelegd met neo-nazistische groeperingen in met name Oost-Duitsland.
    Het lijkt erg eenzijdige kritiek om het vriendelijk te zeggen en het valt moeilijk na te gaan of er een grond van waarheid achter schuil gaat.

    Like

  4. droevige mof zegt:

    De AfD staat voor alles wat nooit waardevol is geweest voor de Duitse “deep state”: familie, vaderland, identiteit en oprechte vriendschap met de buren in het Europese huis.
    De opiniepeilingen zijn schokkend en ze zullen er alles aan doen om de AfD in diskrediet te brengen.
    Er zijn twee mogelijkheden: Nepschandalen over donaties en de veronderstelling dat de patriottische vleugel van de partij rechtse terreur steunt.
    De Amerikaanse Democraten laten ons zien hoe het moet.
    En tegelijkertijd laten ze ons zien dat het niet werkt.

    Geliked door 2 people

  5. Aegolius cs zegt:

    Die Ossies toch. De bevrijding van het Oostblok na 44 jaar onderdrukking moet wel geestelijke schade hebben aangericht aan deze ondankbaren. Waarom stem je anders op de AFD?
    Wellicht (…) zien zij uit ervaring een nieuwe onderdrukkingsvorm ontstaan:

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ossies-noemen-west-duitsers-nu-al-klemmies~b6e0f2fe/

    En na 25 jaar “hereniging” te lezen bij E.J. Bron:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/07/24/25-jaar-duitse-eenheid-kinderen-autos-religie-de-vergelij

    Dank aan Theresa Geissler voor deze vertaling.

    Like

  6. Jack Smits zegt:

    Die aussies weten wat het betekend onderdrukt te worden. Die hebben het door. Dat groene tuiguithet westen is compleet gebrainwashed doordieterroristen islampamperaars.

    Like

Plaats een reactie