Fijne Paasdagen

Screenshot_103

(Door: H. Numan)

Beste Forum voor Democratie stemmers, ik denk dat jullie je prioriteiten een beetje verkeerd leggen. “Dat domme blondje met z’n minder, minder minder!” (zo denken veel FvD´ers over Wilders) heeft namelijk groot gelijk. Volgens jullie wil hij het onmogelijke. Maar wees eens eerlijk: geloven jullie serieus dat Nederland vrijwillig en/of democratisch uit de EU stapt? Kom nou toch! Nederland is gewoon een Duitse deelstaat met een eigen paspoort. Zelfs ons eigen leger is nu gewoon een onderdeeltje van de Bundeswehr. Onze koning is Duits. Z’n pa diende in de Wehrmacht en z’n opa zat bij de Reiter SS. De huidige filiaalchef Mark ‘Piekema’ Rutte krijgt zijn opdrachten vanuit Berlijn, dan uit Brussel en dan pas van Huis Ten Bosch. In die volgorde. Dus wat dat betreft willen wij (PVV) en jullie (FvD) allebei het onmogelijke.

Waar jullie de fout mee ingaan, is denken dat het allemaal reuze meevalt. Jullie nummer twee (Hiddema) zei: “Trouw er maar mee, dan gaat het wel over”. Dat trouwen zouden een hoop Nederlandse mannen wel willen. Aan die kant is er geen probleem. Dat ligt aan de andere kant. Mohammedaanse vrouwen en vooral hun families weigeren dat faliekant. Als een mohammedaans meisje toevallig toch de verkeerde keuze maakt, tja. Dan valt ze waarschijnlijk snel van een balkon of voor de trein. Dat gebeurt gelukkig niet vaak, omdat de meeste mohammedaanse meisjes na een stevig pak slaag best begrijpen dat hun keuze verkeerd was. Dat ‘trouw er maar mee’ vereist iets wat absoluut NOOIT gaat gebeuren: integratie.

Stomtoevallig vlak voor de Pasen brandt de belangrijkste kerk van Frankrijk af. Ja, dat is puur toeval. Ongeveer even toevallig als ik drie keer achter elkaar de Staatsloterij win. En ik speel niet eens mee…  Het nieuwtje is er al een beetje vanaf. Niemand klaagt, dus dat kunnen ze (één maal raden wie) weer in de tas stoppen. Zelfs al hebben ze het niet gedaan, wat ik me sterk afvraag, dan is dat toch een grote overwinning. En niet van onze gezond verstand.

Wat dacht je wat? Opeens loopt er een mohammedaan met jerrycans benzine een New Yorkse kathedraal binnen. “Dat doen we thuis allemaal,” zegt de ‘verwarde’ man verbaasd bij zijn arrestatie. In Leerdam fakkelt een kerk af. Toeval? Natuurlijk. Kerken branden allemaal toevallig af. Het is dat ik niet in goden geloof, anders zou je denken dat er inderdaad een maangod bestaat.

En dan de reacties – waar je vrijwel niets over hoort. Mohammedanen vieren feest. Voor het eerst in hun leven met de Pasen! Het afbranden van de Notre Dame wordt uitbundig gevierd. Wij zien het als een noodlottig ongeval – dat wordt u uitgebreid wijsgemaakt. Zij zien het als een geschenk van Allah zelf.

Niet alleen de mohammedanen vieren feest. Het Vaticaan ook. Want dat betaalt … geen cent. In het Élysée- paleis trekt Macron een pak kokosmakronen open, want ook hij betaalt geen centime. Wie gaat die miljarden schade betalen? Grote bedrijven hebben al bedragen van 100 miljoen toegezegd. En u, natuurlijk. Wie anders?

Aardig hè? Als een bedrijf 100 miljoen doneert, dan is dat een fors deel van zijn totale vermogen. Geen enkel bedrijf ter wereld doet dat zonder er iets (veel, bij voorkeur) voor terug te krijgen. Wat precies? Dat gaat u niet te weten komen voor die kathedraal is hersteld. Als moskee. Want het islamiseren gaat hard. Heel erg hard. Hoe hard het gaat, de meeste mensen hebben geen flauw idee.

Het grootste deel van het Midden-Oosten was ooit christelijk. Egypte was christelijk. Carthago in Noord- Afrika was een van de belangrijkste kerken. Antiochië ook. “Maar dat is zo lang geleden…”

Nee, het is niet lang geleden. Het gebeurt tot op de dag  van vandaag. Wist u dat tot na WO1 ongeveer 20% van de bevolking van Turkije niet-mohammedaan (grotendeels Grieks orthodox en Armeniër) was? Nu niet meer, hè? Is dat ook lang geleden? In Hebron en Bethlehem wonen geen christenen meer, en heel weinig Joden. Die zijn verdreven in de jaren ‘90. 1990, niet 1590 of 1890. Is dat ook lang geleden?  Irak, na de ‘bevrijding’, is volledig gezuiverd van alle christenen. Is dat ook lang geleden?

Slavernij word direct ingevoerd in gebieden waar mohammedanen dat kunnen doen. Zodra ISIS slavenmarkten in Raqqa kon openen, deden ze dat. Er worden nu slavenmarkten gehouden in Libië. Is dat ook lang geleden, of gewoon ver van je bed? “Die van ons doen dat nooit!”

En dan de reacties van mohammedanen ”. Ja, ze willen wel medeleven betonen. Dat kost toch niets, maar uitsluitend als het Westen zijn excuses aanbiedt voor de kruistochten, mohammedanen extra rechten geeft en, als ze toch bezig zijn, gelijk sharia recht in voeren. Anders absoluut niet. Dat is geen medeleven betuigen, maar het onderste uit de kan halen.

De enige integratie die gaat plaatsvinden – en al bezig is – is die van u in hun samenleving. En dus automatisch in hun religie.

Het is verdomd simpel, maar waarschijnlijk veel te simpel voor westerlingen. Ik ben zelf gastarbeider. 25 jaar geleden verhuisde ik naar Thailand. Daar woon ik nog steeds, en ben gelukkig getrouwd met mijn Thaise partner. Het allereerste wat ik deed was me proberen in te lezen. In wat voor cultuur ging ik wonen? Hoe moet ik me daar gedragen? De meeste mohammedaanse gastarbeiders waren analfabeet, dus die mogelijkheid viel voor hen af. Is geen excuus, want hun eigen voormannen en onze overheid hadden daar zorg voor moeten dragen. Is niet gebeurd, en gebeurt nog steeds niet.

In alle culturen werkt integratie in drie stappen: de eerste generatie (o.a. ik) leert de taal en gewoontes. Natuurlijk spreek ik geen vloeiend Thais. Dat verwacht niemand. Alle Thais zijn meer dan tevreden als ik sterk geaccentueerd Thais spreek. Een goede vriend van me heeft een Thaise vrouw en een dochtertje. Dat dochtertje leert Thais en Engels op een internationale school, en pappa leert haar thuis wat Nederlands. Zijn dochter is Thais en voelt zich Thais. Voor haar is Nederland het land van pappa, waar ze een heel enkele keer op vakantie gaat. Als dat meisje groot is, trouwt en kinderen krijgt, zijn haar kinderen 100% Thais. Het land van opa, ach. Dat is ver weg. Misschien spreken ze een paar woordjes Nederland, maar meer niet. Een leuke herinnering, dat is eigenlijk alles.

Maar zo werkt het niet voor mohammedanen. Daar werkt het precies andersom. Hoe langer ze in onze samenleving wonen, hoe fanatieker Marokkaan of Turk ze worden. En vooral veel fanatieker gelovig. Die ‘integratie’ waar we zo ontzettend veel geld en verspilde moeite ingestopt hebben werkt averechts. Na meer dan een halve eeuw zou dat toch wel duidelijk moeten zijn. Een 3e of 4e generatie die geen of gebrekkig Nederlands spreekt? Dat kan eigenlijk niet. Dan gaat er niet iets verkeerd. Dan is er iets ongelofelijk verkeerd gegaan.

Nee, het is geen complot van Marokko en Turkije. Of van Mekka. Die zijn waarschijnlijk net zo verbaasd als ik dat ze deze schitterende gelegenheid op een presenteerblaadje aangeboden krijgen. Hun beleid is vrijwel zeker: “Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!”

Hun nationale economieën zijn nu volledig gebaseerd op hun onverwachte koloniën. Natuurlijk weten ze dat er op grote gigantische schaal gefraudeerd wordt. Religieus is dat geen enkel probleem. Zij zien dat als djizja. Dat is de belasting die u aan hen moet betalen voor het feit dat u geen mohammedaan bent. Bovendien is dat geld dat het land binnenkomt, en daar doen regeringen nooit moeilijk over. Nederland staat internationaal bekend als een belastingparadijs, weet  u wel?

Bovendien, waarom zouden ze moeite doen om ons tegemoet te komen? Dat is toch nergens voor nodig? Die domme dhimmies hebben sowieso al geen ruggengraat. Gewoon ‘nee, dat staat onze wet niet toe’ zeggen werkt altijd. Dan schijten die dhimmies door een hoepeltje. Doen ze altijd. En inderdaad. De domme dhimmies doen dat altijd.

De demonisering van het Forum voor Democratie is nu in volle gang. Jullie zijn de gematigde versie van de PVV, maar zo zien de media en de elite dat echt niet. Die zien een partij die net zo erg is als die van Wilders. Wen er maar aan. Wilders leeft er al 13 jaar mee.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Forum voor Democratie, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Fijne Paasdagen

 1. orelius zegt:

  Prima stuk heer Numan , geen speld tussen te krijgen. Maar nu over FvD.
  De machtsstrijd in die partij is al begonnen , LPF-achtige toestanden . Plus het gedraai is al zichtbaar omdat ze weten , cordonsanitair , uitsluiting . Dus toch maar proberen een voetje tussen de deur van de regerende machthebbers te plaatsen in de hoop op meeregeren. Wat van je standpunten veranderen en inleveren lekker polderen zoals d66 . Slappe hap en een heel slap aftreksel van PVV hoor. Nee dan de PVV, geweigerd om mee te doen met gedoogbeleid , super. Dat is ballen tonen , rechte rug , principes. Bij de PVV weten we wat we hebben en waar ze voor staan . Dus met de eerstvolgende verkiezingen graag allemaal PVV aub.

  Geliked door 6 people

  • siemx zegt:

   Helmaal mee eens. Ik vrees dat het Forum een boel gebakken lucht bevat dat binnen de kortste keren als een zeepbel uiteen zal spatten of onderdeel wordt van het partijkartel. Blijf toch bij het origineel en stem op 23 mei op de #PVV.

   Like

  • Giny zegt:

   orelius
   Ben het met u eens. Vanmorgen was er geen wekelijkse peiling van Maurice de Hond,
   niet dat ik op zijn gemanipuleerde peiling zit te wachten. Wat wel opmerkelijk was wat hij schreef dat FvD aanhang lijkt op de LPF kiezer van 2003!!! LPF heeft na de moord op Pim Fortuin 26 zetels gehaald (2002), ze hebben 80 dagen rollebollend in een coalitie gezeten, toen heeft Zalm de stekker eruit getrokken. Vervolgens kwamen er nieuwe verkiezingen er bleven van de 26 zetels nog maar 8 over. (2003) Dat geeft mij weer goede moed, een
   goede verstaander heeft maar een half woord nodig. De PVV heeft inderdaad ballen en wijkt niet van hun standpunten af. Ze zitten in een goede Alliantie in de EU, met allemaal sterke persoonlijkheden. Laten we met z’n allen massaal PVV stemmen en eens ophouden met dat strategisch stemmen, dat heeft tot nu alleen maar verkeerd uitgepakt.
   Lees allemaal de columns van Auke Zijlstra europarlementarier PVV, Auke zit tegenwoordig ook op Twitter, heeft u vragen, hij zal ze zeker beantwoorden.

   Verder wens ik u allen, fijne Paasdagen.

   Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Veel doden na explosies bij kerken en hotels Sri Lanka
  PAASZONDAG………….

  Zou dit soms een aanknopingspunt kunnen zijn. ? ? ? ? ?

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Zou het toevallig zijn dat de Moslims elk jaar opnieuw hun “Salon de Islam” in Parijs tijdens de Paasdagen houden.
  Er komen dan 10-duizenden musulmannen uit heel Frankrijk op af.
  Het is wel héél toevallig dat dit evenement altijd tijdens de Paasdagen wordt gehouden.
  Of die nu vroeg of laat in de lente vallen, maakt niet uit.
  De Muslims houden nu eenmaal van de Fransen en nog meer van de Fr Katholieken.


  “De moslims van Frankrijk, een toekomst om op te bouwen”.
  Dit is de Slogan van 2019

  Er is natuurlijk ook de onoverkomelijke concours;
  Wie kan het beste de “heilige-verzen” uit de “heilige-Coran” reciteren !
  Daar zitten natuurlijk ook de 250 verzen van HAAT tegen de niet -moslims bij….
  Le Progrès

  Geliked door 2 people

 4. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Goed stuk, helder en naar waarheid onderbouwd, niets aan toe te voegen. Toch denk ik dat FvD bekritiseren geen zin heeft. Zij gaan waarschijnlijk meer bereiken dan de PVV. Zowel in nationaal als binnen Europa. Het heeft geen zin om strijd of segmentatie tussen PVV en FvD aan te wakkeren. Beiden zouden de rijen moeten sluiten. Verschil van inzicht en mening is er altijd en dat moet ook. Kritische stukken als bovenstaand mogen de ogen bij Forum best verder openen. Niks mis mee. Ik mis bij de PVV echter ook nog veel nuance.

  Alle migratie ellende is in de jaren 60 begonnen met een onschuldig kinderliedje; “ ik heb een tante in Marokko en die komt”… niemand had echter door dat ze niet alleen kwam… Blijkbaar moeten we nog steeds betalen voor vele eeuwen geleden kruistochten en slavernij die JUIST door moslims en de Afrikaanse stammen (onderling) zijn gestart en juist ook daar nog STEEDS actueel zijn die maar hier nu vergoeding eisen voor ‘onze’ korte bijdrage in hun handel. En de slappe zakken van o.a. roze brillen gardes als Gay66 en (Gif)Groen-Links trappen daar stekeblind in, zowel Europees als nationaal. Er is verandering op komst, en dat werd hoog tijd!

  Geliked door 1 persoon

  • H. Numan zegt:

   Mag ik je er even aan herinneren dat de PVV tijdens peilingen op 40 zetels stond? Tot er verkiezingen kwamen, natuurlijk. En nu mag Baudet uit de gifbeker drinken.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ik mis bij de PVV echter ook nog veel nuance.”
   Er is geen nuance, heer Schilder.
   DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND.
   Daar begint en eindigt het mee.
   Waar wilt u de nuance hebben?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Ruud zegt:

  PENETRATION PACIFIQUE, zo werkt het, maar dat hebben onze “doorgeleerde” dames en heren in onze beide kamers niet door. Zo zie je maar dat realisme en oog voor de werkelijkheid belangrijker zijn dan een of meerdere academische titels.

  Like

 6. Groene Leeuw zegt:

  Het stuk van dhr. Numan laat niets te wensen over. Ook Thailand heeft een moslimprobleem. Het enige wat ik even wil corrigeren aan zijn artikel is, dat wijlen Prins Claus geen deel heeft uitgemaakt van de Wehrmacht, maar van de SS-Totenkopf divisie.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: LINKS KAN HET DEMONISEREN NIET AFLEREN! | eunmask

 8. Jules Vismale zegt:

  Fijne Paasdagen toegewenst!

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Hè???
  Ogen en oren open s.v.p.
  Ik zag dat Thiery vindt dat er toch wel aanknopingspunten zijn in de Islam?
  En nu de ogen oren niet weer sluiten, svp

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  En de Paus maar bidden terwijl hij de voeten kust van de islamieten die niet luidop durven zeggen kust mijn kloten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s