Drie migranten-bendes terroriseren Würzburg: 12 arrestatiebevelen uitgevaardigd

Screenshot_172

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen maanden was het in de binnenstad van Würzburg steeds meer tot zware delicten zoals het toedienen van lichamelijk letsel en roof gekomen. Na intensief en maandenlang onderzoek door de politie en het openbaar ministerie Würzburg werden tot midden maart tegen twaalf dringend verdachten met een migratieachtergrond arrestatiebevelen voor voorarrest uitgevaardigd.

philosophia perennis

In het politiebericht van 16 april staat: Al op 14 januari 2019 berichtten het politiepresidium Unterfranken en het openbaar ministerie Würzburg over vier Afghaanse verdachten, die herhaaldelijk vanuit een ongeveer 15 man tellende groep personen op agressieve wijze zouden hebben aangevallen. Bij de gedupeerden ging het in de eerste plaats om landgenoten, af en toe echter ook om buitenstaanders.

In het kader van het omvangrijke onderzoek door de politie Würzburg-stad was er nog eren vijfde, in Syrië geboren immigrant als verdachte aan het licht gekomen. Tegen alle vijf beschuldigden werden arrestatiebevelen voor voorarrest uitgevaardigd. Bovendien werd er eerste informatie verzameld over een andere groep van drie daders met een Duits, Duits-Italiaans en Duits-Amerikaans staatsburgerschap.

Eind januari 2019 had de recherche van Würzburg daarop voortbordurend een onderzoekscommissie (EKO) in het leven geroepen om het grote aantal gepleegde delicten betreffende het toedienen van lichamelijk letsel en roof centraal te verwerken en meer verdachten te identificeren. Om de al bekende onderzoeksinformatie in het nauwkeurige werk van de EKO mee te nemen, werden twee onderzoeksters van de politie-inspectie Würzburg-stad in het uit vijf personen bestaande team van de EKO geïntegreerd. Het onderzoek leidde o.a. tot de vaststelling van nog een groep daders, samengesteld uit acht immigranten van verschillende nationaliteit.

Op basis van de onderzoeksresultaten werden in de weken daarna doelgerichte controles door de politie Würzburg-stad, Würzburg-district, Kitzingen, Ochsenfurt evenals door de Openbare Dienst en de federale politie uitgevoerd om de onbekende criminelen te identificeren en informatie over hun samenwerking te verkrijgen. Het was vanaf het begin het doel van de onderzoekers de delicten van de groeperingen te onthullen en de verdachten op te sporen respectievelijk te bewijzen dat de daden, waarvan door de meeste gedupeerden aangifte bij de politie tegen onbekend werd gedaan, door hen waren gepleegd.

Bij complexe verhoren van beschuldigden en getuigen, deels ook met hulp van tolken, kreeg de EKO steeds meer inzicht in de samenstelling en de handelwijze van de verschillende groepen daders.

Volgens de actuele stand van zaken houdt de EKO zich met in totaal ongeveer 70 delicten bezig, die deels terugvoeren tot begin januari en met terugwerkende kracht aan de zaak toegevoegd kunnen worden. Het gaat overwegend om delicten betreffende het toedienen van lichamelijk letsel en roof, die hebben plaatsgevonden in de buurt van het hoofdstation en het Ringpark, in de Kaiserstraße, in de Juliuspromenade en op de Kranenkai en ook in de buurt van de Main bij de oude haven.

Volgens de onderzoekingen waren de groepen, bestaande uit jonge immigranten en Duitse staatsburgers in de leeftijd van 14 tot 23 jaar, met elkaar op de vuist gegaan. In meerdere gevallen was het ook tot overvallen op onschuldige voorbijgangers gekomen. Volgens informatie van de onderzoekscommissie hebben de verdachten in de nacht de gedupeerden eerst aangesproken en contant geld of sigaretten van hen geëist. Daarna hadden ze met geweld gedreigd of hun slachtoffers ook daadwerkelijk aangevallen.

Die zouden bijvoorbeeld tegen hun hoofd getrapt of in het gezicht respectievelijk tegen het hoofd zijn geslagen. In één geval zou er ook een mes gebruikt zijn. De verdachten zouden deels van de vaak ook onder invloed verkerende slachtoffers voorwerpen geroofd hebben. Onder de opgeloste gevallen bevindt zich ook een roofdelict, waarbij een vrouwelijke toerist in de buurt van de “Alte Kran” door eerst onbekende mannen lichamelijk aangevallen en geslagen werd. De daders waren met de handtas van de vrouw gevlucht. Zij en ook haar man waren gewond geraakt en moesten in een ziekenhuis behandeld worden. Het politiepresidium Unterfranken had op 26 januari 2019 al over dit geval bericht.

Ongeacht de twaalf al uitgevaardigde arrestatiebevelen duurt het onderzoek van de recherche Würzburg in nauw overleg met het openbaar ministerie Würzburg nog steeds voort.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Justitie, Multiculti, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Drie migranten-bendes terroriseren Würzburg: 12 arrestatiebevelen uitgevaardigd

 1. Peter zegt:

  Ze persen andere “vluchtelingen “af ,maar zoiets komt nooit boven water,omdat niemand de taal kent .

  Geliked door 1 persoon

 2. Ron zegt:

  En hoe verrot ze zich ook gedragen ; ZE MOGEN GEWOON BLIJVEN !! EN STERKER NOG INKLUSIEF GRATIS GELD VAN DE WERKENDE BEVOLKING

  Like

 3. Steven zegt:

  Nu zijn het er 12..over een paar jaar Miljoenen die je zo kunt oppakken.
  Men denkt dat je asielparasieten die hier alleen maar komen om aan zelfverrijking te doen net zo makkelijk kunt temmen als het DOMME volk dat er al woont.
  We halen ze op, betalen ALLE kosten voor ze en vervolgens misbruiken ze ieder systeem dat denkbaar is om aan geld te komen. En als klap op de vuurpijl komen ze hier hele wijken terroriseren, roven en verkrachten waarna de rechter ook nog zijn medeleven kenbaar maakt door ze vrij te spreken.
  We gaan de goede kant op terug naar de jaren ’30…iedereen straks in de armoede en overal oorlog!

  Like

 4. Wat denk je van de ellende van de autochtone Kaaskoppen die “zielenpieten’ naast zich krijgen / kregen met 4 5 6 kinderen! Opslag is je woonplezier naar de kloten. Zelf in mijn omgeving meegemaakt. Nou kun je van autochtonen ook veel overlast hebben, maar daar kun je (niet altijd) nog mee overleggen. Tuurlijk komen die zgn zielenpieten niet naast Ria Lubbers, VanToorenburg, Keulen, Zeegers etc etc te wonen. Nog niet, maar hun (klein)kinderen komen wel aan de beurt. Kunnen opa/oma nog weleens vervloeken!

  Like

 5. fleckie zegt:

  Tja, als het Allah-aanbidders zijn, moeten ze ook maar op manier, waarop Allah ‘ zou ‘. ‘ straffen. ‘ …’gevonnist’ berecht, *~*~*~*~*~*~*~worden! ……… ( natuurlijk NIET allebei handen ‘afkappen’, dan moeten ze helemaal door een ander verzorgd worden!, maar gewoon de moslem-strategie volgen. in verbrand met diefstal, etc. )

  Like

 6. kampersrene zegt:

  vermoedelijk eisen ze meer leefgeld

  Like

 7. Groene Leeuw zegt:

  Stuur ze maar naar de Saudi’s. Die laten de koppen wel rollen van dat tuig. Gisteren weer 37 Jihadi’s die hun hoofden onder het Zwaard van Allah verloren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s