RTL stopt per direct met talkshow Jensen

Screenshot_180

(Door: Peter de Koning)

De talkshow Jensen is door RTL per direct uit de programmering van RTL 5 geschrapt. RTL wijt het besluit aan tegenvallende kijkcijfers. De laatste aflevering van de talkshow wist gisteren slechts 122.000 kijkers te verleiden om op RTL5 af te stemmen.

De talkshow van Robert Jensen was de afgelopen zeven maanden op RTL 5 te zien. Het programma viel op door de veelal rechtse boodschap die door presentator en gasten werd geventileerd. Onder meer Thierry Baudet en Geert Wilders waren te gast. Het besluit van RTL komt niet geheel onverwacht. Het is een publiek geheim dat de nieuwe programmadirecteur Peter van der Vorst en programmamaker Robert Jensen niet goed door een deur kunnen.

Internet

Robert Jensen zegt door te willen gaan met zijn talkshow. Het besluit van RTL betekent volgens hem wel het einde van het lineaire avontuur. De talkshow komt volgens de programmamaker in een online variant op internet terug.

Bron:
www.totaaltv.nl
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, belangenverstrengeling, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op RTL stopt per direct met talkshow Jensen

 1. Alphons Mantel zegt:

  dit is een groot gemis; de nadelen van immigratie (mega-kosten voor de belastingbetalers en ernstige natuurschade) blijven dus buiten beeld van de reguliere media

  Geliked door 1 persoon

 2. koosv8 zegt:

  Valt mij nog mee dat vd Vorst het zolang heeft laten gaan. Maar het is niet anders als bij de kranten. Als er niet zwartgallig nieuws wordt verkondigt over bepaalde zaken, zoals Trump, Poetin, of dichterbij huis, Wilders of Baudet.
  Dan slaan we het gewoon over. Domme spelletjes en LINKSE oeverloze discussies in wat voor praatprogramma ook. Het wordt elke dag gekker.

  Geliked door 1 persoon

 3. bigljohn zegt:

  ….Het is een publiek geheim dat de nieuwe programmadirecteur Peter van der Vorst en programmamaker Robert Jensen niet goed door een deur kunnen….Dat zegt al genoeg. Weer iemand die geslachtofferd is door het linkse gepeupel door wie hij (Jensen) als een gevaar word bestempeld. Hij gaat met zijn programma naar internet toe, het medium waar alle rechtse dissidenten zitten die in de linkse media nooit welkom zijn. Kijkcijfers slecht ? gemanipuleerd zal je bedoelen. De alom bekende slager die zijn eigen vlees keurt. Nog even en Geert Wilders ziet men ook nooit meer in de media maar alleen nog op internet….

  Geliked door 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Peter van der Vorst dat is toch die poot?
  Die zou voor straf eens op het Mercatorplein in Amsterdam moeten wonen. Binnen een week lwordt hij van deze wereld geholpen door onze lieve vrienden. Helaas wonen de huichelaars en landverraders in dure wijken.

  Geliked door 3 people

 5. AEO zegt:

  Het zal wel weer zo zijn, dat als je niet politiek correct bent, je er dan al snel uit ligt. Triest, democratie betekent dat er ook ruimte behoort te zijn voor andere meningen, maar bij RTL heeft men wel vaker moeite met de waarheid. Ik hoop dat Jensen desnoods op eigen titel een soortgelijke talkshow op het internet kan beginnen, dan zal ik daar kijken i.p.v. RTL!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Het maakt niet uit die kijkcijfers al hadden het er 10 miljoen geweest, een tegengeluid kunnen die linkse mediaratten gewoon niet verdragen !!

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we nog de wereld draait door, nieuwsuur en CNN.

  Like

 8. Johan de Derde zegt:

  Voordat petertje een bombastische directeurtje werd vond ik hem al een tube glijmiddel, zacht en week. Mijn mening over hem zal doordat hij nu een directeurtje is niet veranderen, hoop alleen niet dat RTL nu richting de npo gaat.

  Geliked door 2 people

 9. Ruud zegt:

  Van wezenlijk belang evenwel is de vraag welke publiek geënquêteerd werd om het programma te beoordelen. Als het grotendeels linkse gasten zijn (wat niet onaannemelijk is) dan zal dat cijfer wel kloppen. De vraag blijft dus; werd de juiste doelgroep hun oordeel gevraagd; mogelijkheden voor manipulatie te over dus…………..! Van der Vorst een beetje kennende!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Ja helaas, maar al die k..zenders met hun (extreem) linkse programmering mogen gewoon hun leugens gewoon blijven ventileren. In wat voor een wereld zijn we verstrikt geraakt in vredesnaam? Straks als het te laat is gaan de linkse oogjes pas open en eerder niet ben ik bang.

  Geliked door 2 people

 11. Dr. Heinz zegt:

  Had u anders verwacht van dat linkse kliek?
  NPO, NOS, RTL en de rest is: linkse zooi propaganda als Noord Korea!!
  Wie niet volgens hun geschifte denkwijze leeft, word gewoon hup buiten gevecht gesteld!!

  Geliked door 4 people

 12. Pietersen zegt:

  Een poot zoals van der Vorst in de showbusiness gaat nu eenmaal veel om met ‘liberalen’ dus dan voelt hij zich erg ongemakkelijk met Jensen.
  Jammer voor Jensen en de Nederlanders die anders willen dan gedomineerd worden door huichelachtig linkse en bedrieglijke figuren.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  De talkshow komt volgens de programmamaker in een online variant op internet terug.

  Ja, dat kan wel zijn, maar het klootjesvee zit het liefst met chips en een krat bier op de bank naar de tv te kijken.
  Zo was er nog een heel klein kansje dat iemand door Jensen wakker geschud werd, maar schaapachtig volk gaat niet actief op internet op zoek naar Jensen.

  Dus: wéér een overwinning voor kwaadaardig links.

  Geliked door 1 persoon

 14. Corné zegt:

  Geert Wilders heeft aan Jensen beloofd dat Van der Vorst met hem te maken gaat krijgen als het programma wordt gestopt. Jensen bevestigde toen al dat dit zou gebeuren. Ik ben benieuwd hoe Geert dat varkentje gaat wassen. Maar ik weet zeker dat hij Trumpiaans zijn woord houdt en actie gaat ondernemen. Van der Vorst zal er een dobber aan krijgen.

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Nou het enige programma waar ze mij als kijker eens per week voor terug kregen, halen ze nu ook van de buis. Mooi kunnen ze de RTL zenders er net zo goed afhalen. Vreselijk irritant met al die reclame onderbrekingen.

  Like

 16. aad zegt:

  De tv heeft al veel terein verloren tegenover online, vandaag viel er weer een stukje van af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s