De boeddhisten hebben het gedaan!

Screenshot_179.png

(Door: “bozeoudeman”)

De duidelijk iedere dag meer islamitische Volkskrant heeft de euvele moed om op de voorpagina een foto te plaatsen met als tekst ‘Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat deze mensen doen’, iets dat slaat op de zin onder de foto: Moslims Sri Lanka bang voor vergelding. Lees het, lees het, staat er nog net niet bij. Het eerste wat bij mij opkomt is: deze mensen? Had daar niet dienen te staan ‘deze demonen’? 

Maar goed, als goede Rosenmöller/Halsema-kloon haast ik mij naar de aangegeven pagina’s 4 en 5 om mij te vergewissen dat het de schuld van de vele honderden slachtoffers is en dat ik vol mooie ‘Allah is groot’ gedachten de dag in kan gaan, dit mede ondersteund door verderop in dezelfde krant te lezen dat veel vluchtelingen hun kinderen Amersfoort of Tulip noemen. Tulpen komen trouwens oorspronkelijk uit het toen Ottomaanse rijk, het huidige Turkije,  bewust emotionele prietpraat schrijvende columnist, dit om het door u gewenste effect iets te relativeren.

Hoewel de niet goed geïnformeerde lezer snel het door u gewenste ‘als dat geen liefde voor ons is’ zal denken. Een domme dhimmi-hand of dom dhimmi-hart is snel tevreden gesteld. Ik hoor de ‘oh’s’ en ‘ah’s’ al van alle kanten opklinken in het land en tegelijkertijd de afschuw, en de hier uit voortkomende oproep tot oprichting van linkse/progressieve “Arbeit macht frei” opvoedingskampen, voor al die schooiers die deze lieve mensen nog steeds niet zonder achterdocht willen vertrouwen.

Terecht moeten deze schoften naar kampen gestuurd worden, begrijp ik als ik in het artikel van een zekere, waarschijnlijk bekeerling, Remco Andersen lees, waarin deze ‘journalist’ eigenlijk stelt dat de boeddhisten de schuld aan de aanslagen in Sri Lanka dragen. Dat is wat een ongeoefend lezer uit dit stukje prul propaganda ‘journalistiek’ begrijpen kan.

Want, zo stelt dit kruipwitje, in 2013 vielen extremistische boeddhisten een moskee in de hoofdstad Colombo aan. En als klap op de vuurpijl: in 2017 raakten ze slaags met moslims in de zuidelijke stad Galle, en, alsof dat nog niet genoeg is, zetten hordes (ja echt waar hordes) woedende boeddhisten winkels in de centrale stad Kandy in lichterlaaie. Zo, daar hebben jullie islamhaters niet van terug, herinner de “Kristallnacht”, vieze neonazi’s! Nu jullie weer, denkt deze Remco duidelijk en kruipt tevreden op zijn gebedskleedje

Ik schaam mij diep en denk wat vreselijk, die arme onschuldige mensen die overal de schuld van krijgen, enkel omdat zij wereldwijd hun vredesboodschap willen brengen. Maar beste moslimkontkusser, denk ik even later, mag ik u ook om de aanleiding van die rellen vragen, zodat ik zelf  een oordeel kan vellen over de agressie van die ‘hordes’ boeddhisten? Net als overal zijn ook in Sri Lanka deze lieve mensen van u vast niet zo lief als dat u ze afschildert.

Waarom noemt u niets over de aanleidingen? Is dit nu wat men noemt linkse journalistiek? Wat de ‘journalist’ niet uitkomt, dat noemt ie niet. En niet om het een of ander, beste voetenlikker, maar een tweede kleine vraag mijnerzijds: waarom vielen dan die zielige moslims christelijke kerken met Pasen aan en hotels waar toeristen verblijven, in plaats van dus de tempels van die door u beschreven ‘gewelddadige’ boeddhisten? Leuk geprobeerd islamkrantje, maar opnieuw geen sigaar!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Boeddhisten, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Links fascisme, Linkse media, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op De boeddhisten hebben het gedaan!

 1. Corné zegt:

  Op de voorpagina van Trouw staat een viertal erg blijde moslima’s in de Keukenhof een selfie te maken. Een van die gehoofddoekte meiden maakt zelfs een V-teken. Dat teken slaat uiteraard niet op de heldendaad die hun geloofsgenoten in Sri Lanka hebben verricht. Maar toch …. Dezelfde smerige tactiek die de Volkskrant toepast. In plaats van dat deze media nu eindelijk eens met grof geschut de ziekelijke islam-praktijken te lijf gaan proberen ze constant de realiteit te verdoezelen en sympathie op te wekken. Ze blijven zelfs geniepig suggeren dat de oorzaken toch wel ergens anders liggen dan bij die vervloekte ideologie van de vrede zelf.
  Ik ben benieuwd of de fotografen van Trouw en de Volkskrant op pad worden gestuurd om bij de stille tocht in Amsterdam sfeerfoto’s te gaan maken. Ik ben bang dat fotoshop er aan te pas moet komen om op de foto verontwaardige meelopende moslims te tonen. Die zullen er uiteraard nauwelijks zijn, op een handjevol na die met tegenzin zich verplicht voelen ook mee te doen. Net als in Utrecht.
  Schande! Schande! Schande!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Dan denk ik weer aan de migratie van de Rohinya die tijdens het Britse imperium overgebracht zijn(of zelf zijn gemigreerd naar Myanmar (Birma) Dat laatste is nergens te vinden. Dat was een grote volksverhuizing. Er zitten meer minderheden in Birma, waar je verder niets over hoort..

  Er wordt gezegd dat de Rohinya´s al eeuwen leven daar in Myanmar. Er zullen er ongetwijfeld al geleefd hebben, maar feit blijft dat er een grote volksverhuizing van Rohinya´s naar BIrma heeft plaats gevonden. Of dat op bevel van het Britse rijk is geweest of de Rohinya zelf kom ik maar niet achter.

  Ik zie in de geschiedenis steeds maar weer dat daar waar moslims samen leven met een andere religie het iedere keer fout gaat. Ik denk dat de oplossing toch ligt in het opnemen van de Royinha door de Midden-Oosten staten. Daar zou de VN wel eens mee aan de slag kunnen gaan dan keer op keer bukken en kruipen voor het Midden_Oosten.!!!!!!!!!!!!!1

  Like

 3. Ruud zegt:

  Er dient wereldwijde wetgeving te komen die terrorisme bestraft met de dood ook al ben ik van mening dat de doodstraf nooit mag worden toegepast. Terrorisme is barbaars en ligt ver onder elk aanvaardbaarheidsniveau. Recidive (van deze geestesziekte) is bovendien nooit uit te sluiten vanwege zijn geloofsachtergrond.Vandaar!

  Like

 4. Dijkstra zegt:

  Uit het artikel in de Volkskrant moeten we dus begrijpen dat moslims in het verleden conflicten hebben gehad met boeddhisten en om die reden christenen aanvallen, en niet boeddhisten? Een knappe analyse van deze journalist.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Pasen in Nigeria
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/04/23/nigeria-survivors-kill-man-for-ramming-car-into-children-at-easter-

  Man gedood die expres op een Paas-processie van Christelijke kinderen inreed, waarbij 11 mensen dood bleven en meer dan 30 gewond raakten, de slachtoffers waren overwegend kinderen.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Hallo nos…daar gaan we weer met fake nieuws!

  https://tpook.nl/2019/04/24/nos-fake-newst-er-weer-op-los-want-islam-dus-dat-moeten-we-niet-zomaar-willen-benoemen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Mensen die eerst voor de kerk trouwen moeten een boete krijgen…..terwijl het hier in feite gaat
  over door imaams gesloten huwelijken die niet wettelijk zijn, en de bescherming van vrouwen.

  Like

 7. pejoar zegt:

  Het is niet alleen de VK maar zelfs GeenStijl doet er aan mee.
  De redacteur die zich Spartacus noemt schreef ook een stukje over die aanslag
  Ik reageerde en werd gebant.
  Hier de reactie “Wordt tijd dat deze zich Spartacus noemende onbenul bij Joop.nl gaat werken. Heeft het over voorbarig en islamofoob (een door links correct volk verzonnen woord) en noemt andere groepen die ook wel eens een aanslag hebben gepleegd. Als iemand iets positiefs over islam weet te zeggen laat eens wat horen.”

  Like

 8. bedonderde burger zegt:

  Wie houden volgens met miljoenen beloonde ‘wetenschappers’ als Crul een succesvolle integratie tegen?Juist de autochtonen ofwel de oorspronkelijke inwoners van een land. Hier een vervolgstap van deze nazitheorie. Wie houden het door de Verenigde Nazi’s gewenste wereld kalifaat op en zijn zo dus de echte schuldigen aan al die doden en gewonden die helaas door islamieten moeten worden gemaakt om hun terechte wens, een door islam beheerste wereld eindelijk eens te kunnen bewerkstelligen? Juist ja, die anders gelovigen, christenen voorop en voornamelijk! Waarom moeten die Pasen-aanbidders ook overal kerken -behalve in enkele islam landen- hebben staan? Is dat niet iets uit achttienhonderd of zoiets? Hoelang zal het duren voor een ‘keurige wetenschapper’ met deze theorie komt?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het linksvolk is net zo irritant als de islamieten !

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Weer een steengoede column van Leon de Winter in de Telegraaf van vandaag 24-4-2019

  De aarzeling van links bij de aanslag op Sri Lanka

  De geweerschoten van de aanslag in Christchurch op 15 maart jl. waren nauwelijks verstomd of de ’instrumentalisering’ was al begonnen. Direct schoven linkse politici en media de misdadige gedachtenkronkels van de massamoordenaar naar de ideeën van Trump en Baudet en andere niet-progressieven. Boven de column van Trouw-journalist Stevo Akkerman stond: ’Na Christchurch is het onmogelijk geen vragen te stellen aan mensen als Baudet en Wilders’.

  De klassiek-nazistische wartaal van deze terrorist werd dus gebruikt om ’populisten’ door het slijk te halen. Opmerkingen werden uit verband gerukt, citaten verbasterd, alles was geoorloofd om de dood van vijftig onschuldige mensen te linken aan politici die zich schuldig zouden maken aan ’islamofobie’. Het was een orgie van, zoals dat zo mooi in het Engels heet, ’guilt by association’.

  Enkele uren na de moordpartij werd er al in Amsterdam door links een ’wake’ georganiseerd en bezocht burgemeester Halsema uit solidariteit en op sokken een moskee.

  Zonder twijfel zijn er hier en daar groepjes en individuen te vinden die door dezelfde waanzin gegrepen zijn als de moordenaar van Christchurch; het is niet nodig te twijfelen aan de stinkende geestesdiepten van de rechts-radicale medemens. Maar was Christchurch het begin van een massale nazistische aanval op onze vrije, open wereld?

  Moslims riepen op om moskeeën te beschermen want extreemrechts was kennelijk zo internationaal georganiseerd dat in Nederland geen moslim meer veilig over straat kon. En de linkse media hielden deze angst met gretigheid in stand. Radio, tv, kranten; van Christchurch kregen de media niet genoeg. Was dit niet het bewijs dat moslims de nieuwe joden zijn? Kijk eens waar kritiek op de islam toe leidt?

  Christchurch was een aanslag als alle andere; onschuldigen stierven omdat ze niets meer dan ontmenselijkte pionnen zijn in de duivelse gedachtenwereld van de moordenaar. Wat anders was, was de uitgelezen kans om er politici als Wilders mee te demoniseren. Want deze keer was de dader niet een moslim, zoals bij de meeste aanslagen, maar een blanke racist in de orde van die andere moordzuchtige psychopaat, de Noor Breivik (die overwegend Noorse blanke jongeren vermoordde).

  En dan nu Sri Lanka. Aanslagen naar beproefd islamistisch recept met moordenaars die zichzelf opblazen op de dag dat christenen wereldwijd de suprematie van het leven over de dood vieren, dus ook in kerken op Sri Lanka.

  Op 15 en 16 maart stortten de media zich volop op Christchurch. Maar wat deden de media na de aanslagen in Sri Lanka op 21 april? Linkse Amerikaanse politici konden zich niet onttrekken aan een reactie, maar ze onthielden zich collectief van het begrip ’christen’. De slachtoffers van Christchurch waren moslims en die op Sri Lanka behoorden tot de verrassende categorie ’Paas-aanbidders’ (’Easter worshippers’). Zowel Barack Obama en Hillary Clinton gebruikten die term, ofwel: het was een term die centraal bij de Democratische Partij was bedacht – gebruik van het woord ’christen’ mocht niet.

  Het NOS Journaal en Nieuwsuur, de parels van de Nederlandse staatsmedia, deden op 21 april hun best de religieuze affiliatie van de daders onbenoemd te laten, ofschoon het al bekend was dat de daders moslim waren. Nieuwsuur dook een Sri Lanka-deskundige op die waarschuwde voor het demoniseren van moslims in het algemeen; ook al zouden de daders misschien moslims zijn, het was van belang de schuld niet te leggen bij alle moslims. De Volkskrant kon niet uitsluiten dat de daders militante boeddhisten waren.

  De afgelopen dagen zag je dus grote aarzelingen bij linkse media en politici. The New York Times opende na Christchurch met de volle breedte van de voorpagina, maar Sri Lanka was zoveel aandacht niet waard en verloor de meest prominente plek van elke krant, de eerste kolommen linksboven op de voorpagina, aan een kulverhaal over Trumps advocaat Michael Cohen.

  Aan wie gaat Trouw-columnist Stevo Akkerman vragen stellen over Sri Lanka? In principe kan hij ze aan elke moslim voorleggen: waarom laten de religieuze vertellingen van de islam zich zo makkelijk door extremisten misbruiken voor de legitimatie van geweld? Ik ben bereid alvast aan Stevo een antwoord te geven: omdat geweld in die vertellingen verheerlijkt wordt en moslims hun teksten niet als historisch mogen interpreteren. Hun teksten staan buiten de tijd, kerk en staat vallen voor eeuwig samen. Dit is een kolossaal probleem, en niet alleen voor moslims, die meestal de hoogste prijs betalen voor het geweld van medemoslims.

  De hoogste prijs is nu door honderden christenen betaald, onder wie veel vrouwen en kinderen, in de ogen van de terroristen figuranten in het morbide theater dat hen is opgedragen door hun profeet, die volgens zijn extremistische volgelingen pas vrede voorzag als de islam, desnoods met geweld, over de hele wereld heerst.

  Links wil dit allemaal niet weten. Links heeft modellen voor sociaaleconomische problemen, niet voor cultureel-religieuze. Dus is het enige wapen waarmee links zich kan mengen in het islamdebat het wapen van de demonisering. Heeft burgemeester Halsema inmiddels uit solidariteit een kerk bezocht?

  Like

  • QENQ6 zegt:

   “Heeft burgemeester Halsema inmiddels uit solidariteit een kerk bezocht?”
   Nee, natuurlijk niet. Het gekke is dat ze er niet op wordt afgerekend. Ze zal wel OH-en over positieve discriminatie, een steuntje in de rug voor minderheden en dat soort lariekoek.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s