BRIEFJE VAN JAN – Aan de Baudetiers

Screenshot_200

(Door: Jan Dijkgraaf)

Gedraag je, nu er binnen jullie partij een beetje stront aan de knikker is, niet als leden van een sekte waarvan de leider niets verkeerd kan doen

Beste Baudetiers,

Thierry Baudet is een groot politiek talent. Maar hij is niet zonder zonden. Gedraag je dan, nu er binnen jullie partij een beetje stront aan de knikker is, niet als leden van een sekte waarvan de leider niets verkeerd kan doen.

Dat is nog erger dan oude politiek.

In de oude politiek doen de aanhangers van de partijen hun vingers in hun oren en roepen heel hard “lalalalalalalalalalala” als er iets aan de hand is. Daarom komt de VVD ook weg met al die integriteitsschandalen, GroenLinks met die vuile geschiedenis van genocideverheerlijking en seksueel misbruik en Pieter Omtzigt met zijn laffe partijdiscipline.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

5 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de Baudetiers

 1. QENQ6 zegt:

  Een partij die snel groeit maakt allerlei fasen door. Dat is niets nieuws. Niet leuk, maar het hoort erbij. Niks aan de hand, linkse vrienden.

  Like

 2. Ruud zegt:

  Gezien de statuur van Otten is het onbegrijpelijk dat hij op deze manier zijn onbetwiste frontman in zijn hemd zet. Dit doen alleen erg domme mensen; helaas moet dat de conclusie zijn.

  Like

 3. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ondanks dat meneer Otten een harde werker is geweest Jan, is het toch echt ‘meneer’ Otten zelf die de LINKsE media heeft opgezocht en daar dingen heeft gezegd die gewoon binnen de partij besproken hadden kunnen worden. Waarmee meneer Otten hélemaal zelf over de scheidslijn van onderlinge betrouwbaarheid en integriteit is gegaan en daarmee mijns inziens per direct buiten de partij gezet mag worden.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Precies waar ik in het begin al bang voor was; LPF toestanden.
  En geloof mij; er komt nog veel meer aan, elk toekomstig Kamerlid komt onder de microscoop te liggen en men graaft net zolang tot er iets uitkomt dat ze vervolgens buiten proportie kunnen uitvergroten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s