De simpele leugenpers heeft er geen idee van wat zich in Sri Lanka afspeelt

Screenshot_215

(Door: “Weethetwel”)

Nu de moslims in Sri Lanka aanslagen hebben gepleegd waarbij het aantal doden wellicht tot boven de 500 zal uitstijgen, is de verdoezelpers er als de kippen bij om weer allerlei verklaringen te geven die er op neer komen dat het een soort burenruzie is die tussen alle geloven en bevolkingsgroepen kan plaatsvinden. Dat laatste is pertinent niet waar. Ook in Sri Lanka is er één groot verschil: de moslims willen de rest van de bevolking onderwerpen en tot tweederangsburgers maken. Dat onze linkse leugenpers dat niet wil snappen, verandert daar niets aan. Op zich is dat wel een verraderlijke houding, want in alle landen waar de moslims hun macht uit kunnen breiden grijpen ze vroeg of laat de macht. Voorbeelden daarvan zijn er legio. In Sri Lanka zie je het ook gebeuren en als de oorspronkelijke bevolking zich er tegen verzet worden ze in westerse media weggezet als ruziezoekers. De westerse media, die door hun verraderlijke houding heel veel leed veroorzaken. Niet alleen ver weg maar ook in hun eigen werelddeel.

Hoe gaat het in werkelijkheid in Sri Lanka?

In Sri Lanka gaat het al niet anders dan in andere landen waar steeds meer moslims zich vestigen en zich buitensporig vermenigvuldigen. De tactiek is overal dezelfde: ze proberen in bepaalde  stadsdelen of dorpen de meerderheid te krijgen en van daaruit wordt de oorspronkelijke bevolking steeds meer verdreven en weg getreiterd. Een voorbeeld is de hoofdstad Colombo, waar bepaalde delen van de stad zo vast in moslimhanden zijn dat ze er een hek omheen zetten en vervolgens arme boeddhisten als bewaker aanstellen om niet-moslims buiten te houden. Een staat dus in de staat. In die kleine stadstaten gelden hun eigen sharia-wetten. Van daaruit breiden ze hun territorium uit.

Een iets verderop gelegen erfgoedhotel met een prachtig terras aan de zee, dat bekend staat om zijn prachtige zonsondergangen, wordt vervolgens dagelijks tegen zonsondergang bezocht door hordes boerka draagsters die er uitgebreid gaan zitten (zonder iets te bestellen natuurlijk), waardoor de westerse toeristen er steeds meer wegblijven en het hotel straks tegen een zacht prijsje over te nemen is. Vervolgens wordt het hotel haram en kan iedereen alvast wennen aan een toekomst die door moslims wordt bepaald.

Daar komt verder bij dat Sri Lanka een gewild vestigingsoord is voor sjeiks en andere lieden van het Arabisch schiereiland, die alvast buitenverblijven neerzetten voor het geval ze uit hun thuisland weggejaagd worden. Dan kunnen ze met de in het buitenland gestalde miljoenen nog een onbekommerd leventje leiden. Die miljoenen worden nu ook al veelvuldig ingezet om alles te kopen wat los en vast zit, vooral als de waarde door moslimgedrag flink verminderd is. Ook op de Balkan hebben ze dergelijke plaatsen “gekocht”, waar sharia heerst en de wetten van het land niet meer gelden. Voor de omgeving van dergelijke vestigingsplaatsen is het een lijdensweg, omdat de mensen er niet rijk zijn en de rijke moslims op alle mogelijke manieren macht kopen en laten zien.

De sharia-oorden zijn op de mooiste plaatsen in Sri Lanka gevestigd (daar zorgen ze wel voor) en dat zijn vaak ook toeristische plaatsen. In de restaurants neemt het boerka gezelschap luidruchtig plaats en op hoge toon wordt halal-voedsel geëist. Wanneer de restauranthouder daar naar hun zin niet aan kan voldoen, wordt er nog een tijd gefoeterd, eten teruggestuurd en tenslotte vertrekt men zonder iets besteed te hebben. De plaatsen werden wel bezet gehouden, zodat andere gasten inmiddels ook vertrokken zijn. En de bevolking moet dat maar allemaal pikken.

Terreur met bomaanslagen is erg effectief en moeilijk te bestrijden als je de oorzaak niet wilt zien. Deze bomaanslagen zijn er ook om uiting te geven aan de diepste minachting voor de andere bevolkingsgroepen dan moslims.

Dat nu juist in Sri Lanka deze aanslagen worden gepleegd, heeft er meer te maken dat het daar relatief gemakkelijk kan, omdat de moslim macht groot is en bepaalde steden en gebieden zo vast in moslimhanden zijn dat daar geen controle meer is van de centrale overheid. Ze kunnen daar gemakkelijker hun gang gaan. Maar ook de rest van de wereld zal er aan geloven of heeft er al mee te maken gehad. Terreur is een methode die werkt. De meeste andere bevolkingsgroepen zijn te beschaafd en te verdeeld om zich er tegen te verzetten. En links is te dom om zich te realiseren waar ze mee bezig is en al helemaal om zich er tegen te verzetten. Ongelooflijk maar waar.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, ChristenUnie, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De simpele leugenpers heeft er geen idee van wat zich in Sri Lanka afspeelt

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Het is ontomkoombaar. Gelukkig grijpt God voor die tijd in, maar als dat niet het geval was, dan zal op een dag elke moslim man, vrouw en kind opgejaagd worden en zullen de straten rood kleuren van hun bloed, want op een dag is genoeg genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Jij moet schijnbaar ook nog wakker worden…tjonge jonge..

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Waar was ie op pasen dan, die god van jou, toen ze die kerk daar opbliezen.
   Of had ie weer eens een snipperdag.
   Inmiddels zijn we weer 100.000den doden verder, maar gelukkig grijpt god in voor die tijd.
   WELKE TIJD !!!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Gelukkig grijpt God voor die tijd in,…”

   Geef eens een voorbeeld? Een voorbeeld van god, of van zijn ingrijpen? En dan liefst geen droomdenkbeelden, maar feiten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • kampersrene zegt:

   och nachtkaarsje laat die God er tussenuit…WO I WOII…Korea noem maar op….nu die moslims die de macht willen grijpen….nergens kwam God tussenbeide ondanks zijn almacht en goedentierendheid

   Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Onzin.., God grijpt in zonder ophouden .. bijv. o.a. na gruwelijke wereld oorlogen kwam er weer vrede.. enz ,enz.., maar even zonder ophouden maakt de mensheid er continue een bende van … ,
    A.Ruygrok,Monster

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik ga echt niet ingrijpen hoor! Jullie regelen het zelf maar.

   Like

  • Harry zegt:

   Gelukkig grijpt God in voor die tijd ???

   Wanneer is er genoeg bloed door de straten gevloeid voordat die god van jou ingrijpt ?
   Wordt het dan niet hoog tijd voor actie ?
   Heel erg solidair is ie niet , zeg !
   Hoeveel meer doden moeten er vallen ?
   Nog een twintig miljoen of zo ?
   Ga jij de dans ontspringen ?
   Zo niet , komt ie dan excuses aanbieden : sorry ik was een beetje laat , maar nu ben je dood , dus pech ?

   Hoe lang blijf je nog vergeefs wachten op die illusie ?
   Vraag je jezelf nou nooit eens af of je niet achter het verkeerde denkbeeld aan rent ?

   Schrijnende vorm van onnozelheid .

   Like

   • Pietersen zegt:

    Oh, je bedoelt de aarde vergaat door de ‘dag des oordeels’. Nou wat mij betreft moet het dan maar want nu hebben wij geen toekomst met al die moslims.

    Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    Nou Pietersen, de aarde vergaat niet. Dat is een misvatting. Het zijn de mensenmaatschappijen die tot een eind zullen komen. Het klopt dat we geen toekomst hebben zolang we geregeerd worden door mensen. In de bijbel staat dat elk land op deze aarde zich zal keren tegen Israel. Nu wil ik niemand ongerust maken, maar de enige manier waarop dat gebeurt is, dat als alle landen vijandig staan tegenover Israel. Wie zijn de grootste vijanden van de Joden? En welke bevolkingsgroep neemt hand over hand toe en eigent zich macht toe in elk land waar ze resideren? Zoals ik het zie zal elk land onderworpen worden aan de Islam, waarna ze ertoe overgaan te pogen Israel te vernietigen en dan zal God ingrijpen. Alle uitspraken in de bijbel met betrekking op de toekomst duidden hierop, volgens mij.
    Hoeveel mensen er nog dood zullen gaan voordat God ingrijpt? Nou waarschijnlijk miljarden… En als God ingrijpt, nog eens miljarden. Maar zeg eens eerlijk? Wat moet je met mensen die niet het goede willen voor hun medemens ongeacht hun geloof? En die mensen die geslachtofferd worden in deze strijd tussen het goed en het kwaad zullen allen hun beloning ontvangen.
    Er wacht ons een mooie toekomst waarin God gaat regeren. En dat is waar ik naar uitkijk.

    Like

   • Harry zegt:

    Nou Nachtkaarsje ,
    Het wordt tijd dat je eens met je tijd meegaat , zoals je hier kunt lezen .
    God is nét zo uit de tijd als nachtkaarsjes , de meeste mensen hebben tegenwoordig een zaklamp met led licht .
    Kaarsjes zijn obsolete , god ook .
    Begrijp je wel ?

    Eerlijk gezegd snap ik geen moer van die behoefte om ons voortdurend met dat infantiele godsbeeld te bestoken .
    Wij vallen jou toch ook niet lastig met de paashaas ?
    En die bestaat tenminste écht !

    En het ergste is nog dat je ons met een kluitje in het riet probeert te sturen .
    “Wacht maar rustig áf , god komt zó “ .
    Dus met je armen over elkaar gaan zitten wachten , terwijl de moslims de boel rond je heen uitmoorden .
    Zo raken we met de dag verder achterop .
    Waarom probeer je ons in slaap te sussen ?

    Hij komt niet .
    Hij bestaat niet .
    Daarom komt ie niet .
    Er komt niemand .
    We zullen het zelf moeten klaren .

    Wanneer ga je het nou eens snappen ?

    Like

   • Ivanneau zegt:

    Bovenstaande reacties laten precies zien waarom de moslims dit gaan winnen. Zodra iemand een geloof heeft waar anderen niets van willen of kunnen begrijpen wordt diegene direct met de grond gelijk gemaakt. En over degene die denken dat ze God ter verantwoording kunnen roepen heb ik slecht nieuws. God is de Maker van alles en laat zich niet door mensen ter verantwoording roepen. God’s koninkrijk is geen democratie en trekt zich van niemand iets aan. Ieder mens zal zich tegenover God moeten verantwoorden en niet andersom. Een fijne dag toegewenst en probeer eens een beetje milder te zijn en iedereen in zijn of haar waarde te laten. Als wij het van de Moslims willen winnen gaat dat zeker niet op deze manier gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    De enige reden om een beetje milder te zijn en iedereen in zijn of haar waarde te laten, die er een fantasie vriendje op na houd, is omdat je er eigenlijk een intense medelijden mee zou moeten hebben dat mensen er zo aan toe zijn, dat het zover is gekomen, en het nog zelf zijn gaan geloven ook.
    Maar je hebt gelijk, maar eigenlijk zou je er hard om moeten lachen.
    Want te redden zijn ze toch niet meer, en geen psychiater die daar ze tijd aan zal besteden.

    Like

   • Harry zegt:

    En wát is de bijdrage van die christelijke preken hier op de site dan , Ivanneau ?
    Lost dat wat op ?
    Denk je dat anderen zich dan maar aan zullen gaan sluiten bij dat zelfverzonnen fenomeen ?
    En gaan ze dan gezamenlijk de strijd aan tegen het islamitische tuig ?

    We “strijden” hier tegen de meest vreselijke ideologie ,
    maar een aantal christenen proberen als rasechte opportunisten daar meteen hun eigen ideologie voor in de plaats te zetten .
    Kan dat nou eens stoppen ?

    En wat doén christenen dan tegen de islam ?
    Ik ken nog geen enkel initiatief !
    Ben sinds 1966 politiek geïnteresseerd , geen enkele actie gezien !!!
    Of wachten ze tot er voldoende nieuwe schaapjes zich aangemeld hebben ?
    Intussen , wachten , wachten , effe wachten nog ………..

    Er komt natuurlijk geen ene donder van terecht !
    En ineens is het te laat !
    Dat komt goeddeels door “jullie” vromen !
    Jullie wachten je dood .

    Ik krijg uit christelijke hoek nogal eens te horen dat ze moslims helemaal niet zo erg vinden : WANT ZE GELOVEN TENMINSTE NOG ERGENS IN !
    Dat hebben ze dus liever dan zo’n ongelovige hond , als ik .
    Je zou ze toch voor hun uitgestreken gereformeerde harses slaan ?
    Eigenlijk zijn het dus een soort NSB-ers light .

    Ze durven het probleem niet eens te benoemen ! De lafaards .
    Ze staan maar een beetje overal omzichtig omheen te lullen , paniekerig zoekend in hun devote hersenpan naar passende bijbelspreuken waar ze ons dan weer mee om de oren proberen te slaan .
    En als ze dan zo’n nikszeggende kreet slaken , denken ze dat ze je schaakmat hebben , want dat staat er toch maar , zwart op wit !
    Als je dan een weerwoord hebt , beginnen ze over wat anders .

    Snap je wel ?
    Ach welnee .
    Net als een muis die in een gierkelder gevallen is , die blijft ook rondjes zwemmen tot ie verzopen is .

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Als wij het van de mossels willen winnen, dan gaat dat zeker niet lukken wanneer je zogenaamde medestrijders mensen zijn die met hun armen over mekaar blijven zitten wachten tot ze hulp krijgen van hun fantasie vriend.
    Aan dat soort mensen hebben we nou echt geen hol aan, want dat gaat namelijk nooit gebeuren omdat het iets is wat enkel tussen je oren zich afspeelt.

    Like

 2. Lucky zegt:

  Wat ik gehoord heb, is dat deze mozzlims in Sri-Lanka verjaagd zijn uit Pakistan omdat ze daar gezien worden als ongelovigen. Na de aanslagen heeft zich de bevolking van Sri-Lanka zich nu ook tegen hen gekeerd….
  Tsja, of het waar is weet ik niet, deze informatie komt van de nos.

  Like

  • Richard zegt:

   Als zij klaar zijn met ons te strijden, vliegen zij elkaar in de haren. Uiteindelijk zullen zij zichzelf uitmoorden. Islam is een doodlopende weg.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    D’as dan wél weer goed voor het milieu , Richard .
    Geen opwarming meer , alleen maar dieren en een paar handen vol moslims .
    Zo spelen ze de linksen toch nog mooi in de kaart .
    Dat is wat ze eigenlijk allemaal willen .
    Ze offeren zelfs zichzelf op , is dat nou niet nobel ?

    Like

  • cornelis1950 zegt:

   Lucky,Als de informatie uit de koker van de nos komt begin ik achter m,n oren te krabben .

   Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Onder moslims zelf is ook altijd gesodemieter. Een beetje anders bidden kan al voldoende zijn als voorwendsel. Kan zijn dat ze zich daar in Pakistan niet aan de mores hielden en degene die de meeste macht heeft dondert ze dan het land uit onder het mom dat ze niet gelovig genoeg zijn. Zoiets zou het heel goed kunnen zijn. Of het waar is is een tweede. Het is een machocultuur en dan weet je het wel.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het vertrouwen van bozeoudeman is groter dan het mijne, hij denkt nog dat ze geen idee hebben, dat station ben ik reeds gepasseerd, ze weten het wel degelijk, ze zijn te kwader trouw, ze weigeren te doen waar ze voor zijn, neutrale verslaggeving van hetgeen plaatsvind.
  Zonder beoordeling of veroordeling maar dat is kennelijk teveel gevraagd, nieuws is gekleurd, het nieuws moet herkenbaar zijn, stel je eens voor dat mensen zichzelf zomaar een mening gaan toedichten !

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Ze weten het wel, het gaat er alleen om dat wij dat niet mogen weten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Omdat bij Xander een bericht stond ging Ik even het internet over.

  Notre Dame in Eyguières zuid Frankrijk in de hens.

  Nóg een Notre Dame in brand (Bouches-du-Rhône)

  https://www.coteprovence.nl/nog-een-notre-dame-in-brand-bouches-du-rhone/

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Een mondiale niet centraal aangestuurde genocide op moslims in slow motion in voorbereiding.

  Resultaat van vijftig jaar misbruik van mensen rechten, misbruik van vrijheid van meningsuiting en misbruik anti discrininatie wetgeving.

  De grootste tegenstanders van algemene mensenrechten, van vrijheid van meningsuiting en anti dicriminatie wetgeving maken handig gebruik van deze westerse verworvenheden met het doel ze uiteindelijk af te schaffen voor iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Hoe erg is dit? Ze vinden zóveel losse lichaamsdelen, dat ze de tel kwijt zijn en het goed mogelijk is dat het aantal slachtoffers eigenlijk lager is?
  https://tpo.nl/2019/04/25/exact-aantal-doden-sri-lanka-moeilijk-te-tellen-want-er-zijn-zo-veel-lichaamsdelen/

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Ik geloof allang niet meer dat al die problemen die de EU en de politici West Europa hebben veroorzaakt nog op te lossen zijn zonder oorlog. Deze generatie en de volgende zijn volledig de klos. Dit is niet meer fatsoenlijk zonder bloedvergieten op te lossen. Er zal gevochten moeten worden voor vrijheid. Vechten zonder een gedegen leger en vechten met een uiterst verzwakte bevolking vanwege de welvaart. Dan hoef je niet lang na te denken wat de uitkomst zal zijn. Denk niet dat ik het zwart in zie. Het is de realiteit die zwart ziet.

  Like

  • QENQ6 zegt:

   Inderdaad, verzwakt. Vechten? Neeeeeee…. eerst morgen Koningsdag, dinsdag Tottenham-Ajax, woensdag Liverpool-Barcelona. Als je nog wilt vechten, kun je donderdag bellen.

   Like

 10. Jan zegt:

  Glazov over de zogenaamde “Right-Wing backlash” nav de massamoord door moslims op christenen op Sri Lanka

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s