Nederlandse Omroep Stichting . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Elise Nijmegen“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Desinformatie, Links fascisme, Linkse media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nederlandse Omroep Stichting . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Scherpe observatie!

  Het ligt er dik bovenop dat er stilzwijgende afspraken zijn tussen het partij kartel en haar zwaar gesubsidieerde propaganda kanalen, De N.P.O. is de Pravda van de Lage landen en is een instrument voor die lieden, groeperingen en organisaties die erbij horen. Hoor je er niet bij dan wordt je goed onderhanden genomen mochten er machtsverschuivingen dreigen. Men houdt de macht door te sturen met geld, benoemingen en het construeren van een naratief dat aansluit bij de doelen die zij die aan de knoppen zitten zich hebben gesteld. Kijk naar de klimaat propaganda, de multi culti propaganda, de islam propaganda en de EU propaganda en je weet genoeg. Ze hoeven niet dagelijks te liegen dan doen ze alleen als het niet anders kan. Ook kritiekloos overgenomen en door vertelde leugens is liegen zoals bij de Trump collusion. Meestal beïnvloeden ze door opzettelijk informatie weg te laten bepaalde onwelgevallige nieuws gebeurtenissen niet nieuwswaardig te verklaren en alleen die stukjes informatie los te laten op het pubkiek welke hun verhaal ondersteund. Plakken en knippen doet de rest.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ik kijk al jaren geen TV meer. Kan ik iedereen aanraden. Want nieuws is geen nieuws meer, maar ook de reclames en praatprogramma’s dienen allemaal om u een andere wereld voor te houden.
  Ja maar dan weet je niet of er iets gebeurt??
  Internet. Het nieuws van alle kanten, sneller en veel vollediger.
  En je kunt iedere avond over je eigen agenda beschikken en doen wat je wilt, wanneer je maar wil, zonder TV.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Koningsdag: Hieperdepiep…. Houzee!
  Hoe peilloos diep Nederlanders in hun kwelderlandschap kunnen zakken, is vandaag te zien hoe velen van hen zich al aan het voorbereiden zijn op de zin van hun bestaan: het vieren van “Koningsdag”. Vlaggetjes tussen lantaarnpalen en fietsers met oranje pruik of kroon. Het is duidelijk, normaal denkende Nederlanders kunnen maar het best binnen blijven. …
  Meer lezen over ………………..
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/04/26/koningsdag-hieperdepiep-houzee/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s