Speech Geert Wilders in Praag (25-04-2019)

Screenshot_217

Praag, 25-04-2019: V.l.n.r. Tomio Okamura, Marine Le Pen, Geert Wilders.

(Vertaling: E.J. Bron)

Dobrý den, moji čeští přátelé v Praze! (Goedendag, mijn Tsjechische vrienden in Praag!). Goedemiddag Praag! Hoe gaat het met jullie? Het is fantastisch om in Praag te zijn, het hart van Europa, de parel van de steden! Het is geweldig om hier vandaag zo velen van jullie te zien! Laat me eerst de MENF en de SPD bedanken voor de uitnodiging. Dank je, vrienden. Het is gewoon prachtig om hier te zijn, in de lente, samen met patriotten als Marine Le Pen, Tomio Okamura en andere vrijheidsstrijders. En uiteraard niet in de laatste plaats: met al die dappere mannen en vrouwen hier op het Wenceslausplein!

Vrienden, we zijn hier vandaag bijeengekomen om op te komen voor onze vrijheid en onze soevereiniteit. De kostbaarste dingen die we hebben. Want zonder een sterke natiestaat is er geen democratie. En zonder democratie zijn er geen vrijheden.

We vechten nu voor ons bestaan. En de grootste bedreigingen voor ons overleven en onze vrijheid zijn de Europese Unie, massa-immigratie en de islamitische ideologie van onderwerping en geweld.

Laten we het eerst hebben over de Europese Unie. Een ondemocratische superstaat. Hij dwingt zijn bevelen op aan de volkeren van Europa. Hij probeert onze nationale soevereiniteit af te pakken! En wij willen soeverein zijn, of niet? De Europese Unie probeert onze natiestaten uit te wissen. Maar wij zeggen; genoeg! Laten we het luid en duidelijk zeggen: genoeg! Onze naties werden gecreëerd door hun eigen historie, cultuur, taal en identiteit en daarom is het onmogelijk ze uit te wissen!

Vrienden, onze landen zijn sterke naties. Gebaseerd op de joods-christelijke en humanistische beschaving. Dat zou nooit moeten veranderen. Dus daarom willen we weer onze eigen grenzen bewaken. We willen geen massa-immigratie. En we willen niet dat er een tirannieke ideologie bij ons binnendringt.

Jullie Tsjechen zijn feitelijk een voorbeeld voor ons allen. Omdat jullie je verzetten tegen de EU-asielpolitiek. Jullie verzetten je tegen de islamisering van Europa. Jullie zeggen: Ne, nikdy (Nee, nooit). Jullie verzet inspireert ons!

Laat me jullie iets vertellen over mijn land, Nederland. Enkele weken geleden vond er een jihadistische aanval plaats in een van onze grotere steden, Utrecht. Daarbij werden op klaarlichte dag vier mensen vermoord in een tram door een jihadist. En in de drie grootste steden van Nederland is de meerderheid van de bevolking onder de 25 jaar niet-westerse immigrant. Grotendeels islamitisch. Onze mensen zijn al vreemdelingen in hun eigen stad en land. Nederland wordt weggegeven door de elites. Op een zilveren schaaltje. Dat is in veel West-Europese landen net zo of zelfs erger.

De Europese Unie heeft de islam nu al tientallen jaren gepamperd. Maar de islam is een middeleeuwse cultus die vrijheid aan anderen ontzegt. Dus waarom zouden wij vrijheden aan de islam moeten toestaan? Dat zouden we niet moeten doen, we zouden de islam moeten stoppen. Door van de islam de voornemens om onze identiteit te vernietigen af te pakken, schenden we niet de vrijheid; dan beschermen we onze identiteit en garanderen we vrijheid.

Zoals we gezien hebben, is de vrije wereld het slachtoffer geworden van veel terreuraanvallen in de afgelopen jaren. Van New York, Madrid, Parijs, Brussel en Nice tot Barcelona, Manchester, Berlijn, Stockholm en Marseille werden onschuldige mensen vermoord door islamitisch geïnspireerde terroristen die ons haten en de dood meer koesteren dan het leven. En enkele dagen geleden stierven er onschuldige mensen op Paaszondag in Sri Lanka, waar christenen in kerken en westerlingen in hotels aangevallen en bruut afgeslacht werden. Dus de islamisering gaat gepaard met een heel hoge prijs. Eentje die wij niet willen betalen.

Vrijheid heeft duidelijk ook een prijs en we moeten erop voorbereid zijn die te betalen: er moet een keuze gemaakt worden. De keuze tussen islam en vrijheid. Er is geen tussenweg. Omdat er niets is dat kostbaarder is dan vrijheid.

Onze vrijheid verdedigen, onze manier van leven verdedigen, vereist van ons allen dat we waakzaam, moedig en onverschrokken zijn. Het vereist van ons dat we onze stem verheffen. Onze stem verheffen tegen de vijanden van vrijheid. Tegen de tirannie van islamisering. Tegen iedereen die ons tot zwijgen probeert te brengen!

De Europese Unie en veel regeringen faciliteren de islam en islamitische immigratie. Waarom faciliteren ze een totalitaire ideologie? Waarom gerieven ze een intolerant dogma? Het is net alsof ze zich hebben overgegeven. Het is net alsof ze hebben gecapituleerd. Maar niet in naam van het volk. Niet in naam van jullie.

We zullen ons er nooit voor verontschuldigen dat we vrije mensen zijn. We zullen ons nooit overgeven. We staan op de schouders van giganten. En er is geen sterkere macht dan de kracht van vrije mensen, die vechten voor de grote zaak van de vrijheid. Omdat vrijheid het geboorterecht van alle mensen is. En islam en vrijheid zijn onverenigbaar.

Ondanks het feit dat er radicale veranderingen in de huidige politiek tegenover migratie plaatsvinden, zal 30% van de Zweedse bevolking in het jaar 2050 islamitisch zijn. En bijna 20% in Duitsland en Frankrijk. En het zal alleen maar erger worden de komende decennia, omdat de bevolking van Afrika explodeert. Volgens de Verenigde Naties zal de bevolking van Afrika tot het eind van de eeuw toenemen van 1 miljard naar 4 miljard Afrikanen. Velen van hen zullen naar Europa willen komen. Velen van hen zullen uit islamitische landen komen. Vrienden, Europa staat op de rand van culturele zelfmoord.

De Europese Unie zal nooit ons nationaal belang en onze vrijheid verdedigen. Dus hebben we sterke natiestaten nodig. En we hebben moedige leiders nodig die geven om de vrijheid en veiligheid van hun eigen volk. Die niet bang zijn om de waarheid te spreken over de gevaren van massa-immigratie. Daarom is het zo belangrijk om een grote groep samenwerkende politieke bondgenoten te hebben tijdens de Europese Parlementsverkiezingen. Daarom is het zo belangrijk dat moedige leiders als Marine Le Pen en Matteo Salvini onze steun hebben.

En daarom is het zo belangrijk om een van de moedigste politici in heel Europa aan onze zijde te hebben, een held die niet bang is om de waarheid te spreken over de EU en de islam: Tomio Okamura!

Vrienden, wij zijn patriotten! En we zullen winnen! Lang leve de Tsjechische Republiek! Svoboda! (Vrijheid!). Dank u wel.

Geert Wilders.

PVV nieuw

Bron:
www.pvv.nl

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Islamisering, islamitische ideologie, Nationalisme, Patriottisme, PVV, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Speech Geert Wilders in Praag (25-04-2019)

 1. Bob Fleumer zegt:

  Geert voor Minpres!!

  Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  Ik zie daar vrijheid, geen agressie en intolerantie ! Wat een heerlijk vrij land ! Ik mag alleen hopen dat hier misschien op een dag ook weer vrij en gezellig wordt. Maar om eerlijk te zijn ik vrees van niet. Door de knielende en liegende massa zullen we in de Hel hier belanden.

  Geliked door 2 people

 3. Marinus zegt:

  Geert heeft al jarenlang gelijk en hij geeft zijn vrijheid er voor op voor ons, Geert je bent een kei met je PVV en je collega’s.
  De islam is echt een grote bedreiging voor ons allemaal. Ik hoop van harte dat de Nederlanders het een keer gaan Inzien.
  Geert bedankt en veel sterkte toegewenst.

  Geliked door 2 people

  • Apie zegt:

   Islam is geen bedreiging, kapitalisme dat is bedreiging voor de wereld, islam komt voor zwakkeling en armen, daarom wordt islam als bedreiging gezien.

   Like

   • Harry zegt:

    Apie , wat is dat voor onzin ?
    De islam vermoordt mensen direct en in grote getale .
    Daar hebben we duizenden voorbeelden van .
    Het staat honderden keren in die klote koran , dat ze dat moeten doen !
    En ze zijn zo achterlijk om dat dan ook werkelijk te doen .

    Het socialisme is een ideologie die op uitroeiïng gebaseerd is .
    Remember Pol Pot ?
    Mao ?
    Stalin ?
    Niet het kapitalisme !

    Waar heb jij de afgelopen jaren gebivakkeerd ?
    In de gevangenis ?
    Niks meegekregen door je omgeving ?
    In een ondergrondse grot ?
    Ben je soms ook zo’ achterlijke moslim ?
    Of gewoon een bijdehand aapje , zo’n bonobo die ze typen geleerd hebben ?
    Dat zou je naam wel verklaren , niet , Apie ?

    Oh , de reden dat iedereen , moslims en zwarten , allemaal hierheen willen komen , in de watten gelegd worden en gevoerd , dat heb je WEL AAN HET KAPITALISME TE DANKEN !
    Anders was dat hier niet ! Was er niks te vreten .
    Niet dat dat heel erg zou zijn , dan hadden we ook al die instroom van parasiterende geestelijk gestoorde moordenaars niet .
    Dan eten we voortaan maar gewoon een boterham met kaas .
    Ik wil best een boel inleveren om van dat zwarte/islamitische kankergezwel af te komen !
    Gewoon mijn eigen land terug , met overwegend heel aardige verstandige mensen .

    Like

 4. Steef zegt:

  Apie moslims geen bedreiging hoe durf je het uit te kramen. Ik heb 6 bladzijden gelezen verder kwam ik niet in de koran.
  Dood de joden dood de christenen dood de ongelovigen onderdruk de vrouwen geen vrienden uit ongelovige geen handen schudden. Ga terug en ga in je eigen land je hand ophouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s