Taqiyya!? . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

38 reacties op Taqiyya!? . . .

  1. Alphons Mantel zegt:

    moslims mogen liegen t.o. niet-moslims, dus dit zegt niks

    Geliked door 3 people

  2. Tistochwat zegt:

    Mohammedanen die opkomen voor christenen?
    ONMOGELIJK!
    Wie is er nu zo simpel om dat te geloven?

    Geliked door 7 people

  3. delamontagne zegt:

    Taqiyya ?, het zou kunnen maar ze zouden het ook kunnen menen.
    Maar omdat ik altijd al slecht over islam dacht en denk geloof ik eerder dar zij heel goed WETEN dat de Shri-Lankaanse Bhudisten geen tolerante Nederlanders zijn.

    Geliked door 1 persoon

  4. Mr Dummass zegt:

    Gefotoshopt of een soort crisis acteurs

    Like

  5. Harry zegt:

    Ik heb gegronde redenen om ze niet te vertrouwen , die mossels !
    Ze liegen tegen de klippen op , allemaal voor “ het goede doel “ .
    In hun optiek , dan .

    We moeten gewoon HELEMAAL van die lui áf .
    Allemaal het land uit , heel Europa uit !
    En NOOIT meer terug laten komen , het leidt tot niks dan ellende , ergernis en armoe .

    Geliked door 4 people

  6. boorzalf zegt:

    En gij gelooft dat? Geloof er geen pest van.

    Geliked door 2 people

  7. wauso zegt:

    Ik geloof het pas als ik zo’n baardmans in haatjurk Rob Strontridder Jetten van achter zie nemen !

    Geliked door 2 people

  8. Cathja zegt:

    Moslims zijn niet bang voor wraak. Ze zijn niet bang om dood te gaan, want dan mogen ze als martelaren ‘het paradijs’ binnen gaan.

    Ik vertrouw deze foto dus niet.

    Geliked door 4 people

  9. Thoth zegt:

    Taqiyya? Dat moet wel. Want in koran staat heel wat anders en 75% van de ‘westerse’ moslims zeggen dit na te leven. En dit is Sri-Lanka…. dus 100%.

    Geliked door 1 persoon

  10. guusvelraeds zegt:

    Van Christenen zullen ze weinig te vrezen hebben maar met Boedhisten moeten ze niet teveel de kachel aan maken.

    Hier doet de Volkskrant verslag in de trant van goh goh wat zijn het toch arme moslims. Een splinterje van een splinterje heeft de aanslag gedaan m.a.w. heeft dus helemaal niets met de islam te maken.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/moslims-in-sri-lanka-zetten-zich-schrap-voor-vergelding-na-terreuraanvallen-op-kerken-en-hotels~b287fa6f/

    Geliked door 1 persoon

    • Oeps zegt:

      @ guusvelraeds (26 april 2019 om 19:49)

      Het Boeddhisme is in principe een religie van vrede, vreugde, blijheid en hoge spiritualiteit. Dit spreekt veel “bekeerlingen” aan. Helaas hebben sommige bekeerlingen een niet-reine geest. Zij misbruiken de religie voor eigen gewin (sektes). Momenteel is er een hele hetse gaande, om de Boeddhisten zwart te maken, om hen het onheil van de islam in de schoenen te schuiven. Boeddhisten respecteren andere religies, zelfs als ze er zelf door worden vervolgd. Soms doen Boeddhistische monniken wel aan zelfopoffering (zelfverbranding) uit protest voor het wangedrag van andersdenkenden om zodoende op hun gemoed in te werken en niet, om hen mee te nemen in het ultieme offer.
      Met de aanslagen met Pasen op Katholieke kerken in Sri-Lanka hebben de Boeddhisten niets van doen. Deze aanslagen werden gepleegd door moslims.

      Like

  11. benkok zegt:

    Moslims kunnen alleen christenen steunen als ze ex-moslim worden en de koran als duivelse onzin beschouwen.
    Want in dat boek staat dat je alles en iedereen , die niet de islam belijdt, moet wegwerken in jihad.
    De ware moslim jubelt het uit na Sri Lanka, een beetje normaal mens wordt dan ex-moslim en dat gebeurt ook, zie http://godreports.com/2019/04/in-syrian-town-once-controlled-by-isis-muslim-kurds-finding-jesus/?fbclid=IwAR2qMyC6KbcUB6Q94ub7EIiZsrX3rZuC3DNXjQ1cAhplpYD4peILxqTGZVc
    Door IS zijn sommige moslims echt “genezen” van de islam en maken de enige goede keuze.

    Shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    Geliked door 2 people

  12. Lucky zegt:

    Fijn dat er wél nog fatsoenlijke mensen zijn met een geweten?

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Geloof je hetzelf Lucky. ik zou willen dat het waar was. Moslims worden niet opgevoed in mededogen met anders gelovigen. Ben je de dansende moslims vergeten in de straten van Islamitische landen toen de Twin Towers in elkaar donderden. Waarschijnlijk staan ze uitvoorzorg in opdracht van de moskee daar met die spandoeken om escalatie en rampspoed voor henzelf te voorkomen. Solidariteit met Christenen? geloof het maar niet. Dit is puur eigen belang omdat ze heel goed weten dat ze nog altijd een minderheid zijn van 7% en niet een lynchpartij over zichzelf willen afroepen.

      Geliked door 4 people

    • Thomasson zegt:

      @Lucky. Ze zijn geen fatsoenlijke mensen. Alles behalve. Ze zij gewoon bang dat er in Sri Lanka zal gebeuren, wat er nu in Birma gebeurt. Dat ze zouden worden er uitgegoeied net als de Rohingya moslims in Birma. Ook China laat zien dat ze weinig geduld heeft met moslims. Ze gooit Oeiguren in concentratiekampen.

      Like

      • Lucky zegt:

        Inderdaad, als je op bijv YouTube de reacties bij een video over de aanslagen van Sri-Lanka leest, dan zie je dat ze geen blad voor de mond nemen en er niet veel hoeft te gebeuren of ze kunnen het daar helemáál vergeten…de haat druipt er vanaf.

        Like

  13. Dijkstra zegt:

    In de koran wordt op meerdere plaatsen vermeldt dat de moslim/ islam in permanente oorlog is met de niet-moslim wereld. Dat geldt dus ook voor deze moslims in Sri Lanka. De genoemde oorlog hoeft niet met geweld gevoerd te worden, jihad omvat elke handeling om de islam te verspreiden, dus dat kan ook met overtuiging, bekering (dawa), huwelijk, enzovoort. Wat de moslims op de foto doen is het vertonen van een mening (“we stand with you”) die tot niets verplicht, dus geen eed of belofte die nagekomen moet worden. Het doen van een eed of belofte aan ongelovigen ligt heel gevoelig bij moslims, omdat het dicht ligt bij het zweren van trouw aan ongelovigen en dat is haram, verboden. Als een moslims dat toch doet, begaat hij een zonde.
    Zie bijvoorbeeld;
    koran 4: 76 zij die geloven vechten op de manier van god, en de ongelovigen op de manier van satan; dus vecht tegen hen van satan;
    koran:4 : 144; Neem geen vrienden onder ongelovigen, of wilt gij gestraft worden door Allah?
    Tafsir van Boekhari voegt hier aan toe:
    The Prophet (ﷺ) said, “Khosrau will be ruined, and there will be no Khosrau after him, and Caesar will surely be ruined and there will be no Caesar after him, and you will spend their treasures in Allah’s Cause.” He called, “War is deceit’. (Uit boek 56, Jihaad, nr 3027-3028, of nr 56:235).
    Kortom: de moslims op de foto’s handelen volgens de regels van de profeet.

    Geliked door 3 people

  14. Lucky zegt:

    https://berliner-express.com/2019/04/maas-christen-muessen-mit-anschlaegen-leben/

    Volgen heiko maas moeten Christenen maar met aanslagen leven….

    Geliked door 1 persoon

  15. koosv8 zegt:

    Alles mag, liegen ook volgens het boekje…….toch. Allah is groot, heel groot voorál zijn klootzak.

    Geliked door 1 persoon

  16. Rensk. zegt:

    Regering Sri Lanka roep de moslims op geen vrijdaggebed te doen. Dit in verband met vergeldingsacties. Uiteindelijk komen die er toch wel vroeg of laat. Islam houdt niet op met aanslagen en kennelijk denkt men als wij maar niets terug doen houd het vanzelf op. Als dat in Nieuw Zeeland niet was gebeurd denken ze dan echt dat deze aanslagen niet waren gebeurd? Ja ze denken het echt. Als je maar lief blijft gebeurd er niks. Zo zit het leven helaas niet in elkaar.
    Extreme moslims gebruiken uiteraard die aanslag in NZ als zogenaamd voorwendsel. Zodat de vergeldingsacties van de kant van niet-moslims zoveel mogelijk uitblijven. En wat blijkt? Het helpt. Regering roept op geen wraak te nemen. Gaat vroeg of laat toch gebeuren.
    Moeten ze (en hier in West-Europa idem) nog achter komen. Komt nog wel. Ik zie een wijk in mijn stad met de weken veranderen. Zag nu voor het eerst (komt er bijna nooit langs) twee volledig zwart ingepakte vrouwen. Alleen de ogen waren te zien en behoorlijk aan de kilo´s Naar om te zien. En als je ziet wat er allemaal in die auto´s ingeladen word? Dat is voor een heel weeshuis. (of liever gezegd voor de hele clan) Nog een paar jaar en je komt er als autochtoon niet meer langs. Dacht dat dat niet mocht die burka´s. Ik denk dat politie niets zal doen wat bekeuren betreft. Politie is bang.

    Geliked door 1 persoon

  17. Rapunzel zegt:

    Schijnheilig gedoe altijd.
    De “gematigde” moslims zijn irrelevant door hun zwijgen.
    Als puntje bij paaltje komt staan ze ALTIJD schouder aan schouder tegenover ons, de normale mensen.

    En waar zijn de vrouwen weer? Niks in te brengen zeker.
    Altijd alleen maar mannen die meedoen aan zulke acties.
    Dat die vuile smiecht van een Abdeslam 3 maanden fijn in Molenbeek kon wonen wat iedere moslim daar woonachtig wist zou ons toch genoeg moeten vertellen over de geestestoestand van deze fanatiekelingen.

    Een stuk of tien beroepsmoslims die voor de foto een bordje op staan te houden, het doet mij niks.

    Geliked door 2 people

  18. delamontagne zegt:

    Taqiyya ?, het zou kunnen maar ze zouden het ook kunnen menen.
    Maar omdat ik altijd al slecht over islam dacht en denk geloof ik eerder dat zij heel goed WETEN dat de Shri-Lankaanse Bhudisten geen tolerante Nederlanders zijn.

    Like

  19. Lucky zegt:


    Meer over de aanslagplegers, 3 figuren uit dezelfde rijke familie.

    Geliked door 1 persoon

  20. bigljohn zegt:

    Moslims in Sri Lanka die meeleven met Christenen. Na 1400 jaar moslimgeweld; een late roeping. Maar ik pas ! Sprookjes vertelt men aan kinderen, NIET aan volwassenen. Of het moet zijn dat het van de Jehova’s afkomt. Het einde van de wereld is alweer in zicht. Na deze climax word de wereld zo vredig dat de leeuw naast het lammetje slaapt. Christenen zullen door moslims worden vertroeteld. Maar de ene kop na de andere rolt over de straat….En toch leefden ze nog lang en gelukkig. Bah, bah, bah !

    Geliked door 1 persoon

  21. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Guttegut, wat zijn de citroenen toch weer zoet !!!
    Gelooft u werkelijk in vossen, die de passie preken ???
    Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken !!!
    Een boze wolf komt in schaapskleren !!!
    Een kat in het nauw maakt rare sprongen !!!
    Loop niet als een mak schaap met de kudde mee !!!
    Herkauw niet alles, dat wordt voorgekauwd !!!
    Zijn er hogere belangen in het spel, dan regeert de leugen !!!
    Een ilusionist zet u op het verkeerde been !!!
    Kijk naar de feiten, analyseer en oordeel zelf !!!
    Gebruik uw naprakkedenkiezeerverstand !!!

    Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    Het is vaak anders, dan men doet voorkomen.
    Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
    Wat mòèt zijn, wordt u voorgekauwd.
    Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
    Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.

    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

    Like

  22. delamontagne zegt:

    De Denkbeelden uit het vaticaan.
    * *
    Op Internet zijn er de gerichte aanvallen op de Paus omtrent zijn mening over de aanslagen in
    Shri Lanka.
    DE ISLAM IS GEEN RELIGIE VAN DE VREDE.
    / / / / /
    De gematigde lijn gevolgd door het Vaticaan met betrekking tot de islam, staat veel gelovigen tegen.
    De “tweet” en berichten op Facebook die een schrijnende neutraliteit hebben over de bloedbaden op Sri Lanka, hebben de woede gewekt van Katholieken en leidde tot furieuze commentaren.
    Pater Spadero, Directeur van “Civilta Cattolica”, is de echte eminent grise van dit Pontificaat en zijn interpretatie van de attrocities die op Shri Lanka door de musulmannen zijn begaan, worden als de officiële versie van het Vaticaan beschouwd.

    Als hij zijn berichten schrijft respecteert hij nauwgezet de instructies:” op een algemene wijze spreken over terrrorisme, zonder ooit het woord ISLAM te vermelden”.
    En ook niet te onderstrepen dat de slachtoffers Christenen zijn en dan vooraL KATHOLIEKEN.
    Ook moet worden aangegeven dat terrorisme alle geloven treft.

    Een van de commentaren van een boze gelovige:”een oppervlakkige analyse, fout en totaal schijnheilig”.
    De slachtoffers van de aanslagen waren Christenen en de daders MOSLIMS. Jullie moeten je een beter laten informeren”.
    / / /
    Iedere poging van de Direcxteur van de Civilta Cattolica om op de commentaren te reageren, wekten nog veel meer woede op.
    De andere leden uit de omgeving van de Paus die door Pater Spadero geïnspireerd werden, publiceerden berichten van gelijke strekking in lijn met de richtlijnen van de paus.
    Zorgvuldig vermijden de daders van deze slachting te vermelden.
    Enzo Bianchi, een andere medewerker in het Vaticaan, noemde ook de ISLAM totaal niet maar refereerde naar Fanatieke Antichristelijke elementen, NIET GEÏDENTIFICEERD. ? ? ?

    En het “Vatican News”?. Het officiële portail van berichtgeving van het VaTICAAN.
    Dat waakte ervoor om geen aandacht te schenken aan de islam achtergrond van de aanslagen, maar benadrukte eerder het doel van de terroristen: “HET VERNIETIGEN VAN DE COEXISTENTIE VAN DE RELEIGIES”

    Allen volgden getrouw en respecteerden de uitgestiplde lijn van de Paus:
    ISLAM IS EEN GELOOF VAN VREDE, alle geloven hebben hun Fundamentalisten, Wij moeten zoeken naar datgeen dat ons met andere geloven verbindt.
    BRON:

    Italie : attaques ciblées sur le Web contre le cercle rapproché du Pape François : « L’islam n’est pas une religion de paix »

    Like

  23. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het is zo simpel als wat; ze zeggen dit puur uit lijfsbehoud, ze zijn een kleine minderheid en grof geweld ligt op de loer.
    Als je ziet wat er aan bommen en materiaal om bommen te maken boven water is gekomen dan laat het zich raden dat de meerderheid zich tegen hen zal keren.
    Het toerisme ligt op zijn reedt en dat raakt heel veel mensen direct in hun portemonnee, tel dat op bij al het verdriet en wraakgevoelens liggen al snel vlak onder het oppervlak, één vonk en het is gebeurd met ze.

    Geliked door 1 persoon

  24. Zijlstra zegt:

    Het zou best kunnen dat die aanslagen een zodanige indruk gemaakt hebben dat ze hun moslimachtergrond even vergeten en tot een menselijke daad in staat zijn.

    Like

  25. Groene Leeuw zegt:

    Ze zijn bang voor wraakacties. Nog een paar van zulke bloedbaden en die 7% moslims zullen stevig worden uitgedund……

    Geliked door 1 persoon

  26. kampersrene zegt:

    Verklede Christenen,zoals met karnaval ….in hun koran staat toch dat niet gelovigen geen recht op leven hebben

    Like

  27. orelius zegt:

    De meeste mensen in Nederland zijn zo naief , maar toch niet de EJ BRON lezer . Wij hebben het allemaal door . Het zijn stiekeme ratten , wolven in schaaps kleren . In Myamar trapten ze er echter ook niet in en hoop dat op Sri lanka straks ook de remmen los gaan . Want het begint altijd met een kleine gemeenschap , tot ze uiteindelijk je land overnemen. Kijk naar Indonesie , Malysie , en dichter bij huis Kosovo . Tuig is het dus aub snel op het vliegTUIG naar het land van herkomst.

    Like

    • M.A.L. Sion zegt:

      Waarom toch altijd weer die VLIEGTUIGEN? Laat ze gaan zoals ze zijn gekomen. Zet ze in net niet lekke bootjes en stuur ze de Middellandse Zee op. Verwittig de Lybische kustwacht opdat die ze uit zee kan redden. Dat noemen ze wederkerigheid. Dat sust ook het geweten omdat je de verantwoordelijkheid verlegt.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie