Dat is nog maar het begin

Screenshot_223

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Met de westerse samenleving is het net zoals met een drankverslaafde of andere drugsverslaafden. Iemand die eigenlijk niet drinkt, één keer veel teveel zuipt en de volgende ochtend met een gigantische kater wakker wordt, zal misschien nooit meer een fles aanraken. Hij heeft het begrepen. Voor de dronkaards ligt de zaak echter veel moeilijker. Zij zullen pas wakker worden wanneer ze op een morgen in hun eigen lichaamsvocht bijkomen en begrijpen dat hun familie hen verlaten heeft en dat ze ontslag kregen. Dan pas, wanneer zij de bodem van het spreekwoordelijke vat hebben bereikt, zal er voor hen überhaupt een kans op innerlijke verandering bestaan.

Jonge Duitser

Afgelopen weekend kwam het tot een voorval dat een heel goed voorproefje van de toekomst zou kunnen zijn. Het is niet het eerste voorval in zijn soort en het zal ook zeker niet het laatste zijn. Nadat een politiepatrouille naar een ruzie bij een etablissement in Bocholt werd geroepen, escaleerde de situatie onmiddellijk. Helaas is het voor de agenten zo dat zij, als staatsorgaan met een uitvoerende functie, niet echt serieus genomen worden door de bezetters van dit land. Anders kun je het gedrag van de mensen van “overwegend buitenlandse komaf” nauwelijks duiden. De politie probeerde haar taak uit te voeren en werd direct binnen enkele minuten met een meute van ongeveer 300 personen geconfronteerd, die de politieagenten handtastelijk en scheldend duidelijk maakte dat zij hier niets meer te zeggen hebben. Zoals u wellicht hebt vermoed, gaat het hier niet om een paar Chinese bamiverkopers of de Koreaanse fysicus met zijn kleine gezin. De Libanees-Arabische clans, die men in de afgelopen decennia via de vluchtelingenmigratie Europa heeft binnengehaald (al lang voor 2015), hebben niet alleen in Berlijn complete stadswijken in bezit genomen, maar dus ook gewoon in zulke onbelangrijke kleine steden zoals Bocholt. Het is een voorproefje van hetgeen nog komen gaat.

Pas toen de agenten de gummiknuppel en pepperspray gebruikten, konden zij zich bevrijden, en bovendien moesten ze nog versterking inschakelen. Hoeveel agenten zijn er wel niet nodig geweest om de meute te temmen? 30? 50? Wat gebeurt er wanneer de meutes groter worden? Haalt men dan versterking uit andere deelstaten of steden, zoals met Oud & Nieuw in Keulen, omdat men anders de situatie niet meer de baas kan worden? Wat doet men eigenlijk wanneer zulke voorvallen in meerdere steden achter elkaar in één deelstaat plaatsvinden?

Slechts enkele dagen na de meute in Bocholt kwam het op 20-04-2019 in Mülheim tot een identiek voorval. Bij een controle van de politie konden de zelfbenoemde pasja´s van het Avondland gewoon niet anders dan de agenten aanvallen en zich zo te gedragen alsof niet alleen de straat van hen zou zijn, maar alles wat hun ogen tot aan de horizon zien. Een blik op de in het persbericht afgebeelde verrijkers is niet verrassend. De astrofysici uit Frankrijk en genetici uit Israël vindt men vermoedelijk niet onder deze met testosteron vol gepompte pseudo-heerserstypes, die geen respect voor de politie hebben en ook niet bijzonder geïnteresseerd zijn in het concept van integratie.

Een dag daarvoor vond er een gelijksoortig voorval in Berlijn in de Friedrichstraße plaats. Opnieuw was het een meute Oriëntaalse mannen, die er gewoon geen zin in had zich ook maar in beginsel te schikken naar de wet en het recht. Hun respectloosheid tegenover iedere vorm van ordehandhavers is toch echt geen geheim. Hoe men bij de import van miljoenen van deze mensen op het idee kon komen dat dit werkelijk zou lukken, is echt een raadsel. Zelfs wanneer het percentage onder 100.000 personen slechts 2 tot 3% zou bedragen, dan zou men zodoende nog voorgoed een kleine schare aan strijders het land binnengehaald hebben, die politiekrachten aan zich kunnen binden en wellicht zelfs kunnen verslaan als ze alleen maar samenrotten en vastberaden genoeg optreden.

Inmiddels trekken de colonnes van de feestvierders over Duitse autosnelwegen en binnensteden. Dat daarbij ook wel eens schoten afgegeven en fietsers platgereden worden, behoort waarschijnlijk tot die dingen waarop de Groenen zich zo bijzonder verheugen. De transformatie van Duitsland tot een gebalkaniseerde en gearabiseerde “failed state”. Een failed state, die met rechtsmiddelen van de staat probeert op te treden tegen een groep die niet als gasten, maar als tegenstanders van de samenleving gekomen zijn.

Hoe zat dat nog maar met de gemiddelde leeftijd van Duitse politieagenten? Hoeveel eenheden van honderd man kan een deelstaat bijeenbrengen als de situatie zich verder toespitst? Hoeveel robuuste acties kan een politieagent verdragen, voordat hij er mentaal en lichamelijk aan kapot gaat? Het vermoeden blijft dat dit hier pas het begin van een revolutionaire ingrijpende verandering van West-Europa is. Deze zal niet veroorzaakt worden door de vergrijzende meerderheid van de autochtonen, maar uitgaan van diegenen die jong, agressief en zelfbewust zijn. Diegenen, die ingezien hebben dat deze staat niet in staat is om tegen zijn ware tegenstanders hardheid te tonen. Ondertussen houdt de politie van Berlijn zich liever bezig met haar agenten, die betrokken zijn bij de AfD of uit frustratie woedende Whats-app-berichtjes sturen om uiting te geven aan hun boosheid en ergernis. Dan, tegen de eigen mensen, kan men weer hard en genadeloos zijn.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dat is nog maar het begin

 1. Rensk. zegt:

  Ik maak me geen enkele illusie meer. De mens leert nergens van. En dat zal altijd zo blijven. Je leest het door de hele geschiedenis heen. Je ziet het al aan Otten. Hele VVD staat in het licht van graaien en wat doet die debiele vetklep? Graaien. Heb geen enkel vertrouwen nog in die vent. Word precies als Timmervarken. En dat gaat de Eerste Kamer in? Gezellig naar Duthler. Godverdomme wat een mesthoop is die man. Ga nog even afwachten wat ze met deze vetzak gaan doen.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Dit volk is alleen in de hand te houden middels een dictatuur. Politiek weet dat ongetwijfeld. Allemaal kinderloze politici aan de top. Is geen toeval.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Tijdens de rellen in de Berlijnse Friedrichstraße kon je duidelijk zien dat er sprake is van een hechte band tussen de ‘antifa’ en de ‘cultuurverrijking’. Het hebben van een gezamenlijke vijand en een antiwesterse ideologie maakt hen tot een ‘symbiose’, en een symbiotische relatie is afhankelijk, vandaar dat de Linksche Looney Brigade zich sterk maakt voor de islamietische broederschap.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Ik roep de burgers al weken, maanden, jaren op om die groene vernietigers van ONZE identiteit zwaar af te straffen.
  Kies in mei voor de partij die zich inzet voor ONZE identiteit, nationaliteit, veiligheid, vrijheid en leefbaarheid.
  Wij hebben die massa vreemdelingen NIET NODIG.

  Geliked door 2 people

 5. tycho zegt:

  Ach! De kruik gaat te water tot hij barst.

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Alle macht komt uit de loop van een geweer. De mensen die de politie leiden zijn laffe zwakke idioten die nog geen kippenren zouden mogen aansturen. Laat staan een politiekorps. Of een land.

  Dit systeem- deze totalitaire democratie- loopt op zijn einde. Het wordt tijd voor een aantal sterke mannen die orde op zaken gaan stellen. Het kan me werkelijk niets meer schelen of dat nou wel of geen fascisten zijn. Links is een onkruid dat je moet uitroeien.

  Geliked door 3 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Je moet wel gek zijn om vandaag de dag agent te willen zijn. De overheid , (of wat daarvoor doorgaat) stuurt de agenten met instructies de straat op die totaal niet uitvoerbaar zijn. De agent staat met 1 baan in de gevangenis en met het andere been in het graf. Fijn beroep met een fijne werkgever. Je moet het maar kunnen. Ik heb geen vertrouwen in de overheid als gezagsorgaan, Allemaal oplichters en baantjesjagers.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat de handhavingstaak van de Duitse politie is niet toereikend voor confrontaties met verrijkende meute uit islamitische landen. Daar heeft een peloton goed getrainde en tot de tanden bewapende gevechtsoldaten veel meer waarde. De soldaten moeten vrijheid van handelen krijgen volgens de bekende Duitse slagzinnen “Nacht und Nebel! …Auf der Flucht Erschossen”. Moslims moeten altijd zien wie de baas is. Zij moeten altijd weten wie de sterke man met de knuppel of het geweer is. Hoe wreder de kerel is, des te meer respect en eerbied hebben ze voor hem. Daarom zijn Islamitisch landen altijd onder leiding van een wrede despoot zoals bijvoorbeeld Saddam Hussein of Recep Tayyip Erdogan. Men kan ze vergelijken met leeuwen en tijgers in een circus die onder controle gehouden worden door een zwakke leeuwentemmer. Ze verslinden hem a la minuut.

  Eigenlijk is alles nu een beetje te laat. Ze hebben te veel macht gekregen. Het enige wat men nu kan doen – als valse vlag manoeuvre – is de clans hun zin geven. De autochtone bevolking uit deze buurten eruit te halen. Er moet met deze mensen individueel contact worden genomen en ze een woonruimte aanbieden in een locatie waar de overgrote deel van de bewoners is autochtoon. Als dat gebeurt, kan met de bendes korte metten maken. Zelfs niet bang te zijn ze dood te schieten. Dat zou wonderen doen. Als zij zien dat de overheid is ineens vijandig geworden, vluchten ze weg

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Als wil weten hoe dat dan in de toekomst zal gaan, vul dan als plaatsen Molenbeeke en Kruiskade in. Het komt vanzelf zoals voorspeld. Je kunt er op wachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s