“Als de linksen winnen, wordt Europa een islamitisch kalifaat”

Screenshot_64

Matteo Salvini en Viktor Orbán.

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

“Als de linksen winnen, wordt Europa een islamitisch kalifaat”, waarschuwen de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Beide hebben consequente grensbewaking naar zich toe getrokken en begrijpen dat de EU alleen maar hervormd kan worden wanneer de aaneensluiting van conservatieve krachten plaatsvindt. De uitdagingen zijn al lang veel te groot om ze door Brussel nog verder uit te laten zitten.

In de afgelopen weken vond de vorming van de “Europese Alliantie van de Volkeren en Naties” plaats. Deze wordt onophoudelijk groter. Behalve de oprichtingsleden Italië (LEGA), Duitsland (AfD), Denemarken (Dansk Folkepartit), en Finland (Perussuomalaiset) hebben ook Oostenrijk (FPÖ), Estland (Eker), Frankrijk (Rassemblement National), België (Vlaams Belang) en Slowakije (Sme rodina) bij de alliantie aangesloten.

De EU moet eindelijk weer de burgers dienen, moet transparanter worden en mag zich niet langer onttrekken aan al lang noodzakelijke hervormingen. Alleen zo behoudt Brussel recht van bestaan.

(www.welt.de )

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Brussel, EU-critici, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Als de linksen winnen, wordt Europa een islamitisch kalifaat”

  1. Lucie zegt:

    De PVV is daar toch ook bij?

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Nederland staat al een decennium onder een zwalkende leiding van een VVD’er met een PvdA-verleden, die nu spijt heeft dat hij niet naar Groen-Linksch is overgelopen.
    Dit land kan zoveel meer zijn, zoveel prettiger en gezelliger, veiliger en welvarend, zonder de haat en agressie die men over dit land heeft uitgerold.

    Geliked door 2 people

  3. Perfide Albion zegt:

    Misschien moeten we onze hoop maar vestigen op een groot Hongaars rijk. Dat dan wellicht met hulp van de Russen Nederland komt bevrijden uit de klauwen van deze cultureel marxistische bende.

    Liever een Rus in huis dan islamieten in de straten…

    Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    Nou ja zeg. Helemaal niks geen overheersing. Van niemand niet.

    Like

  5. Erwin zegt:

    A salute to these brave men.
    Many burden this two men have to bear, many tears i will cry for me and my comrades to regain Europa.
    We will have our on home in most of Europa. Fuck Brussel.

    Geliked door 1 persoon

  6. M. zegt:

    Die linske bende gaat vol schaamte van het toneel af omdat iedereen ze zal gaan zien voor wat ze werkelijk zijn.

    Like

Plaats een reactie