NOS: Kijk en vergelijk . . .

Screenshot_70

Vorig jaar wist de NOS nog waar het antisemitisme vandaan kwam. Een jaar later is het gewoon weer een open vraag. Teruggefloten zeker?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “The Post Online“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NOS, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op NOS: Kijk en vergelijk . . .

 1. Rensk. zegt:

  En weer hoor de op de buis dat het voornamelijk vanuit rechts-extreme hoek komt.Vervolgens zeggen ze dan en soms ook vanuit hoeken waar moslims en joden samen wonen. Het begint steeds meer kafkaachtige vormen aan te nemen. Ik begin het steeds griezeliger te vinden die totale ontkenning.Is behoorlijk ziek

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  Werkverschaffing.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Zó politiek correct zijn dat de waarheid verzwegen wordt……de ware schaal van de problemen niet benoemen omdat er geen oplossingen voor zijn, ik noem dat leugens en bedrog, de NPO is de Nederlandse Politieke Omroep……jammer dat men verplicht moet bijdragen aan de instandhouding van dit pathetische instituut van pathologische leugenaars, vooral de journalisten met hun ‘vrije nieuwsgaring’ die hun teksten en items vóór de publicatie geredigeerd zien worden door de Hollandse staatscensuur, angstig voor de harde realiteit en dat de Nederlanders de waarheid niet aankunnen en zullen wegzappen….

  Geliked door 3 people

 4. Alphons Mantel zegt:

  NOS = Noordkoreaans Onzin Systeem

  Like

 5. Lucky zegt:

  Iedereen met een brein krijgt een ban….

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Toen de politiek zich ermee begon te bemoeien wat haatspeech is en wat niet is het geflikker begonnen @ Lucky.
   Eerst kwamen er boetes die voor de tech bedrijven bij elkaar al in de 100 den miljoenen kosten.
   Toen kwamen uit de politiek dreigingen om bepaalde bedrijven te gaan bannen in een aantal landen waardoor de tech bedrijven zich onder druk gezet voelden maar de politiek kwam met de oplossing dat ze maar moesten gaan sencureren.
   Met het gevolg dat ook de tech bedrijven in het cultuur Marxisme meelopen.
   De tech bedrijven zijn nou eenmaal bedrijven die winst moeten maken voor hun aandeelhouders.
   Het zit nou eenmaal niet anders in elkaar en de politiek maakt daar op grote schaal misbruik van.
   Dat dit fout moest gaan lopen en er willekeur aan te pas zou komen lag van het eerste moment al voor de hand.
   En de politiek zag dat het goed was.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  NOS is de moderne versie van de “Volkische Beobachter” en “Volk en Vaderland” van tegenwoordig. De hele bende dient de interesses van de EU en Bilderberg/NWO. Daar hebben wij niets aan; in elk geval niet als een nieuwsbron. In de Tweede Wereldoorlog kreeg de Nederlandse bevolking nieuws uit Radio Oranje en de illegale pers. Tegenwoordig komt het nieuws uit blogs en internet media.

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  DIT WORDT VERZWEGEN om de rust in W-Europa te bewaren. Voor de mensen die het Engels een beetje goed beheersen een interessant artikel over de dagelijkse aanvallen, slachtpartijen, brandstichtingen, Joden/Christenhaat etc etc door mohammedanen en NIET BENOEMD MAG WORDEN! De 100en incidenten in alleen Frankrijk al en ook in Duitsland, ooit Nep-Gristen Gert-Jan Segers en soortgenoten er publiekelijk over gehoord? Ik niet. Dat dit vroeg of laat in de LAFFE smoelwerken van de Juncker-Segers-VRHFSDT-NPO- RutteZOOI ontploft, kan niet wachten! LANDVERRADERS!
  https://www.jpost.com/Opinion/Frances-wake-up-call-588561

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen bij de BBC,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/04/bbc-asian-network-plays-rap-song-about-pimping-white-girls-money/

  BBC Asian Network Plays Rap Song About Pimping ‘White Girls’ for Money
  The BBC has come under fire for airing a rap song which appears to glamourise south Asian men using “white girls” as prostitutes and drug dealers

  Like

 9. Jack Terrible zegt:

  Dodenherdenking 2019

  Ik herdenk de gevallenen die streden tegen het Nationaal Socialisme in de Tweede Wereldoorlog. Ik bezoek vandaag niet de Herdenkingen omdat door burgemeesters, politici en dominees (Socialisten) wordt gewaarschuwd voor de gevaren van Extreem Rechts. Terwijl zij en veel anderen Donald Trump, Geert Wilders en mij als extreem rechts zien. Wij zijn tegen de islam en bevriend met Israël. In de Tweede Wereldoorlog waren de Nationaal Socialisten (Nazi’s) en tegenwoordig de Socialisten (Linkse Politiek) bevriend met de islam. Je kunt hen herkennen aan hun onvervalste Jodenhaat!!!

  Linkse media, zoals de NOS, schuiven het geweld tegen Joden in Europa telkens in de schoenen van Extreem Rechts… terwijl moslims en/of socialisten de werkelijke daders zijn.

  Jack Terrible

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s