We are Tommy!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op We are Tommy!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Tommy op verkiezings tournee en het verdraaien van de feiten door de media.

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Op dit moment ben ik op de sociale media behalve op deze site verbannen. Twitter Facebook enz voor het schrijven van de waarheid. De waarheid is dat de islam en de asielparasieten volgens hen geweldig is. Ik vind dat ze allemaal moeten oprotten maar dat mag niet gezegd worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De Britse deugpolitici zijn erin voorwaar geslaagd, om met hun idiote acties van Tommy, een gewone eenvoudige journalist, die alleen maar zijn werk deed, een boegbeeld te maken voor de oppositie. Ze dachten slim te zijn, maar keken niet verder, dan hun linkse neus kort was. Ze hebben hem in hun onnozelheid veel groter gemaakt, dan hij was. Ze hebben hem gepromoveerd tot martelaar. Tommy vervult nu de voorvechtersrol voor de goede zaak. Hij is een een soort Jeanne d’Arc geworden. Als hij, net als de “Maagd van Orleans”, een oproep doet, gaan op de eilanden de poppen dansen. En dan loopt het bruin bij heel wat deugmensen van de schik dun door de broek. Deugmensen, wat hebben jullie dat toch goed gedaan !!!

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘I’m getting death threats’: Man who threw a milkshake over Tommy Robinson tells how the EDL founder ‘taunted him over Muslim grooming gangs’ and says he fears for his family

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6993473/Im-worried-family-targeted-Campaigner-threw-milkshake-Tommy-Robinson.html

  Anderen terroriseren en vervolgens potje janken
  kutvolk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s