Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers

Screenshot_248

(Door: Walter Ehret – Vertaling: E.J. Bron)

Een echt situatiebeeld van de Duitse federale recherchedienst – de criminaliteitsstatistiek schetst een vals beeld. 

Media weigeren berichtgeving, politiemensen mogen niets zeggen en ook justitie ligt dwars. Als het om het thema buitenlander-geweld tegen Duitsers gaat, wordt Duitsland overvallen door collectief geheugenverlies. Het nieuwe situatiebeeld van de Duitse federale recherche laat nu zien hoe het werkelijk met dit land gesteld is, en de cijfers zijn werkelijk angstaanjagend.

philosophia perennis

Toen in april 2019 de nieuwe criminaliteitsstatistiek van de politie voor het jaar 2018 werd gepubliceerd, liet de Duitse minister van Justitie zichzelf bejubelen voor de zogenaamde daling van de criminaliteit met 3,6%. De media beweerden allemaal dat het geweld tegen buitenlanders en ook de vervolging van joodse medeburgers daarentegen dramatisch toegenomen zou zijn. Maar al deze uitspraken zijn enorme statistische leugens. Dat bewijst een afgelopen donderdag gepubliceerd situatiebeeld over immigratiecriminaliteit van de Duitse federale recherche.

Volgens de daarin gepubliceerde cijfers steeg het aantal moorden op Duitsers door de groep immigranten in vergelijking met 2017 met een beangstigende 105%. De door buitenlanders gepleegde verkrachtingsdelicten stegen naar een record van 13.377 gevallen en het toebrengen van zwaar tot zeer zwaar lichamelijk letsel tegen Duitsers nam toe tot het verschrikkelijke aantal van 55.359 gevallen. Zo ziet de realiteit er werkelijk uit.

Het nieuwe situatiebeeld van de federale recherche ontmaskert eveneens de leugen van het zogenaamde geweld van Duitsers tegen buitenlanders. Want in werkelijkheid waren bij de 47.042 aanvallen op buitenlanders maar 8455 paspoort-Duitsers betrokken. Het grootste deel van alle aanvallen op vreemdelingen vond dus door andere vreemdelingen plaats!

En daarom verbaast het nu waarschijnlijk ook niemand meer dat ook de bewering van de zogenaamde gestegen vervolging van joodse medeburgers door Duitsers een puur verzinsel was. Want de politie deelde delicten tegen in Duitsland wonende Israëlische burgers en leden van de joodse religie, die zij niet kon oplossen, heel eenvoudig in bij de Duitse dadergroep. Ook als hiervoor überhaupt geen aanwijzingen bestonden. Dat berichtte “Die Welt” woensdag.

Kenmerkend voor het bouwwerk van leugens rondom de werkelijke buitenlander-criminaliteit in Duitsland zijn ook het aantal mensen in de gevangenissen. Want sinds 2015 steeg het aantal buitenlanders in het Duitse gevangeniswezen in Hamburg naar nu 61% van alle gevangenen. In Berlijn naar 51%, in Baden-Württemberg naar 48%, in Beieren naar 45% en in Hessen naar 44%. En deze aantallen zijn nog exclusief het grote aandeel gevangen zittende buitenlanders dat het Duitse staatsburgerschap verkreeg.

Maar de feiten over hoe het werkelijk gesteld is met de binnenlandse veiligheid zullen de publieke opinie, voor zover mogelijk, nog steeds onthouden worden. Want in Duitsland kan het niet zo zijn dat de ongecontroleerde immigratie en de massale opname van armoedevluchtelingen in diskrediet geraakt. En daarom zullen ook in de toekomst vlijtig criminaliteitsstatistieken opzettelijk vervalst weergegeven worden. De media zullen de buitenlander-criminaliteit blijven bagatelliseren. Politiemensen zullen machteloos hun muilkorf dragen, en justitie zal zich, zoals bekend, in duister stilzwijgen hullen.

Alle verantwoordelijken echter zouden, als zij de publieke opinie op deze wijze willen blijven misleiden, zich van één ding heel goed bewust moeten zijn: het zijn vooral de levensleugens van deze samenleving die het vertrouwen van de burgers in hun instituten doen schokken. En het is het bagatelliseren van de schaduwzijde van de immigratie die onze democratie sterker beschadigt dan de waarheid over de ware toestanden in het land dit ooit zou kunnen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Walter Ehret

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers

 1. wauso zegt:

  Ik lees alleen de ‘Kop’ en zeg wat een goed bericht ! Ze hebben er zelf voor gekozen, die Duitsers, dus voor mij mogen de mossels gerust nog wat Duitsers doden ! Vraag nog of het me enigszins interesseert ?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Verschrikkelijk! Dit land ijlt in een recordtempo op de afgrond af, waar velen zullen omkomen! Als we zien dat nog altijd de grenzen wagenwijd open staan, en niemand jihadstrijders iets in de weg legt, sterker nog: waar jihadisten gewoon de ruimte krijgen om het Duitse volk als het ware uit te roeien, dan durf ik bijna niet te denken hoe ons buurland er over enige tijd aan toe zal zijn.
  We kunnen wel zeggen dat het de schuld is van de Duitsers zelf, omdat ze altijd op de verkeerde partij gestemd hebben, maar hoe konden ze weten dat dit vreselijke tijdperk er aan zat te komen?
  De overheid stapelde leugens op leugens, en snoerde het volk de mond. Kritiek werd bestraft. Durf je je dan nog te uiten? Buitenlanders zijn heilig voor de Duitse overheid, maar de echte Duitsers mogen gerust uitsterven.
  Ik kan maar niet begrijpen hoe dit eens zo mooie land volledig verwoest gaat worden…!

  Geliked door 2 people

  • Ronald B zegt:

   De Duitsers hebben nooit inspraak gehad in de beslissingen van Merkel!! Merkel heeft NOOIT met iemand overlegd en alles ZELF besloten!!! Niemand die er iets van WIL zeggen, want dan zitten ze zonder werk en geld….De eigen zakkenvullers hebben immers geen last van asieltuig…daar wonen ze mijlenver vandaan!!!
   Merkel heeft haar land en Europa vernietigd…….Het MOET anders!!!!!

   Geliked door 2 people

 3. Pingback: Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers! | eunmask

 4. hans-e-pans zegt:

  Je krijgt dus als land wat je toestaat.

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Ik voorspel dat als dit niet op korte termijn word opgelost, dat dit uit de hand gaat lopen.
  Dat kan ook niet anders!!
  En deze misdaden gebeuren in héél Europa, en de EU proleten die hier schuldig aan zijn doen helemaal niets!!
  Maar dat is ook de bedoeling, iets anders kan het niet zijn.
  Want anders had men wel daadkrachtig opgetreden, en waren die vreemdelingen bestraft en retour eigen land gestuurd!!
  Maar de EU proleten hebben een plan, en dat heet: omvolking!!
  De autochtonen vervangen in héél Europa, door lieden die hier niet geboren zijn en geen binding met Europa hebben.
  Opkomen voor eigen land en eigen volk vinden die EU proleten eng!
  Eng!!
  Die EU proleten zijn eng, en niet alleen dat.
  Ze verraden het eigen volk in héél Europa!!
  En daar staat maar één gepaste straf op……

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Ik vraag mij steeds weer af (niet echt), ‘wat wil een regering nou eigenlijk bereiken door de waarheid te verzwijgen?’ want het werkt alleen maar tegen hen zoals men aan de AfD kan zien. Kan maar één ding zijn, niet willen erkennen dat zij fout zit en toegeven dat de oppositie het bij het juiste eind heeft, immers, die oppositie is hun doodsvijand, die uitgeschakeld dient te worden ten koste van alles, zoals in Amerika is te zien, waar de Democraten zich alleen bezig houden met het voeren van een hetze tegen de Trumpisten, zelfs antisemieten worden als zuster in het Congress opgenomen om hun doel te bereiken. Er is alleen nog een totale vernietigingsdrang en terreur zoals in de roman ‘Demonen’ * van Dostojevski.

  * In Demonen/Boze Geesten beschrijft Dostojevski een groepje nihilisten, dat plannen beraamt voor de radicale vernietiging van de huidige ordening. Maar de enige praktische daad waar dit toe leidt, is de moord op een afvallige binnen de groep, Sjatov.

  Een van hen, Sjigaljov, schetst het probleem: ‘Mijn conclusie staat haaks op het oorspronkelijke idee waarmee ik begonnen ben. Met ongelimiteerde vrijheid als startpunt, kom ik uit bij ongelimiteerd despotisme.’

  Like

 7. Bezorgde burger zegt:

  Nog een feit waarvan ik schrok: Ik ben op dit moment in Duitsland vanwege mijn werk.
  Er hangen hier al weken verkiezingsposters voor de aanstaande Landsratwahl en EU verkiezingen.
  Ik schat dat 60-70% van de posters van de SPD, Linke en Groenen afkomstig is en de rest van de CDU. ik heb nog maar EEN kleine AFD POSTER gezien. Een opkomende partij die bij de laatste verkiezingen 14% van de stemmen haalt mag geen posters ophangen. En ik ben bang dat er geen AFD posters hangen vanwege het linkse geweld tegen de mensen die ze ophangen.
  Dit doet me heel erg sterk denken aan de meest duistere periode in onze geschiedenis. Laffaarden in bivakmutsen die politieke tegenstanders in elkaar slaan, nieuwe vorm van Jodenvervolging…..
  Het ware gezicht van het socialisme is onveranderd ten opzichte van de jaren 30.

  Geliked door 1 persoon

  • Rene zegt:

   Op YouTube veel pro EU-reclame, zie Fransje voorbij komen veel clips met kandidaten alleen maar de pro EU.

   Like

  • droevige mof zegt:

   Dat klopt. De AfD posters worden meestal binnen 24 uur neergehald en vernietigd door Antifa en goedmensen. Degenen die de posters ophangen moeten verwachten dat ze in elkaar geslagen worden. (Die Reihen fest geschlossen. SA marschiert.) De geschiedenis herhaalt zich, als tragedie of als farce.

   Like

 8. Jan zegt:

  Duitse politie doet in eerste instantie niets als Israëlische musikant Daniel Gurfinkel wordt aan gevallen door moslims. Als zij uiteindelijk wel ingrijpen arresteren zijn Daniel Gurfinkel.
  De ‘goeie ouwe tijd’ van damals herleeft

  Like

 9. Kees zegt:

  Tja, je hebt leugens, grote leugens en als overtreffende trap: statistieken.
  Triest dat Duitsland zo naar de afgrond geholpen wordt. Met dank aan Mutti Merkel! zij is de grote aanstichter van deze ellende.

  @Wauso: Niet mee eens, ook al worden er nog tienduizenden mensen méér vermoord, ze blijven buiten de statistieken en dus verandert de regering (zolang AfD niet meer te zeggen heeft) er niets aan. De gewone burger is het kind van de rekening.

  Like

 10. bikerman zegt:

  Gewoon zo doorgaan. Op een gegeven moment staat er een nieuwe Hitler op en kan het feest weer van voren af aan beginnen. Precies zoals de elite het wil. Verdeel en heers.

  Geliked door 2 people

 11. koosv8 zegt:

  Als Duitsland naar zijn moer is volgt de rest.
  EN VOORAL OP EU GEILE PARTIJEN BLIJVEN STEMMEN MENSEN. GOED BEZIG.

  Geliked door 1 persoon

 12. Piet Snot zegt:

  Het is hier echt niet zoveel anders hoor.
  En ook hier staan alle grenzen wagenwijd open.
  En dan hebben wij hier ook nog een politie die alles probeert te verzwijgen of ergens weg te moffelen, en een OM die iedere inbreker/ verkrachter naar huis stuurt met wat werkstraf.

  Geliked door 1 persoon

 13. Peter zegt:

  Binnenkort ook in dit theather

  Geliked door 2 people

 14. kampersrene zegt:

  Geen nood…De Paus heeft al zijn medewerking toegezegd om een einde te maken aan die gewelddaden Hij zal zich richten met zijn gebeden tot Allah

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   DE. ellende is al. in ‘. ‘ voorbereiding’. gebracht met het bezoek van de Poolse Paus, aan. Afrika…!…..met zijn ‘bezweringen’. om geen …anticonceptiemiddelen. te gebruiken! wat inderdaad niet. aan dovemansoren. verkondigd was, ( en. …….wie. weet. wat. er. nog. meer. besproken. is. : ACHTER. DE. ‘COULISSEN!’.)

   Like

 15. Willem zegt:

  Er bestaat een interview met een ex-CIA directeur. Hij voorspelt het begin van een burgeroorlog in delen van Europa in 2020.

  Geliked door 2 people

 16. BigLJohn zegt:

  Deze negatieve ontwikkelingen zullen niet voor Duitsland alleen blijven gelden. Heel Europa gaat er aan. Je lot is bezegeld als de overheid met vier handen op een buik is met vrij binnenstromende islamieten, en het eigen volk flink onderdrukt. De islamieten zullen ooit gewapenderhand de lokale bevolking onderhanden gaan nemen. De burger heeft geen wapen en mag dat ook niet bezitten van de overheid. Dan begint het te lijken op de strijd die de indianen gevoerd hebben tegen de Europese kolonisten. Met pijl en boog stonden zij tegenover een enorme vuurkracht van de kolonisten. Toen stond het ook al bij voorbaat vast dat de indianen bijna uitgeroeid zouden worden. Je hoeft geen helderziende te zijn om nu al te weten wat ons nog eens te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Polen laten Turken voelen wat Poolse civilisatie en cultuur is, trimmen Turken in elkaar omdat zij Poolse vrouw mishandelden

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  https://www.wochenblick.at/wegen-voelkermord-deutscher-top-anwalt-zeigt-jetzt-merkel-an/

  Wegens volkemoord: Duitse top-advocaat klaagt merkel aan!
  Wegen Völkermord: Deutscher Top-Anwalt zeigt jetzt Merkel an!

  Mit einer Strafanzeige gegen Angela Merkel und ihre amtlichen Mitarbeiter „wegen Beteiligung am Völkermord zum Nachteil der deutschen Völker“ sorgt der renommierte deutsche Anwalt Wilfried Schmitz für Aufsehen.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  De akelige linkse media verzwijgen niettemin toch nog iets in Duitsland en dat is dat talloze Duitsers ook geregeld de rollen omdraaien naar aanleiding van dit artikel:

  Gemiddeld om de andere dag aanval tegen asielcentrum in Duitsland

  Het aantal gevallen van agressie tegen asielcentra, asielzoekers, vluchtelingen en moslims in Duitsland, is het voorbije jaar (schijnbaar) flink gedaald, maar toch vindt er gemiddeld om de andere dag nog één plaats. Dat bericht de krant Neue Osnabrücker Zeitung op basis van voorlopige cijfers van de Duitse federale recherchedienst (BKA).
  Vorig jaar tot begin december, vonden er 143 aanvallen plaats. In 2017 waren dat er nog 312. De meeste daders komen uit extreemrechtse kringen. In de meeste gevallen gaat het om het aanbrengen van graffiti (46) of vandalisme (44), maar er was ook sprake van verbaal én fysiek geweld.

  Minder asielaanvragen in november en december

  De cijfers zijn dus nog niet volledig, maar de trend is duidelijk dalend. Als verklaring wordt gewezen op het feit dat er de jongste tijd minder asielzoekers naar Duitsland kwamen en dus ook een aantal opvangcentra werden gesloten.

  Op het hoogtepunt van de asielcrisis, in 2015, waren er meer dan duizend (1.031) aanvallen op asielcentra in Duitsland. Het werkelijke aantal zal vele malen hoger wezen maar dat krijg je dan ook als je vreemden verkiest boven je eigen soort en verkeerde dingen daarvan gedoogd!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s