VIDEO: Jensen is back!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, NPO, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Jensen is back!

  1. Tistochwat zegt:

    Alleen jammer dat het niet meer op tv wordt uitgezonden.
    Het merendeel van het klootjesvolk hangt ’s avonds immers het liefst op de bank voor de tv?

    Geliked door 2 people

  2. M zegt:

    Hahaha,
    Wen er inderdaad maar aan.
    En…stem ze weg.

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    GEWELDIG!
    En hoe hij daar zo met die sigaar zit, prachtig!

    Geliked door 4 people

    • Mary zegt:

      Ja dat vond ik nou ook haha heerlijk, hoezo geen vrijheid…….kijk al tig jaar geen tv meer (smerige manipulatie) maar heb via bron Jensen wel gekeken!!!!

      Geliked door 4 people

  4. elvimaran zegt:

    Fijn dat je terug bent!!! Keep it going:D

    Geliked door 2 people

  5. Rensk. zegt:

    Laatst met vakantie een paar Engelsen. Ik zeg hardop EU zit jullie wel aardig dwars he?Lijkt op een vechtscheiding. Zegt een (nederlandse vrouw) we zijn nu op vakantie en gaan het daar niet over hebben. Ik zeg: Pardon? Ik dacht niet dat ik het tegen jou had. Die Engelse mannen er meteen boven op idd en wij voelen het precies zoals ze zegt. Kennelijk hoorden ze wel wat er gebeurde of de toon die ik gebruikte tegen die vrouw. Dat waren dus bepaald geen linkse rakkers. Maar om maar aan te geven hoe sommige mensen zich geroepen voelen je de mond te snoeren. Moet niks hebben van zulke mensen. Denk dat er zat Engelsen zijn, die de hele EU totaal zat zijn. Maar het parlement zijn ze ook goed zat. Je ziet het dus aan de peiling van de partij van Farage

    Geliked door 2 people

  6. Tineke zegt:

    Ik vind Jensen geweldig.
    Laat het rechtse geluid maar horen.
    Ik hoop wel, dat nu het niet meer op de t.v wordt uitgezonden,hij een grote aanhang krijgt en ze hem weten te vinden.

    Geliked door 1 persoon

  7. John zegt:

    In een woord geweldig

    Like

  8. Pietersen zegt:

    Alle mainstream media verzwegen het. Behalve het NOS dan:https://nos.nl/artikel/2280972-brexit-party-van-farage-aan-kop-in-peiling-voor-britse-eu-verkiezingen.html
    Deze is van donderdag 18 april, klein foutje dus van je Jensen, maar er wordt wel verwacht dat je op zijn minst een beetje checkt of het waar is wat je zegt.

    Like

Plaats een reactie